Sari la conținut

5fivestars

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre 5fivestars

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

5fivestars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Dar nu a precizat din ce oras ar vrea sau ma insel eu?
  2. Bine ai venit sau revenit, pare mișto descrierea și tarife ok. Te contactez, ca să ajung și eu pe la tine
  3. Alexandraaa04, 21 - 0758.328.426 Imi ziceti si mie daca dati de ea sau daca face escort real!
  4. Da, ok, doar ca plecasem deja in directia ta. Spor la treburi, voi apela la altcineva cand este cazul!
  5. Îmi trebuie abonament premium ca să pot adăuga aici poza sau cum era? Cu copy paste vad ca nu am reușit.
  6. Te salut, ai zis ca te iau la misto cand eram in drum spre tine de la Eforie si cred ca apoi m-ai si blocat. Nu prea am inteles de ce, venea din alta zona spre summerland si nu puteam scrie deci dadea mesaje audio, acesta este tonul meu, nu radeam de tine. Nu cred ca era cazul sa discutam in formal in contextul care era atunci. Seara buna!
  7. Multumesc, era clar, nu stiu cum inserez aici pozele cu ea, pentru a se feri lumea. Acum cica este din Brasov, si-a updatat profilul de SD, oricum i-am facut report si acolo dar mare efect nu a avut, dar mai urmeaza. Eu zic sa va feriti de ea!
  8. https://sugardaters.com/ro/profile/nQzw_JDroB Alexandraaa04 - 21 de ani cica din Bucuresti
  9. Da, pot da niste poze, am mai multe cu ea, dar as posta aici doar ce are pe sugardaters. Din moment ce m-a blocat pe telegram si pe whatsapp nu cred ca mai are rost sa incerc sa dau de ea, este tepara este clar...
  10. Multumim pentru informatii, si eu as vrea sa ajung pe la ea cand trec prin zona, am discutat la telefon. Deci tot in Deva activeaza sau si-a schimbat locatia?
  11. Posibil sa fi pus silicoanele și cu un mic ajutor din show uri web promise și nefacute, avea un anunț de genul ala mai demult. L a scos probabil după ce a aflat toată lumea ca este neserioasa. Cu silicoane arata bine, nu am ce comenta.
  12. Neserioasa în sensul ca a promis sex chat și apoi m a blocat după ce am transferat suma discutata. Nu obișnuiesc sa înregistrez asta, nici nu știu cum se face.
  13. Neserioasa pe partea de online-foto video, a zis ca ne intelegem a luat o suma (mica intr-adevar) si apoi m-a blocat. Urat comportament.
  14. Este vorba de Alexandra cu nick-ul pe sugardaters Alexandraaa04 - 21 de ani, Bucuresti. Ea spune ca e din Bucuresti dar de fapt este din Galati si s-a laudat ca vine in Constanta sa ne vedem si desigur ca nu a mai aparut. Nu stiu daca este profesionista, posibil sa fie pe videochat. Semi-tepara sa spunem la modul frumos pentru ca la inceput mi-a raspuns si a fost ok, oricum incorect ce a facut. Voi posta si in sugardaters daca se poate posta si pot da si un numar de telefon si eventual alte date dar nu as posta direct aici deocamdata.
  15. Adica, sa ma dea afara de pe forum sau alte probleme cu sabiile din Galati :D. Este vorba de Alexandra cu nick-ul pe sugardaters Alexandraaa04 - 21 de ani, Bucuresti. Ea spune ca e din Bucuresti dar de fapt este in Galati si s-a laudat ca vine in Constanta sa ne vedem si desigur ca nu a mai aparut. Nu stiu daca este profesionista, posibil sa fie pe videochat... Voi posta si in discutii Galati si in sugardaters daca se poate posta.
×
×
  • Creează nouă...