Sari la conținut

Denisa78

Neverificata
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre Denisa78

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Satu mare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Denisa78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Multumesc frumos d-le Sahy de bunul simț de care dai dovadă. Asa se vb cu o femeie ia si scrie ce te taie capu k pe mine nu ma afecteaza ce scri tu. Lumea se va convinge cand îți trece pragul si atunci poate vb. Asa k las-o baltă. Eu nu ma cert îți dau raspuns pt k te crezi asa destept mai bine privește în oglindă și veziti gunoiul din ochiul tau si după îl vezi pe al altuia.! Multumesc inca odată si punct aici pt mine până acum am văzut ce fel de persoana ești. Asa k te stie toata lumea cine este SAHY . O SEARA BINECUVANTATA.
  2. Aoleuu ne oprim din bun simț nu k spui tu . Dacă si tu l-ai avea nu ai vb în necunoștință de cauză. Mai omule nu înțelegi k nu ma intereseaza decat fix 0 ce ai tu de obiectat fiecare stie ce are de facut si sa caute informații. Dar tu scrie recenzii la cine ai fost nu mie k habar ai cu cine stai de vorbă. Nu am chef de cearta cu tine dar te rog să-ți vezi de ale tale k de mine am eu grija.!! Nu cred k esti tu in masura sami porti de grijă. Eu ori unde merg sunt apreciată și chiar solicitată așa k nu ma afecteaza mesajele tale ba chiar ma amuza cand vad k te dai si tu cocos. Încearcă te rog sa ma ignori k sa nu vb eu mai multe. La revedere.!!!
  3. Auzi dragă Sahy(atotstiutorul) nu stiu ce tot aberezi tu k am omis eu dar nu ma ascund si nici nu-mi pasa dc cred alții atâta timp cât stiu ce am de facut in ceea ce fac și cum ma comport acel topic este cu ani in urmă vb despre prezent nu de acum câțiva ani. Cel care vrea sa se informeze cred k este capabil si fara ajutorul tau . Mai putin ma intereseaza ce scriu tu. Cred k este timpul sa ma opresc aici cu comentariile lumea stie ce are de facut. O ZI FAINA.!!!
  4. Multumesc frumos NIkk eu nu am scris k sun deranjata numai k cine vrea sa afle ceva despre o persoană se informeaza singur nu ma ascund pt k nu am dc dar uneori te mai comporți si in functie după cum ti se vb sau comportat si cl.Eu consider k ai tot dreptul de a da cu parerea despre o persoană atunci când ai vizitato si atunci poti vb. Eu ma opresc aici si va aștept pe cei care m-au cunoscut sa spuna câte ceva Va doresc o zi de Duminică faină.!! Dak am deranjat cu ceva îmi cer mii de scuze.!!!
  5. Bună ziua nu stiu domnule dragă ce am ascuns cred k dak ma ascundeam cu ceva nu-mi puneam pozele mele reale si mai ales cu fata . În fine nu am dc sa ma ascund în primul rând nu toți cl se ia după tot ce se scrie mai întâi te vizitează si apoi da cu presupusul. Nu ma afectat absolut nimic pt k cei care mi-au trecut pragul mau văzut ce fel de persoana sunt si cum ma comport. Și dak vin aici la voi vin pt k sunt solicitată. O zi faina .!!!
  6. Buna Frumoșii mei , sunt in oraș pana pe data de 14 feb .Numele meu este Denisa, sunt o doamna matura cu experienta în domeniu. Sunt aici pentru a va satisface plăcerile trupești și micile fantezii. Ești pregătit pentru a savura adevărată plăcere? Pot fii o adevărată amanta, totul tine de tine sa ma descoperi. Pentru cei ce nu-și dau seama, sunt o doamna plina de fantezii. Nu primesc minori, nu primesc cu bile sau alte accesorii, nu răspund la privat sau la mesaje. Am pretenția de a auzii cu cine vorbesc la telefon inainte să-mi calce pragul. Îmi rezerv dreptul de a selecta clientii. Disponibilă non-stop . 150- 30min 250-1h oral protejat / neprotejat in funcție de igiena , finalizare orală , normal protejat , 69, diferite poziții , sărutări (in funcție se igiena ) . 0734042635
×
×
  • Creează nouă...