Sari la conținut

Corro91

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Corro91

  1. Se vede dupa limbaj ce steoarfa jegoasa esti! Pai cum plm se cheama gestul de a pune clientul pe drumuri s-apoi sa nu-i mai raspunzi deloc, daca nu teapa?! Voi sariti in sus cand clientii nu respecta programarile, desi nu sunteti puse pe drumuri in acele cazuri, ca noi! Si nu generaliza ca proasta, ca doi-trei clienti nespalati nu inseamna tot Iasul! Mai bine fara panarame ca voi!
  2. Sunt niste tepare ordinare! Dupa ce-am facut programare, acum cateva zile, cand am ajuns si am sunat din nou, aveau telefonul inchis. Si tot ele mai au tupeu sa ne jigneasca! Sa stea draq departe de Iasi, cu atitudinea si preturile lor nesimtite cu tot!
  3. Da ASTA! Fiindca nici nu merita balena aia tepara mai mult! Si daca nu crezi ca-i adevarat, ori esti tu pestanul ei, ori esti tu mama prostilor de pe forum! Trebuie sa fii "plecat de acasa" rau de tot ca sa mai stai sa te gandesti daca o obeza care-ti ofera doar 15 minute pe o partida de sex (adica doar vreo 5 minute de actiune efectiva) merita trecuta la evitat sau nu! Am incheiat discutia, ca-mi pierd timpul degeaba!
  4. Cum unde am vizitat-o?! Chiar in Iasi, fiindca a mai fost de cateva ori, nu e acu prima data. Am fost la ea in Aprilie, statea pe Chimiei, langa Lidl. Vezi si mesajul meu de pe 27 aprilie ... chiar daca nu e o recenzie detaliata, am descris intalnirea cu ea!
  5. Cum adica fara dovezi?! Eu la Nicoleta am fost mai demult, am facut si recenzie! Ce dovezi vrei sa-ti mai aduc?! Trebuia sa inregistrez intalnirea?!
  6. Pot sa recomand chiar mai multe care sunt acum in Iasi si la care merita sa mergi: Cosmina, Andreea de la Top, Amira, Ema-masaj, Laura, Roxana (pe care o criticam doar ca nu prea raspunde la telefon, in rest e super) si mai sunt si altele. La Nicoleta n-ai decat sa te duci tu, daca spui ca mint! Chiar si cel care chipurile i-a facut recenzie pozitiva spune ca arata mai rau ca-n poze (unde deja arata rau) si ca te da afara dupa 15 minute, adica fast-fuck curat! Astea cu 15 minute trebuie trecute din start la evitat chiar daca arata bine, d-apai daca-s trecute, grase si urate!
  7. Peste probabil esti tu daca aperi niste tepare fast-fuck! Eu n-am denigrat pe nimeni, am spus adevarul despre niste vagaboande care merita trecute la EVITAT! Cum e si cazul de fata!
  8. Poate pentru amatorii de grasane fast-fuck!
  9. E dreptul ei sa ceara oricat, si o mie de euro daca vrea, e corpul ei pana la urma. Jalnici insa sunt clientii care lauda maririle de preturi. Ca doar destept e cine cere, dar prost e cine da!
  10. Pretul e prea mare, chiar si pentru ce avem aici! Chiar si cele de top merg cu 150 finalizarea!
  11. Faci o mare greseala, mai bine ramai la preturile vechi. Ca sa ceri preturile astea noi trebuie sa arati cu adevarat super si sa oferi servicii si mai super! Nu vezi ca si cele de top merg pe 150/250?
  12. Tot spui ca esti disponibila dar de fapt nu esti deloc! Daca ai fi, ai raspunde la telefon si sms!
  13. Corro91

    Eva ,0740953989🦋

    Am fost si eu acu ceva timp la ea si mare prostie am facut! Bani aruncati de pomana! Singurul atu e ca arata destul de bine, dar nu cine stie ce. In rest e praf la servicii, nu ofera mai nimic. Nici vorba de GFE; FK, anal, parca nici n-a auzit de ele dar pana si oralul e aproape inexistent la ea. La normal e varza, n-accepta unele pozitii, se plange c-o doare. nu se implica cu nimic. Fata n-are nicio treaba cu meseria asta, e buna de trimis la evitat, poate se apuca de altceva!
  14. Am fost acu cateva zile la panarama asta si e un dezastru! Daca si hipopotamul asta mai e de nota 10 ce sa mai zic... Locatie dubioasa si infecta, aspect la fata si corp de tot rahatul, adica e trecuta, urata, grasa, sani lasati, atitudine fata de client si mai de rahat, GFE, FK total inexistente (aproape ca nu te lasa s-o atingi). O jegoasa pusa doar pe facut bani si o mare teapa!! Nu numai ca nu e de revenit, dar merita trecuta la evitat urgent!
  15. Intradevar, nu merita aruncati bani pe balena asta urata si infecta. Si mai are si o atitudine de tot rahatul si e pusa pe fast-fuck. O tepara jegoasa care merita trecuta la Evitat!
  16. Bai piticoata rapanoasa, tu n-ajungi nici pana la clanta usii, da' esti tare in clanta ... aici pe forum. N-am cocoasa, ma confunzi, dar ai sa te alegi tu cu una in curand, iti promit!
  17. Te supara adevarul, bai muista infecta?? Vezi sa nu dai de mine curand, sa va scot in suturi din orasul asta, si pe tine si pe rapanoasa de sor-ta! Panarame ordinare!
  18. Handicapatele astea doua sunt niste tepare ordinare puse doar pe fast-fuck. Merita trecute la evitat!
×
×
  • Creează nouă...