Sari la conținut

Jonsnow7

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Jonsnow7

  1. Știu, dar știm ambii ca motivul nu există! Nu văd nicio hărțuială, dar e în regulă! Merci!
  2. Același lucru îl pot spune și eu! Mă refuzi sistematic, venind la tine de multe ori și niciodată băgând vreo scuză aberantă atunci când aveam o programare! Chiat mi aș dori din suflet să reîncepem întâlnirile, iar karma să se aplice celor care merită! PS. O zi frumoasă!
  3. Pls, give me your e mail in PM! Thank u!
  4. I would really like to meet you, but I can't write to you on the forum!
  5. Doamne, ce femeie superbe în tot și toate!
  6. Scuza-l Eva, nu a observat! Sper ca ai avut o vacanta fabuloasa! Kisses! Weekend fain!
  7. Eva e o femeie misto tare din toate punctele de vedere. Și o spune unul care din "diverse motive" nu mai e primit la ea. Nu am auzit pe nimeni sa se "planga" cu ceva , sa iti dea mesaj în ultimul moment ca nu mai poate , sau sa nu se implice 110% atunci când ii treci pragul. Hai sa nu mai fim în general hateri și sa apreciem atunci când e de apreciat , chiar dacă eu acum puteam sa zic vrute și nevrute ca nu ii mai por trece pragul. Succes în continuare, Eva!
  8. Buna ziua, tuturor! Fix acum o săptămână aveam întâlnire cu doamna. Programat lejer pe wapp, confirmat înainte, ajuns în zona puțin mai devreme și îmi spune sa urc ( de apreciat ca nu ia unul după altul). Ajuns sus, o găsesc pe Michelle intr-o lenjerie neagra, super destinsa , ma poftește inauntru unde ma cer la dus. Baia ok, tot ce e necesar, prosoape curate, dar sa revenim la ce e important. Ajung în camera, ma aștepta în pat, ma arunc și eu , începem cu niște FK bine întreținut, lins sanii , dat degetu sa suga, apoi bagat deget în piersicuta doamnei, coborât ușor ușor la aceasta , unde i-am oferit o repriza de placere. Michelle ma roagă sa-mi întoarcă favorul, ma întind pe spate, iar doamna trece la un oral cu de toate, lins, scuipat, owo, analingus, face fuck , ce sa mai, a fost bine bine. Punem preze, si se baga în LOT, unde la început se misca ea, iar apoi.incep sa pompez eu , după puțin timp , Michelle are un squirt de zile mari, unde îmi inunda corpul cu "sucul" ei . Încep din nou sa penetrez, am parte de al doilea squirt (lucky me) , doamna era super excitata, ne sarutam intens. Michelle o vrea pe la spate în fata oglinzii, zis și făcut, un cur misto, pălmuit, si futut la greu, în timp ce ne priveam în oglinda! Trecem apoi intr-un fel de lateral, eu în genunchi, o poziție căreia ii place doamnei, penetrat, sarutat intens, scot preze și ejaculat în guriță doamnei. Ahh , eram stors, eram storsi! Dus, fumat o tigara, vorbit despre una alta, și plecat, cu promisiunea ca viitoare întâlnire o sa avem parte de ceva "misto". Nu dau note, știți asta, însă pentru mine , a fost foarte bine! Te pup, Michelle!
  9. Superbe imagini. Felicitări Eva! Felicitări ambelor!
  10. Salut băieți! Daniela Badea? Știe cineva ceva despre? Știu ca sta în MR. Merci!
  11. Merci. Atunci o sa ma duc și eu sa ma conving.
  12. Salut confrați! Sa înțeleg ca tipa merita ? Mulțumesc
  13. Buna ziua! Îmi cer scuze fetelor pentru întârziere, dar a fost o perioada mai aglomerata. Am vizitat cele doua feline, pana în sărbători, pe Iza o știam, pe colega ei nu, și am zis sa încerc varianta de 3. Comunicare lejera pe wapp ajuns la locație, urcat, unde cele doua ma intampina joviala, Iza, cum o știți, o femeie pe care vrei sa o futi, cu sex appeal, iar colega mi a plăcut, milf, arata bine la corp, super ok ca atitudine. Ma cer direct la dus, fiind pe fuga, baia și locația întreaga super în regula, nimic de comentat! Ajung în dormitor unde ma întind pe pat, puțin teasing pe corp, mângâieri, una alta, și trec fetele la ON , de senzație, chiar de senzație. Pe rand, una la owo alta la cap , ambele pe lat, cu scuipat, ce sa mai, senzație. Dornic sa o încerc pe colega ei, ii cer Izei sa monteze preze și o iau pe colega intr un doggy de zile mari. Cur misto, tare , și fff strâmtă! Se simte bine in ea, în acest timp ce Iza vorbea foarte naughty, făcându-ma intr în final sa termin în balon. Dus, o tigara rapida , si plecat . Eu unul mai revin. Note știți ca nu dau, difera de la om la om senzația trăită. O seara frumoasa! Va pup fetelor!
