Sari la conținut

unico

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unico

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

unico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputație

  1. Salutare băieți. Chiar nicio poză?
  2. Salutare. Am fost acum aproximativ 2 săptămâni la Ema, atras fiind de pozele pe care le văzusem pe forum,in acea seara fiind disponibilă doar Ema și încă 2 fete care nu ma atrăgeau deloc. Zis și făcut, urmam împreuna in camera. Intru la dus, ma întreabă dacă fumez, spun nu dar nu ma deranjează, voia sa fumeze pe balcon. Când ma întorc din dus, ea fuma in camera pentru ca balconul nu știu, era prea mic, usa nu mergea, nu mai țin minte. S-a plâns intr-una ca e prea mică pentru ea camera, ca ii este foarte cald. Interacțiune foarte mecanica, a mestecat intr-una guma, vorbit puțin in sictir, părea foarte fără chef. Aceeași mișcare de masaj. După ce am terminat și mai rămăsese timp, m-a intrebat după câteva minute mirata “mai vrei sa te masez sau ceva?” pot spune ca nu as mai reveni la ea personal. Nici cum arată nu o recomand, cam grăsuță. Ah, sa nu uit. La dușul de după a intrat in baie peste mine sa se aranjeze fara sa întrebe, sa bată la usa. Poate faceam altceva la toaleta și nu eram foarte confortabil cu asta:)) ma rog. Domnișoara de la Recepție din acea seara cam intepata fata de domnișoara de la prima vizita.
  3. Ai perfecta dreptate mulțumesc frumos, voi fi mai atent.
  4. Am fost de curând la Andreea. foarte de treaba, ai ce vorbi cu ea permisiva. Masa erotic bun. Relaxare ok. Simpatica foc. Domnisoara de la Recepție a fost foarte de treaba înainte sa intru la masaj. igiena foarte buna a salonului și a fetei. nu te poți întâlni cu alți clienti. nu am ce reproșa. Totul este cum ar trebui sa fie, recomand!
  5. Un link de la anunțul cu masaj al lui odette?
  6. unico

    .

    Incredibil ce oameni frustrați și reduși. Femeia e chiar de apreciat ca nu primește pe oricine. Și nu mi se pare deloc agresiva in exprimare, doar ca nu e genul de lingușitoare, alt lucru bun. Cine nu o dorește, exista destule alte femei.
×
×
  • Creează nouă...