Sari la conținut

Stromeleaguj

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Stromeleaguj

  1. Vad ca Tatiana este chitita sa prinda radacini. Foarte bine! Am trecut azi pe la ea si pe langa recenzia de mai sus as adauga 2 aspecte, unul bun si unul mai putin bun. Cel mai putin bun este ca pare grabita in a lua cat de multi clienti se poate. Cand am sunat avea ceva programat insa mi-a propus sa vin in zona ca ne ia repede pe rand. Eu am ajuns primul, asa ca ma vad nevoit sa ma scuz in fata colegului. Recunosc ca pe moment, cu rezervorul plin nu mi s-a parut mare chestie. Acum insa, ma caiesc. Tatiana a facut insa treaba la fel de implicata si nu mi-a dat senzatia ca ma grabeste pentru a face loc clientului urmator. Mai ales ca m-a lasat sa preiau initiativa. Lucrul bun este ca din puctul meu de vedere la oral se vede o evolutie. A fost hands-free, cu DT, atentie la sateliti. Fara priviri insa. CIM contra-cost. De retinut ca si-a schimbat iar locatia, undeva in spate la scoala 2 spre Independentei, un apartament la parter de bloc cu intrare direct de afara. Am ajuns cu mare greutate acolo insa m-a ghidat cu rabdare. Spor!
  2. Salutari! Sunat, programat, ajuns in 5 minute in zona cofetariei bine-cunoscute. Ajung la destinatie si gasesc 2 fete in locatie. Andreea si Elena. Elena era proaspat venita. Brunete amandoua, Andreea 1.77, aliura de hadbalista. Elena si ea maricica, insa foarte timida. Intrigat de situatie dau drumu la 2-3 glume sa dezmortesc situatia. Andreea intra repede in joc, Elena nimic. Andreea chiar duce gluma mai departe si propune direct sa intram toti 3, insa fara nici o reactie de la Elena, decid sa raman pe planul initial asa ca impreuna cu Andreea intram in dormitor. Am inteles ca oricum fetele nu fac show impreuna asa ca nu cred ca am pierdut nimic. Ba din potriva! Locatie: 8. Locuri de parcare mai grelut dupa ce se intoarce lumea de la servici. Apartamentul nici prea nici foarte. Baie cu de toate, prosop curat. Nu am reusit sa inteleg unde este al doilea dormitor, si ma intreb cum fac fetele daca au clienti in acelasi timp. Andreea: 8. Bruneta, par lung, draguta, ochelari, zambeste continuu. Inalta, masiva insa bine proportionata mai ales in zona bazinului. Sanii....daca erau mai mari un pic.....prezinta piercing in ambele mameloane. Mi-a dat feelingul de vecina de la 3 cu care mai faci cate o glumita in lift. ON: 8, Tehnica foarte buna, DT,priviri, atentie la sateliti. Fara CIM insa. NP 9: La fel, tehnica foarte buna, atenta la sugestii, face si ea propuneri. Ii place ce face, este implicata si se vede. GFE: 9. In lipsa de FK pierde un puct. Igiena: 10 - a facut dus inainte si dupa. Achitat 150 pt 25 minute. Imi plac fetele care nu cer banii la inceput. In concluzie, la Andreea este de revenit. Eu asa voi face. Spor in toate!
  3. Pana sa apuc si eu sa scriu ceva s-a mutat (inapoi inteleg) in Ploiesti. Dar poate revine, asa ca: Fata: 9.5. Frumoasa, bruneta, par lung, inalta, porpotii frumoasa, tatuaje; Locatie: 9. Tot ce trebuie, locuri de parcare la discretie (in timpul zilei). Mi-a placut camera cu lumina rosie care creaza o atmosfera specifica. ON: 8. Tehnica foarte buna, no hands, ruperi de ritm, priviri. Pierde puncte pentru lipsa atentie sateliti (desi am cerut, mi-a spus ca nu face) si pentru lipsa CIM. NP:9. Se simte foarte bine. Participa, da contre, geme usor. GFE: 8. Fara French kiss, creaza o atmosfera buna. Fiind prima noastra intalnire mi-a dat senzatia ca a fost destul de circumspecta si ca nu a dat drumul la tot arsenul de tehnici si proceduri. Cred ca urmatoarele intalniri va fi si mai bine. Halat: 150/300. Raport excelent calitate/pret. Recomand Sper sa revina la Focsani. Spor!
