Sari la conținut

Jonsnow7

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Jonsnow7

  • Dată Naștere 10.05.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București
  • Interese
    Întâlniri prin care ambii sa rămânem cu amintiri

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Jonsnow7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

76

Reputație

  1. Știu, dar știm ambii ca motivul nu există! Nu văd nicio hărțuială, dar e în regulă! Merci!
  2. Același lucru îl pot spune și eu! Mă refuzi sistematic, venind la tine de multe ori și niciodată băgând vreo scuză aberantă atunci când aveam o programare! Chiat mi aș dori din suflet să reîncepem întâlnirile, iar karma să se aplice celor care merită! PS. O zi frumoasă!
  3. Pls, give me your e mail in PM! Thank u!
  4. I would really like to meet you, but I can't write to you on the forum!
  5. Doamne, ce femeie superbe în tot și toate!
  6. Scuza-l Eva, nu a observat! Sper ca ai avut o vacanta fabuloasa! Kisses! Weekend fain!
  7. Eva e o femeie misto tare din toate punctele de vedere. Și o spune unul care din "diverse motive" nu mai e primit la ea. Nu am auzit pe nimeni sa se "planga" cu ceva , sa iti dea mesaj în ultimul moment ca nu mai poate , sau sa nu se implice 110% atunci când ii treci pragul. Hai sa nu mai fim în general hateri și sa apreciem atunci când e de apreciat , chiar dacă eu acum puteam sa zic vrute și nevrute ca nu ii mai por trece pragul. Succes în continuare, Eva!
  8. Buna ziua, tuturor! Fix acum o săptămână aveam întâlnire cu doamna. Programat lejer pe wapp, confirmat înainte, ajuns în zona puțin mai devreme și îmi spune sa urc ( de apreciat ca nu ia unul după altul). Ajuns sus, o găsesc pe Michelle intr-o lenjerie neagra, super destinsa , ma poftește inauntru unde ma cer la dus. Baia ok, tot ce e necesar, prosoape curate, dar sa revenim la ce e important. Ajung în camera, ma aștepta în pat, ma arunc și eu , începem cu niște FK bine întreținut, lins sanii , dat degetu sa suga, apoi bagat deget în piersicuta doamnei, coborât ușor ușor la aceasta , unde i-am oferit o repriza de placere. Michelle ma roagă sa-mi întoarcă favorul, ma întind pe spate, iar doamna trece la un oral cu de toate, lins, scuipat, owo, analingus, face fuck , ce sa mai, a fost bine bine. Punem preze, si se baga în LOT, unde la început se misca ea, iar apoi.incep sa pompez eu , după puțin timp , Michelle are un squirt de zile mari, unde îmi inunda corpul cu "sucul" ei . Încep din nou sa penetrez, am parte de al doilea squirt (lucky me) , doamna era super excitata, ne sarutam intens. Michelle o vrea pe la spate în fata oglinzii, zis și făcut, un cur misto, pălmuit, si futut la greu, în timp ce ne priveam în oglinda! Trecem apoi intr-un fel de lateral, eu în genunchi, o poziție căreia ii place doamnei, penetrat, sarutat intens, scot preze și ejaculat în guriță doamnei. Ahh , eram stors, eram storsi! Dus, fumat o tigara, vorbit despre una alta, și plecat, cu promisiunea ca viitoare întâlnire o sa avem parte de ceva "misto". Nu dau note, știți asta, însă pentru mine , a fost foarte bine! Te pup, Michelle!
  9. Superbe imagini. Felicitări Eva! Felicitări ambelor!
  10. Salut băieți! Daniela Badea? Știe cineva ceva despre? Știu ca sta în MR. Merci!
  11. Merci. Atunci o sa ma duc și eu sa ma conving.
  12. Salut confrați! Sa înțeleg ca tipa merita ? Mulțumesc
×
×
  • Creează nouă...