Sari la conținut

Goldenboy69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Goldenboy69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Goldenboy69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

117

Reputație

  1. Daca stiam din timp...te duceam la doctor sa iti dea aviz de cameraman sa filmezi , curiosule. 😂😂😂. Nu e tarziu glumaretule. Eventual sa iti dea si pt acasa material de studiu.
  2. In 6-7 ani de mers la pufarine cu CIM ...la un calcul sumar 30-40 vizite anual nu am.luat decit o data cacatul asta de gonoree. Deci la 300 vizite...un ghinion de nesansa . Deci un risc de 0.3%. ....mai mult a costat, pe ansamblu distractia....60/70 mii lei.
  3. Aviz amatorilor de târfulițe si distracții ieftine....miștocareala asta cu spiropupu nu o gust. Glumeți din astia prețiosi se plictisesc si din constipația gandirii lor emit poante de cartier. Uite asa din nebagare in seama ....de atunci mai multi glumeti au prins spirochete. Pe atunci mergeam la 3 fufe saptaminal....nu mai dau nume. Doua stiu sigur ca au buba, mai amun coleg care a luat. Si erau din alea de top cu 10--12 clienti pe zi.
  4. Hol cu secretara...camera lui in capat pe dreapta, ...intri si biroul e in dreapta...scaun si intrare in camera de injectii pe dreapta...are si lavabo in camera . 👍😂😂😂....da....am decalotat si am recoltat zama ...a pus omul pe o lamela si s-a uitat la microscop.
  5. Esti prost informat colega....nu penicilina se face. E un medicament injectabil in fiecare buca ...double shot. Se fabrica in Rusia si Turcia dar nu se importa. Ca idee am luat doua tipuri de antibiotic oral si in 10 zile nu a trecut. A devenit rezistent la antibiotic....eu tot de la oral np cred ca am luat , cel putin asa a banuit doctorul din Tatarasi care il stie toata lumea. Si am sunat alarma de anul trecut dar nu prea am avut colegi curiosi asa ca nu am facut valuri ca deja era altul tot bolnavior venit de la alta prostituata cu boala , care facea valuri pe un topic. Acuma cind e noul val vad ca deja e reactie in lanț. Hai noroc !
  6. Cam pute pe aici.....la 250+50 ,sunt super gagici cu CIM si corp de nots 10...fata din topic e o țarancuța shaowrmista....cu riscul de a parea rautacios nici la 100 numarul nu as vizita-o.
  7. Ps...si numele din titlu e predestinat..." ceva proaspat" . ...umpic de boala proaspata. Ghinion nu?
  8. Inseamna ca eu cind am facut tratament pt blenoragie...adica gonoree prin noiembrie am scapat ieftin cu 10 zile de pastile si doua injectii in cur....tot de la ON , ....banuiesc de la cine am luat ca eram cu 2-3 vizite saptaminale abonat la o fata. M-a costat 700-800 lei si 3 saptamani pauza la sex. Scump zic eu...plus umblat cu vata in chiloti ca aveam o scurgere galbena intensa. Sanatate tuturor...ps. ma bucur ca am rarit aventurile de genul asta si am trecut la o viata mai echilibrata!
  9. Fata e aceeasi draguta cu prestatie buna...Pret ok 150 cu CIM . Si la fel se gadila mereu... E linga Palas acum...apt cu 2 camere. O dragalasa care merita vizitata !
  10. Salutare colegilor ! Am fost acum.citeva zile si nu seamana cu fata cu piele alba din poza. Nu intru in detalii....nu e ce pare in anunt. Nu am ramas! Nu e de ramas....
  11. Salut. Fata e veche...are si doi copii, undeva la 30 ani, de etnie . Are un cur si craci misto, cam la 170...mereu blonda, psrfumata. Am fost la ea in Moldovei si prin Podul Ros la un apt la parter. Avea si colega bruneta. Sanii mici ,plați...păsă cu labii faine...nu roz la culoare. Ceva tatuaje ...un text in latina sau italiana. Presta fain cu 100 nr...fara graba...mereu cu halat si bikini sexy pe ea. Note...7-8.... Ps. Mereu plusa sa ii las in plus ceva. Hai noroc colegi!
  12. Nu cred....la 400 ora , era pe val...undeva la 400-500 euro castig pe zi , a atras atentia. Si cont OF .... Altele sunt cauzele retragerii si stergerea de topice. Nu detaliez...
  13. Goldenboy69

    Buna !!!

    Fata are topuc deja...deschis tot de cumatrul Clompoțel...
  14. Sardinuș....aici e un site unde prostituatele, adica fete ca Dana , primesc note si recenzii dupa ce sug pwla cu finalizare orala . Tu ca un prostalău ,te bagi in seama , si esti penibil . Fata cu care esti tu e o amărășteancă ,vai de capul ei , cu care nu aș ieși in oraș la un suc , că o știe jumate din târg. Esti cam naiv si papagal....da ai timp sa te maturizezi si sa iți gasesti o fata ca lumea nu ciuruita asta obosită! Asa ca nu mai fa pe interesantul si nu iti mai umfla muschii pateticule , ca la cit de deșirat esti si cu ochii cruciș , chiar nu ne impresionezi. Latri ca bichonul ei de dupa ușa. Fata ta , de la sex in grup si prizat coca a cam incercat de toate.....e o penală ! Da pentru un fraier ca tine care nu a mai avut femei e o partida buna probabil! Mie imi inspirați milă amândoi!
  15. Vacante iti iei in alte zone...si cu banii de hotel si drum gasesti si in Iasi variante bune de descarcare. Nu vad nici un căștig sa ma plimb 1000 km pt niște pasarici. E plin Iașiul de femei care cauta pwla....sa stai numai pe publi sau nimfo ca sa fwți ceva nu e vreo șmecherie. Astea sunt variante ca sa te depanezi si sa nu sti cu coaiele umflate ! Zic si eu ! Sau cum.spunea un coleg...cind nu ai timp de vrajeala si socializare , apelezi la forum (care e oricum plin de informatii eronate de la unii colegi ) si la publi! Hai noroc si sa fiti iubiti de fete faine fara tarifare la numar !
×
×
  • Creează nouă...