Sari la conținut

Emi69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Emi69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Emi69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-9

Reputație

  1. 300 o fin cu fin orala sau faciala La 200 fin cu tot inclus in afara de anal ar fi minunat 😘 Da' corpul tău și banii noștri,tu știi mai bine,nu te supăra pe sugestia mea 😘
  2. Ba,faci pe prostul sau chiar ești! Era necesar să spui unde lucrează fata? Da sau nu!
  3. Cică o recenzie ca lumea..M-ai dat pe spate,noroc că eram pe canapea când am citit! Pisic,șterge Boss căcatul asta de recenzie,poate citi oricine aici..
  4. Bossule,din cauza celor ca tine sunt mute când mergem la ele.Daca ți-ar fi spus și ce a mâncat ieri ai fi scris aici? Cum sa mai vb mă fetele cu noi când voi scrieți și unde lucrează și ce au mâncat ieri...Scrieți fraților dacă merită banii și cum se fut! Nu mai dați detalii din viața personală a fetelor,dacă ele cred că sunteți de încredere și vb cu voi. Mare ți-e gradina Doamne!
  5. Are recenzii și bune și rele,nu știu ce să zic..cere in plus pt cim,cred că prețul corect și ca să-i meargă treabă ar fi 200 ora sex total cu fin orala inclusa.Cat cere ea 350 de lei pe oră,găsești escorte "bomba" cu locații de lux și servicii de lux,ținute sexi..Părerea mea!
  6. Buna Bety! Poți să actualizezi serviciile și prețurile? ❤️
  7. Nu e strict din cauza banilor,baga și tu 200 fin,300 ora.Nu sta toată lumea o ora,multi sunt pe repede...și go! Era doar o sugestie !
  8. Misto pozele și videoclipurile tale.Ma interesează dacă vin la tine,se poate ca partenerul tau sa nu stea cu noi in camera?Nu mi-ar placea sa se holbeze la mine când fac sex cu tine.Nu mă deranjează să știu că e în locație,dar sa nu stea cu noi când facem sex.
  9. Buna! Mi-ai trimis poze acum ceva timp și parcă te cunosc.Nu ești tu Daiana Duțu,cu violul?cu profesorul de religie?Tatuajul apare în mai multe poze pe net.😁
  10. Buna! Sunt pasionat de sex cu un cuplu.Tariful pe finalizare? Ce servicii oferi?
×
×
  • Creează nouă...