Sari la conținut

Hextor

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Hextor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Hextor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Vă salut, dragi colegi! Văzând anuntul acestei făpturi pe Publi24, m-am hotărât sa-i fac si eu o vizită astazi, asa ca zis si facut. Am sunat frumos, mi-a dat locatia si m-am pus pe drum. Locatia este undeva pe 1 Mai vechi, prin zona farului, blocul vizavi de o statie de autobuz, tin sa precizez ca la telefon era foarte vocală si ușor înțepată. O dată ajuns la locul cu pricina, am dat peste această "minunată" făptură blondă si slăbănoagă. Din punctul meu de vedere, cu toată sinceritate si cine a mai fost la ea, poate confirma. Este foarte ciudată la comportament, nu vorbeste mai deloc, nu schițează nimic, este foarte arogantă si se comportă asa usor în scârbă. Ma rog, eu in mintea mea am zis ca poate o fii asa la inceput, i-am dat banii, mai exact 150 lei pentru 2 finalizari si am trecut la treaba. La oral este praf, totul mecanic, iar dupa am zis sa o pun capra si sa-i dau, degeaba, parcă dădeam într-un lemn. Mi-am dat drumul, m-am imbrăcat si dus am fost, nu mi-a mai trebuit a doua finalizare. Nu recomand! Este foarte arogantă, nu stie să vorbească si te face sa te simti prost, atitudinea lasă de dorit. Iar la oral praf, totul mecanic, nimic special, la normal numai zic, ca mai bine dădeam o labă si era mult mai ok. Iar ca fizic, e slăbănoagă...Mă rog aici fiecare cu gusturile lui. Deci in principiu, Nu, Nu recomand asa ceva!!!
  2. Sărut mâna, doamna Mihaela! Cand o să incepeți activitatea?
  3. Buna, Siana! https://www.xnxx.com/video-skip528/the_cuckold_fucks_his_wife_in_front_of_his_mouth_-_assists_with_sucking_a_neighbor_with_music_ Asa ceva se poate? Eu sa fiu cel de jos mai exact, care linge. Platesc bine! Se poate?
  4. https://www.xnxx.com/video-skip528/the_cuckold_fucks_his_wife_in_front_of_his_mouth_-_assists_with_sucking_a_neighbor_with_music_ Găsesc si eu persoane cu care as putea face treaba asta? Platesc bine!!! Eu sa fiu cel de jos care linge.
  5. Lasa-ma un nr ceva sa putem discuta pe wapp, ca eu mail nu folosesc!
  6. https://www.clips4sale.com/studio/118546/23428465/goddess-andreea-milking-machine-and-ruined-orgasm https://www.clips4sale.com/studio/139419/24401125/ignored-pantyhose-footjobs https://www.clips4sale.com/studio/118546/23680467/bizarre-romanian-goddesses-part-3-triple-coerced-bisex-party Vă salut! Am clipulețele astea autentice cumpărate de către mine de pe Clips4Sale. Doresc sa fac schimb cu clipuri cu Mistress Kytana sau cu alte Stapane, care domină în română, bineînteles!
×
×
  • Creează nouă...