Sari la conținut

Suparaciosul

Membru Banat
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Tomis Nord - Constanta

Vizitatori Recenți Profil

557 citiri profil

Suparaciosul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-105

Reputație

  1. Asta merita o vizita daca isi mentinea preturile de la lansare. Nu a facut-o si din acest motiv e liniste.... Las-o, duca-se pe pustii!
  2. Iti doresc mult succes! Tin sa iti reamintesc ca aici este o piata destul de concurentiala, iar forumul acesta isi are si el rostul lui... Spune-ne te rog locatia, serviciile si preturile!!! Multumim ca te-ai decis sa ajungi si in oraselul nostru.
  3. Luthore, orice insulta paleste in fata prostiei tale! Chiar daca voi arunca cu laturi in tine, esti atat de incuiat, imbecil, incat nu pricepi nimic din ce zic, nu???Esti cu mult sub mine, ca sa te bag in seama!!! Oricat te-am umili pe acest forum, cu nenumaratele tale boli mintale, nu intelegi nimic!!! Continua asa, fa-te de ras, doar asta ai facut toata viata, nu??? Amaratule, frustratule, uratule!!!
  4. Melissa, ai dat jos preturile, fetito? Asa da, acum iau autobuzul si vin la tine....Sa ma astepti, te rog!
  5. Bai, bajeti, nu va deziceti in prostia voastra maximala!!! Chiar sunteti atat de handicapati, incat dati cu minus la absolut tot ce scriu??? Nu aveti decat, dar jignirile vor continua sa curga. Si Gabriel prost ce esti, primitivule, pe tine te-am "menajat" putin de tot, pana acum. Dar nu meriti, parlitule! Esti in fruntea listei de idioti!!
  6. Asta chiar e buna... Nu o ratez de data asta! A ramas tot la 100 / fin si 200 / ora, oare?
  7. Babe, poate cauti si tu o locatie.. Ce zici, te incumeti?
  8. Vedeti, Talibanu este un amarat, sarac cu duhul, un porc mare!!!! Iar da cu minusuri. Cum sa nu il jignesti? Cum sa nu urinezi pe el de marlan? A ajuns un grobian, un mojic, un badaran sa se considere si el Homo Sapiens... Unde ajungem cu maimutele astea printre noi?
  9. Bluegrana - serios, nu mai scrie nimic! De cate ori citesc ceva de la tine, rad de ma prapadesc!!! Greseli gramaticale, agramat, prostut, ramas in urma intotdeauna... Hai, tu nu te vezi cum esti?
  10. Nimenieu - shut the fuck up!!! Tot topicul tau NU contine nici macar o recenzie. Ultimele zile au fost pline numai de bullshit-uri!!! Nimeni (eu☺️) nu le poate parcurge fara sa se plictiseasca de elucubratiile tale.... Inca o data, te rugam, ia-ti jucariile si du-te in Slobozia Sat! De unde ne-am pricopsit noi cu tine, mai, mai???
  11. De ce naiba esti atat de rau, maker-ule??? Ce ti-a facut gagiul?
  12. Man, sunt un user mai vechi. Si nu le-as fi zis nimic frustratilor care nu si-au vazut de treaba lor si au inceput sa ma minuseze la greu. Atunci, m-am repornit din nou. Repet - ei m-au fortat sa devin asa... Daca nu saream calul, acesti neica nimeni nu m-ar fi simtit!!!
  13. Ia din fata, Talibane prost! Esti un imbecil imberb plin de frustrari si de rautati! Incerci sa ti le versi aici, singuraticule ce esti!!! Nu au logica deoarece tu nu esti in stare sa urmaresti niciun rationament. Deci, inca odata, ia din fata!!!
  14. Pai, da! Alaturi de un act sexual nereusit, ne dai si boli venerice... Cine o mai veni la tine???
×
×
  • Creează nouă...