Jump to content

Minor1

Maistru Curvar
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Reputatie Neutra

About Minor1

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O sa vb cu tine aici ca la nr nu merge sa sun, ai loc liber in seara asta?
 2. Tocmai ce am plecat de la Ioana pozele sunt reale atuul ei este fundul dar și drăguța la fata acțiunea a început cu un oral protejat normalul susținut de un fk bun și finalizat pe la spate cu ochii in oglinda ei micuța se implica nu comentează la poziții într-un cuvânt se merita am primit și complimente,mulțumesc Ioana am văzut-o și pe colega ei Maria2210 drăguța și ea dar puțin figuranta asta mi a lăsat mie pofta buna fetelor știu ca trebuia sa vina și mâncarea!
 3. Hai sa ii fac o recenzie ca m a rugat frumos, Deci locație ca și zona nu prea ok foarte greu găsești o parcare, Fathia este o fata drăguța sexy câteva tatuaje drăguțe,corp armonios cu forme Actiunea a început cu un oral dragut cu priviri porno,la normal pot sa spun ca am încercat doar pe la spate și pot sa zic o imagine minunata in oglinda,știe cum sa stea sa se facă plăcută Este de vizitat,păcat ca nu face fk. o fin 150 ,te pup!
 4. Buna Iza cred ca am vorbit mai de mult și m ai blocat nu știu de ce, poți debloca?
 5. Buna Mihaela, incep prin a spune ca arată super bine,o prezenta carismatica și sexy Prima oară ne am ciondănit la telefon dar la final cred ca ne am simțit bine amândoi 😁 Locație calea victoriei o garsoniera micuța elegantă ,după ce am stat la o Țigara urcam in “pod” unde acțiunea a fost cu de toate intensa și plăcută ca și note are 10 pe linie ,merita încercat app sper sa ne tonifiem împreuna dacă rămâne valabil, te pup și bafta!
 6. Denisa, prietena ta Cris lucreaza si ea?
 7. pai nu cred ca m am logat cu mail atunci si nici cont sau nu mai tin minte emailu...cum fac?
 8. Salut,am si eu o intrebare, nu mai pot sa intru pe vechiul profil si mi am facut altul,, Intrebarea este,cum pot sa revin la profil?il aveam din 2012...cand ma loghez imi spune ca este blocat sa incerc peste 14minute...
 9. Salutare,am vizitato pe aceasta fata ieri Locatia vitan zizin langa mega,Urc putin intuneric in casa dar pare de etnie...simpatica la fata si cu ceva forme Pare pro client dar cu putin teatru,am inceput cu un oral pro bunicel,si am incercat doua pozitii,am finalizat pe la spate cu un ochii in oglinda de la mobila,geme fals din toate tatto se vede bine crucea pe spate... fara fk ca si note pe total 8,zicea ca o sa pleci pana de sarbatori in afara..platit 150 o fin dar eu zic ca la 100 este ok, Sal!
×
×
 • Create New...