  14. Buna ziua! Îmi cer scuze fetelor pentru întârziere, dar a fost o perioada mai aglomerata. Am vizitat cele doua feline, pana în sărbători, pe Iza o știam, pe colega ei nu, și am zis sa încerc varianta de 3. Comunicare lejera pe wapp ajuns la locație, urcat, unde cele doua ma intampina joviala, Iza, cum o știți, o femeie pe care vrei sa o futi, cu sex appeal, iar colega mi a plăcut, milf, arata bine la corp, super ok ca atitudine. Ma cer direct la dus, fiind pe fuga, baia și locația întreaga super în regula, nimic de comentat! Ajung în dormitor unde ma întind pe pat, puțin teasing pe corp, mângâieri, una alta, și trec fetele la ON , de senzație, chiar de senzație. Pe rand, una la owo alta la cap , ambele pe lat, cu scuipat, ce sa mai, senzație. Dornic sa o încerc pe colega ei, ii cer Izei sa monteze preze și o iau pe colega intr un doggy de zile mari. Cur misto, tare , și fff strâmtă! Se simte bine in ea, în acest timp ce Iza vorbea foarte naughty, făcându-ma intr în final sa termin în balon. Dus, o tigara rapida , si plecat . Eu unul mai revin. Note știți ca nu dau, difera de la om la om senzația trăită. O seara frumoasa! Va pup fetelor!
  15. Sa înțeleg , ca face și ea dus după ce facem noi? Tare 😂
  16. Salutare! Am fost pentru prima data la Bianca, vineri. Legătură pe wapp , comunicare super ok. Ajuns, la ora stabilita , urcat. Prima impresie. Hmmm, buna de pula. M a așteptat intr-o lenjerie alba super cute, iar la chip o fata destul de frumoasa, peste medie. Ne am întreținut la tigara, dus , si revenit în camera. Fundul e piesa de baza, ti se școală instant când merge pe tocuri. Început ușor cu FK întreținut sarutat sanii, întins în pat, și trecut fata la oral protejat (nu știu de ce protejat, poate data viitoare fac fără) . Un oral bun , o suge bine, se joaca cu buzele . Vreo 7-8 minute în acest ritm, apoi se urca deasupra și începem un LOT frumos, ba ea pe mine ba eu pe ea, sa ii simti fundul ala mare peste tine este super misto. Trecut în Doggy, unde am observat niște labii superbe la domnita, si penetrat pana am ejaculat in preze. Dus, îmbrăcat , plecat. Nu dau note după cum se știe, asta difera de la om la om. Însă eu unul voi reveni pentru a amănunți situația.
  17. Ideea e cum e acum , nu atunci. Nu an fost la ea, deci nu pot comenta. Dar pe topicul vechi an citit ca pe la final făcea totul super mecanic.
  18. Merci colegu, chiar asteptam o recenzie concludenta. O sa îi fac si eu o vizita.
  19. Bloc sau block? Ca nu inteleg care lista neagra.
  20. Mulțumim, Eva! Superbi sani!
  21. Bravo ei ca a mai primit! Își asuma! Care e problema ta? 😂
  22. Salutare tuturor! Am rămas dator cu o recenzie(mai multe) pe care o sa le povestesc într-una singura. În primul rand Eva, probabil e the best Milf de pe aici, la vârsta ei arata și se futa superb, cu o placere și o dorinta incredibila. Programarea în general pe wapp, totul ok. Ajuns acolo, Eva te invita la un pahar, sau se mai întâmplă să începeți si de cum intrati pe usa. Super smart, ai cu cine dialoga , prezenta super misto. Te ceri la dus, totul în regula , curat, prosoape la fel, și revenit în camera. Aici, începe show ul , dfk din prima fără sa ai reacție, atingeri peste tot, limbi în ureche, pe gat, pe corp , știe, chiar știe. Iar eu ii ofeream același lucru. O pun în pat, și încep sa o ling peste tot, ii plăcea, o simțeam, ma întoarce pe spate, și începe ea un oral fabulos, scuipat, atenție la owo , atenție și mai jos de owo, superb. Ii cer un footjoob pe care îl face super bine. Apoi pus .. caciula și începem, LOT, unde și a dat drumul simțind pe tot pieptul meu sucul ei dulce , te furi cu ea incredibil. Doggy, unde curul ala în fata ta e fabulos, pălmuit, dat tare de îndeamnă sa nu te opresti, ca ii vine. Sublim! Misionar, unde ii place enorm din ce am simțit, tremura, dfk, limbi peste tot, sanii aia , contre și tot asa. Finalizare orala, Eva a luat tot si a înghițit, cu mine tremurând, cu ambii transpirați dat happy. Mulțumesc Eva! Top, top, top. Off topic : nu am exagerat deloc folosind atâtea cuvinte "mari". Mergeți sa va convingeți.
×
×
  • Creează nouă...