  4. Ca sa fie clar pentru toata lumea: Analul este extra 250 peste tariful de 200 sau este extra 50 peste 200? Multumesc!
  5. Ne spui si tariful pentru Anal?
  6. Sa nu uitam ca forumul este pentru cei ce platesc serviciile enumerate de fiecare domnisoara in parte. In consecinta acest topic nu apartine Evei. Consider ca nu este locul ei sa ne spuna ce sa discutam si ce sa nu discutam despre ea. Daca a luat decizia sa mearga pe circuit inchis consider ca acest topic poate fi inchis.
  7. sumpi sunteti la vorba.... Puteti veni cu mai multe detalii, mai ales pentru cei care nu sunt din oras: locatie, tarife, atmosfera, servicii? Multumesc!
  8. Nu am spus foarte ok. Spun ca are potentialul de a fi ok.
  9. Am vizitat-o si eu de vreo cateva ori insa nu am apucat sa o recenzez. Locatie 7 - in sud, greu de ajuns prima data insa, ghidat cu rabdare la telefon, am ajuns. Apartamentul stil comunist. Nu am vazut baia. Dormitorul ok-iutz. Domnisoara 7 - milf pe la 40 + cred. Bruneta, par lung, slaba, sani mici si moi. Se vede uzura si kilometrii dati inapoi. Face insa conversatie si nu fura curent. ON 8 - tehnica buna, atentie la sateliti. Are tendinta de a merge spre hard care nu e preferatul meu. O poti tempera insa. NP 8 - si aici tehnica buna, insa din nou kilometrii isi spun cuvantul; AP - 10. Aici e bine. Odometrul e in parametri. Nu comenteaza, poti sa dai cat si cum vrei. GFE - 6 nu e stilul ei. Incearca mai degraba sa mearga spre PSE insa o face teatral si se simte. Foloseste limbaj vulgar care mie iar nu ii place. Insa ce e cel mai bine este ca este atenta la indicatiile si dorintele tale. Asa ca toate minusurile de mai devreme pot fi usor depasite. Mie mi-a placut la ea. Nu este rupta din soare insa stie meserie si poti sa petreci niste momente foarte interesante cu ea. De aceea am si revenit si voi mai reveni. Halatul: 200 nr all inclusive.
  10. A doua vizita a fost Duminica pe la 21:00, dar nu stiu exact care e programul regulat. Incearca un telefon si vezi ce zice.
  11. Vizitat de doua ori titulara,in doua locatii diferite, apropiate una de alta in zona garii. Am gasit o fata calma, relaxata cu prea mult bun simt pentru activitatea asta. Loctaia - 9 - un pic greu de inteles pt mine sistemul de numerotare al cladirilor in Focsani. Domnisoara: 9, bruneta, tanara, subtire, micuta, cu talie frumoasa, sani micuti cu piercinguri, mai sunt cateva piercinguri demne de admirat si mai la vale. ON - 8. Stie diverse tehnici insa trebuie sa controlezi tu actiunea. Altfel are o usoara tendinta de fast, insa este ascultatoare si receptiva la indicatii. A reusit astfel sa faca si deep foarte bun si sa treaca in revista si anexele; NP - 9. Foarte placut mai ales din prisma faptului ca este la inceput de drum si se simte din plin acest lucru. Si aici accepta indicatii si isi doreste sa invete si sa te faca sa pleci multumit. Geme, un pic cam teatral insa. Tarif: 150/300 clasic. am platit 150 pt 30 min dtd. In concluzie m-am simtit foarte bine cu o fata care mi-a amintit de primele prietene din liceu care nu stiau dar isi doreau. Spor in toate sa aveti.
