Sari la conținut

Chris_Strks

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Chris_Strks

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

292 citiri profil

Chris_Strks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Salutare, Am facut si eu o programare la ora 21, inainte cu vreo 30 de min imi spune sa vin la 21 30 pt ca s-a decalat, am zis ca nu i nici o problema. Dau mesaj ca ajung la locatie inainte ...astept ... mai astept pe la si 40 duduia intra pe forum bine mersi, no stress, nu raspunde la mesaj, raspunde dupa vreo 15 min. Deci concluzia e ca e #de evitat pentru lipsa bun simt, cheama clientul sa astepte degeaba in fata blocului si in loc sa ii scrie ca se anuleaza programarea sau sa scrie macar cu 10 15 min inainte ca sa nu mai vina clientul.... ea.... e scarba ... Atasat si printscreenuri https://ibb.co/1fNcs6T https://ibb.co/5K12XZM Au mai fost individe din astea cu scarba pe ele pe forum si au disparut din peisaj. E foarte bine ca se intampla asa, pentru ca fetele bune raman si stim care sunt iar buruienile dispar.. Toate bune! Seara buna!
  2. Salutare Am inca un zambet larg pe fatza dupa intalnirea de ieri cu domnisoara. In traducere libera asta inseamna ca a fost foarte bine. Atras de recenziile mai vechi si de alura fetei din penultima poza, am sunat fata si era libera. Drept pentru care m-am suit frumos in masina si am plecat spre ea. M-a primit in lenjeria alba din penultima poza cu pantofi cu tocuri inalte, sutienul era destul de tight (asta stiu pentru m-a rugat sa i-l dat eu jos ulterior ) Mi-a placut de cum am vazut-o. O bruneta dragutza cu par matasos, ochi caprui, slim, picioare lungi si un fund misto. Frumos rotunjit, nici prea mare, nici prea mic. Talie subtire, sani nu prea mari insa si ei foarte frumosi si excitabili. Am primit apa, prosop mare curat. Dupa dus am revenit in camera unde ma astepta Amalia cea sexy. Totul a decurs excelent, incepand cu sarutari pe gat si mangaieri pe care mi le-a intors si ea. Are o piele foarte finuta si placuta la atingere, parul moale. A urmat apoi un oral foarte placut, soft, tandru si excitant. Fara DT dar foarte bun. N-am intrebat de CIM, oricum nu ma omor dupa asa ceva. Fata are o pasarica absolut superba, pacat ca nu face cunni. Cand amicu' de mai jos a inceput sa dea semne de nerabdare am pus un prezervativ (ea) si am trecut la lucruri mai serioase cu lady on top. Miscari lente, pasionale, Geme frumos, se misca frumos, se implica. Noroc ca eram cam nedormit ca altfel mi-ar fi fost greu sa rezist mai mult de cateva minute. Nu ne-am rupt in figuri cu sapte mii de pozitii, doar doua parca. Dar cine mai stie. Am terminat in prezervativ dupa luptele seculare care au durat vreo 35 minute. Dupa am mers din nou la dus. De azi e oficial in lista mea de preferate. Note: Locatia: f ok, locuri de parcare in imprejurime Amalia : 9.5 (bruneta, ochi caprui, par frumos, picioare lungi, fund misto, sani micuti si frumosi) Oral: 9.5 (foarte bun) Normal: 9 FK: nu am incercat GFE: 9.50 Atitudine:9.50 (prietenoasa, deschisa) Cadoul: 300 Lei/o ora door too door Merci pentru ieri !
  3. Salutare, Am vizitat-o si eu pe Evelin de doua ori (ultima vizita fiind de aseara ) si astazi m-am hotarat sa las si o recenzie: Pe scurt pot sa spun ca m-am simtit foarte bine in compania ei. Este o fire placuta, calda si open minded . Nu o sa insist foarte mult in ceea ce priveste detaliile actiunii, insa am plecat de fiecare data multumit de la ea. Per total, pot spune ca notele la capitole sunt : Aspect: 9.3 (domnisoara draguta cu ochi caprui, frumoasa la fata, par lung brunet, machiaj ingrijit, inaltime in jur de 1.60- 1.70 , corp undeva intre skinny si slim, punctele ei forte fiind : buzele carnoase, fundul micut si rotund si picioarele lungi si carnoase ). Gfe, atitudine: 9.4 (comunicativa, te face sa te simti bine in prezenta ei, este receptiva si prezenta cu tine pe durata intalnirii , FK nu am incercat ). Oral: 9.3 (ON umed, ritm alert, bine executat, contact vizual, reuseste si deep) Normal: 9 (NP, se implica, geme frumos, accepta pozitii) Igiena: ireprosabila 9.5 (curata, frumos parfumata, piele fina, foloseste servetele umede inainte si la final, lenjerie sexy) Locatie: 9.2 ( un apartament cu 2 camere, pat ok , baie ok ) . Am achitat 500 de ron pt. 1h cu ON si CIM. Voi mai reveni la ea cu siguranta pentru o noua intalnire. #iknowthatgirl
×
×
  • Creează nouă...