Sari la conținut

FabiFabian

Membru Banat
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre FabiFabian

  • Dată Naștere 09.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    LalaLand
  • Interese
    secret de stat!

Informatii de Contact

  • Telefon:
    guess :)

Vizitatori Recenți Profil

574 citiri profil

FabiFabian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputație

  1. Cristian, ma obraznicule .. stai cu pestele in casa si vii aici sa pari mare doamna ? :)) te n gurita ca pe pisde .. ti am zis, discuti cu mine cand iti pui in practica amenintarile alea :))) Si, sa ma inveti sa am si eu sute de mii de euro in conturile din Elvetia, cum ai zis la telefon ca ai :)))
  2. hahahaha. bai bulangiu cu plastic in piept, mai bine roaga l pe Dumnezeu sa ti scurteze viata :)))
  3. Nu dorm pisoias, vreau sa ajung sa am si eu cateva sute de mii de euro in conturile din Elvetia, cum mi ai zis tu ca ai :)))
  4. Data viitoare cand mai vorbim, sa nu se mai auda pe fundal inca 2;3 bulangii, te rog eu :)) Fii ORIGINALA , nu cu 2 golani in spate pe care i imbraci si incalti :)) da te n pula mea de rupta n cur. ( zic rupta ca arati a femeie ) :)) Si astept sa ti pui in aplicare amenintarile :)))
  5. Sunt prea smart ca sa ma " eviti " , ca nu vrei tu sa ne vedem e una la mana, ca vreau eu e a doua, insa .. totusi , n ai curaj sa purtam un dialog la telefon, e 2021 , stam sa ne tiganim aici ? :))
  6. Tipic pestilor :)) Macar e bine ca recunosti ma Andrei :))) de toata pula esti, sa ajungi sa ntretii un barbat pe curu tau, tristut :))
  7. Pune mana si fa banuti acolo, ai de cumparat hainute la pestisor :))) vrea si el adidasi de firma, hainute " smechere " ca na .. asta i moda :))
  8. uf uf , cat tupeu ai ma Andrei in spatele tastelor, dar lumea i mica .. dusmanii multi :)) Om da noi ochi in ochi, o sa postezi aici un altfel de video :))
  9. of Andrei, devii milog .. " baneaza l " , etc etc :)) rad rau, ma amuzi maxim :)) devii umil cum ai fost mereu :))
  10. Pot face ce vreau, nu mai sari asa in sus, nu te va primi Lara gratis ... insa, curios doar, de ce pui inimioara ? :)) te ai indragostit ?
  11. Asa cu foc si dusmanie o zici, mor de ras, traiesti aici :)) De aici te hranesti :)) Nu ma da afara din Romania daca ma baneaza, si n plus n are motiv, si de ar face asta, pot oricand deschide altu' :)) Dar degeba ai un it ist in " viata ta " , trista , ca nimic nu stii :)))
  12. Ma urasti rau, o putere de ai avea, multe palme tu mi ai dat ( iti scriu si n rime, ca sa ti arat ca te ador ;PP )
×
×
  • Creează nouă...