Sari la conținut

ugly_history

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ugly_history

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ugly_history's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Am scris cu... retineri. Moderarea nu a postat. Esti o petarda, atat de simplu.
  2. Nimeni. Nu vede un buton si incearca sa-i dea de cap forumului... Va meritati soarta.
  3. Ce inseamna varianta normala/clasica in comparatie cu cea desktop? Daca baliverna e prea lunga, ai optiunea de "Expand" sub ea, sa vezi restul aberatiei....
  4. Cand dau de inteles ca esti idiot, te superi. M-am futut si supt cu placere pe bani, ba da, ba nu, cand am avut chef, nici 3 ani, cred. Am fost mai mult retrasa decat prezenta, m-am futut si cand faceam dominare cu cine mi-a placut s-o fac. Nu am facut asta toata viata, iar ultimii 2 ani nu m-am futut deloc. Crezi tu ca ma cunosti pentru ca am fost prostituata? Stii nimic! Si nu are de ce sa-mi fie rusine de ce am facut, mama nu mai traia sa-i spun ce a trebuit sa fac sa supravietuiesc! Nu are cine sa-mi reproseze ca am fost curva, tu mai ales! Tu esti o tarfa parsiva! Parca erai in SUA, mitomane?! S-a trezit nationalismul?! Nu a scapat nimic din laborator. Este o arma de intimidare. Daca nu putem lansa bombe, ce putem face? Nu intreb Forever Young, habar n-are pe ce lume traieste. Pisi, nici site-ul concurent nu arata atat de groaznic. Seamana, cu tenta de si mai urat.
  5. Traducere: Blah, blah, blah, blah... Nu-mi dau seama de ce Romania trebuia speriata, e o tara de lasi si tradatori... Iar exceptiile sunt prea putine si fara influenta. Nu-mi mai pasa de subiectul topicului.
  6. Pisi, scoate-ti morcovul din cur. Cand mai am ceva sa-ti spun - o fac personal. Ani de zile incercam sa uit... iti placea sa faci glume pe seama mea... Uitam mult mai usor sau cel putin nu-mi aminteam. Tu esti cel care mi-a gresit, enorm! Nu-mi pasa ca e site-ul tau, imi pasa ce ai facut tu in ce ma priveste... Un simplu moderator nu-mi atragea atentia. Ai vrut sa fii vazut. Si crezi ca eu vad ca o curva? Asta e cuvantul tau. Eu vad dincolo de cuvinte sau gesturi. Tu mi-ai gresit. Tu m-ai dezamagit. N-am nevoie de conturi blocate sa posteze la pulivara, nici moderate sau la N minute... Am ce-mi trebuie sa dobor tot! Nu am facut nimic. Tu te agiti. Dau report la postare. Citeste cu atentie. Cand mai am ceva de spus legat de vualorosul... Iti spun. Eu am tarie de cuvant. Nu mai abera ca eu fac ce gandesti tu.
  7. Tina nu are nimic de spus, nu m-ar mira daca ar face puscarie pentru proxenetism si altele... Ma simt atat de singura in tara retardatilor! In alta tara as si idem. Suna mai bine?
  8. Era un site: Google, unde daca ii spuneai ce cauti - facea minuni!
  9. Viata nu este justa. Oamenii sunt prea egoisti. Eu am dosar penal fara dovezi. Nu stiu un avocat capabil sa contest. Nu o s-o fac. M-as scalda in acelasi jeg. Nu-mi pare rau pentru ce am facut in viata, nici cand eram beata, am facut sa ma apar, descarc, sustin, intretin... Lucram cu ce avem.
  10. "Iubire", nu eu te fac prost, este ce vrei sa pari uneori. Filozofiile de batut campii nu-mi par, mie personal, venite de la inteligenta. Pricep uneori apropoul, dar nu-i vad rostul. Cand nu minti - nu ai de ce sa-ti fie frica. Erai un bosorog, ai devenit un tanar, erai smeker, apoi un simplu muncitor... Mitomania este o boala indusa de propriile regrete, din dorinta de a fi altcineva. Am un car de regrete, dar nu mint. Traiesc cu cine sunt. Nu ma mai minti, nu-mi place. Iar daca esti prea las, de ce mai vorbesti cu mine? Trebuie sa ai tarie cu una ca mine. :) Nu ne vedem la propriu, asta imi lipsea...
  11. Moderatorul ma putea pupa in cur, daca il lasam. Te crezi prea important, Pizdi! :)
  12. Tragic? :) Eu dorm la 2-3 zile, nu am nevoie de mai multe ore in care creierul meu se plicteste si inventeaza jocuri, baga filme horror sau face ca-mi suna telefonul sau bate cineva la usa... :laugh2 Pun pariu ca nu ai habar despre ce vorbesc. ;) Ai grija de tine!
  13. Tu vorbesti pentru mine? Nu sunt inofensiva, cauta in dex, ajut unde e cazul, iti bag mucii pe care le plangi la mamica in fatza ta! Alege cu cine joci sah. E un joc venit din Persia.
  14. Am lucrat in domeniu, au mai multe chimicale in corp decat tine. Cu intentie. Unii cresc muscular natural, altii... Imi par rau, nu are legatura cu virusul nici asta.
×
×
  • Creează nouă...