Jump to content

Zimbru1980

Curvar Ucenic
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Reputatie Neutra

About Zimbru1980

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nefiind unul dintre cei care contribuie cu recenzii, am zis totuși sa ii las una titularei topicului,asta bineînțeles pentru cei care nu au avut deja plăcerea sa ii treacă pragul. Metoda de contact, wp. Locație, Coresi, nu are papuci de casa pentru oaspeti😁😁 Tipa, una miniona, 1.63, 47kg,parca, dacă am reținut bine, fit, f fit, cu toate ca nu face sala. Piesa de rezistenta, sânii, f mișto, lucrul care ma și determinat sa o vizitez. Ma bucur ca am reușit sa avem acea legătură necesara, pentru a avea o partida reușită. Pozele, reale, f reale. De vizitat,
 2. Ai ajuns la Brașov, telefonul este închis??
 3. Ce bine ar fi dacă ar avea bunul simt sa răspundă la mesaje pe wp, chiar nu reușesc sa o înțeleg, dacă nu îți mai dorești clienți noi spune-o.
 4. Ii găsiți împreună la diferite terase din centrul Brașovului, ori ei doi, câteodată și copilul.
 5. Când preconizezi următoarea vizita la Brașov?? Mi-a plăcut ce a scris colegul Alabala despre experienta voastră și as dori sa te vizitez și eu.
 6. Nu are nici o legătură de unde ești, locul de proveniență nu are legătură cu omul, analfabeta funcțional ești cu siguranță, de citit nu prea știi, de scris ai dovedit de nenumărate ori ca nu știi, și da știu cine ești, deci lasă figurile astea de stoarfa cu mine.
 7. Prețul, marea majoritate nu au nici o legătură cum anume se stabilește un preț, indiferent de produsul pe care îl vinzi, fiecare dintre ele se supraevalueaza și cer cât vor. Totuși, este de mare prostie sa crești prețul fără sa adaugi/schimbi ceva în serviciile oferite, și sa nu uitam ca ne aflam în plina pandemie de mai bine de un an, și o criza financiara care se resimte din ce în ce mai mult. Rar vezi o escorta care oferă anumite oferte, care schimba ceva servicii/atitudine..... Când o sa își dea seama ca lucrurile nu mai merg o sa cam fie târziu, pe multe dintre aceste ,,
×
×
 • Create New...