Sari la conținut

vali72

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vali72

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov
  • Interese
    Femei, cupluri, escorte

vali72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. CASSY sanatate multa iti doresc, asa cu cred ca iti doresc toti admiratorii tai. Esti o doamna adevarata care ai avut o vorba buna pentru oricine ti-a trecut pragul. Te pupam si fi tare, trebuie sa invingi.
  2. Salutare, incerc sa-mi aduc si eu o modesta contributie, ca in ultimul timp am casa s-a intamplat)am lenevit si m-am rezumat sa va citesc aventurile!Am ajuns prin Bucuresti si am sunat-o pe Michelle pentru a face programare, voce placuta, chiar sexy, ii spun ca as vrea sa trec pe la ea, imi raspunde ca nu e nici o problema, mi-a spus cum arata si ce presteaza, ne-am inteles la pret, pe care fie intre noi vorba deja il cunosteam si mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o. Surpriza placuta Michellema intampina la usa fara sa se ascunda si imbracata intr-un neglijeu rosu sexi si ne-am sarutat inca din hol, ca doi amanti care s-au revazut dupa ceva timp(mentionez ca nu am mai fost niciodata pe la ea dar I-am spus ca trebuie sa fac un dus ca eram dupa drum si la dus am avut prosop curat si gel de dus barbatesc, am iesit cu prosopul infasurat dar imediat ce am ajuns in camera a zburat iar vartosul s-a proptit in gura damelei, nu va mai spun ca mi se taiau picioarele de la oralul pe care mi l-a facut, atenta la detalii, ma privea in ochi si sugea, deep adevarat, o inghitea de ziceai ca vrea sa ma lase fara ea:) am terminat asa, dupa aceea am inceput sa-i dau limbi si eu si m-a udat de vreo 3-4 ori, si-a dat drumul pe fata mea si se parea ca-i place, am trecut si la normal, ea deasupra si ulterior in pozitia capra, unde pot spune ca se misca bestial, pentru ca nu mai reuseam sa ma termin, mi-a facut din nou oral Michelle este dulcica foc la fata, este voluptoasa, este exact cum imi place mie, o femeie cu sani adevarati, piele fina cu glezne fine! In orice caz arata muuult mai bine decit in poze Locatie 9- ap.de 2 camere vis-a vis de RompetrolD ristor Fata 10 oral 10 normal 10 anal nu am incercat halatul 200
  3. Bine v-am gasit domnilor si doamnelor, sper ca domnisoare nu sunt pe aici:) Le-ati incercat deja pe toate:) sper sa fie o experienta placuta pentru mine un curvar inrait. Promit recenzii cat mai exacte. Succes in continuare celor care au avut ideea acestui site.
×
×
  • Creează nouă...