Sari la conținut

EuAnnaMaria

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre EuAnnaMaria

  • Dată Naștere 08.02.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

969 citiri profil

EuAnnaMaria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Nu mai am acel nr de tel 0791096137 acesta este nr meu acum
  2. In general lucrez mai mult după amiaza si seara pana spre dimineata.
  3. Bună. Imi cer scuze pentru apelurile ratate sau refuzate dar am avut o perioada in care m-am gândit sa nu mai activez in domeniu de aceea nu am mai răspuns o vreme la telefon. Deocamdată m-am hotărât rămân in domeniu, deci din seara aceasta pot fi găsită la locație. 😘😘😘
  4. Din păcate, fiecare avem gusturi diferite și în general în viata nu poți sa fi pe placul tuturor și nici sa satisfaci pe toată lumea.Deci,mi se pare firesc sa existe păreri diferite și comentarii contradictorii.Cam asa e viata în general 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️.
  5. Bineînțeles, chiar am lăsat comentariu mai sus în acest topic și i-am invitat pe cei care vor să vadă cu adevărat, cum arăt să mă contacteze pe WhatsApp.
  6. Da accept și 69 și cunnilingus/annilingus.
  7. Am câteva lunii in domeniul acesta și mai am multe de învățat. Fututa și nespalata niciodata nu ma v-a gasi cineva.Niciodata cand am client nu ma îmbrac fara sa fac dus înainte. Iar de grăbit nicidecum nu poate fi vorba. Cei care ma cunosc,asta apreciază foarte mult la mine,faptul ca niciodată nu mă grăbesc.
  8. Dragul meu 80 % din băieții care fac programare nu vin la ora stabilita sau chiar nu mai vin deloc.Nu înțeleg de ce te-a deranjat asa tare ca am întrebat dacă ajungi sa știu ce fac.Daca ziceai ca ajungi era ok și ma găseai libera asa cum stabilisem. Nu vad unde am greșit eu?
  9. Eu sunt singura femeie cu care ai pățit să nu ți se scoale și tu ești singurul bărbat pe care nu am reușit să îl satisfac. Oare a cui a fost vina? A mea sau a ta? Ești convins oare sută la sută am fost vinovată eu?
  10. Tu cu siguranță nu esti un domn din punctul meu de vedere. Și apropo chiar am domni care se respecta și pot plăti orice escorta vor dar totuși vin regulat la mine și nu se plâng de felul în care îmi prestez .
  11. Textul a fost scris la sfârșitul anului trecut, iar eu am împlinit 30 de ani în luna februarie.Sincer nu am fost atenta la detaliul acesta ca să îl modific cum ar fi trebuit.
×
×
  • Creează nouă...