  12. asta a venit din 'meandrele concretului'....am vrut sa zic ca este inaltuta si subtire, insa nu mi-a iesit. Sorry!
  13. Salutari! Dupa 400 de km de ''aventuri'' pe soselele patriei am facut o pauza pentru reincarea bateriilor la Ploiesti. Dau repede un ochi pe forum,aleg 3 candidate. Una nu raspunde, una are telefonul inchis, insa raspunde Maria. Imi recita poezia cu tarifele, accept oferta, si in 10 minute ajung la ea in apartament. Trec direct la note ca timpul e scurt. Locatie, centrala, are tot ce trebuie. mie mi-a placut in mod deosebit ca era foarte cald in apartament iar eu sunt exrem de friguros. Neffind din Ploiesti nu stiu exact sa apreciez situatia locurilor de parcare, insa eu am avut meganoroc si am gasit loc de parcare peste drum in zona McDonalds. La baie Ok. Am propus canapeaua din living insa nu s-a aprobat pe motiv ca nu e loc....acu', ea juma de buletin, nici eu nu sunt extrem de hranit.....ce sa zic? O sti ea ceva... Domnisoara: 9. Tanara, draguta, miniona inaltuta, cu forme foarte frumoase. Sanii, perfecti proportionati, stiu si pot sa se uite in sus. Talie de viespe, fund bombat, carne tare, piele fina, cateva tatuaje nederanjante. Are un lantisor pe care poti citi numele ei sau al managerului, daca esti ochi de vultur. Eu nefiind ager la vaz nu am reusit sa vad daca numele se termina cu ''a'' sau nu. Igiena: 10, nimic de reprosat ON: 7, tehnica buna, fara DT, anexe, sau CIM. Ocazional scuipa in servetel, lucru care mie nu imi pace. NP: 8, 2 pozitii, gemete usoare, teatrale. Nu este extrem de implicata. Am decis sa nu lungim foarte mult ostilitatile si sa nu uitam pentru ce ne-am inatlnit. GFE: 6, face conversatie de baza, 2-3 glumite, nimic deosebit. Mi-a dat senzatia ca sunt la magazin pentru o simpla tranzactie. Amenda: 150 ceruti la inceput. Conlcuzie: Desi nu a fost nimic deosebit, eu mi-am satisfacut nevoia. Consider ca fata are potential, insa nu isi doreste foarte mult sa il dezvolte, ceea ce este un mare pacat. Spor in toate va doresc!
  14. Dupa o perioada mai lunga de timp am revizitat aceasta domnisoara. Modalitate de contact: telefon. Locatie 8: Pe str. Zimbrului, apartament cu 2 camere pe care il imparte cu altcineva (nu am vazut colega). Fata: 8, frumoasa la fata, in schimb s-a imbracat binisor fata de ultima mea vizita, undeva prin Februarie. Sanii mari, frumosi au ramas piesa de rezistenta. ON 9: aici din puctul meu de vedere a inregistrat o evolutie foarte buna. E cu de toate, supt, lins, deep pana la capat, gag-reflex controlat. Alterneaza cand hard-core cand soft, atentie la bijuterii pana in zona perineului. Nu oboseste. CIM inclus, stors pana la ultima picatura. NP: 10, 3 pozitii, foarte implicata, da contre, te trage in ea, geme frumos, Mi-a placut pe la spate ca tot timpul arunca zambete si priviri prin oglinda generoasa de la capatul patului. GFE: 10 - preludiu sustinut cu FK, atenta tot timpul la reactiile mele. Cotizatia: 150/35 minute fara graba cu CIM inclus, mi se pare oferta ca de Black Friday pe vremuri. In concluzie evolutie negativa la infatisare dar pozitiva la prestatie. Pentru ca over-all m-am simtit ca la vecina de la 7, voi reveni cu drag la aceasta domnisoara. Spor in toate!
  15. De mult incerc sa ma sincronizez cu domnisoara insa iata ca am reusit sa o si vizitez. Avand multe reviewuri de la utilizatori mai experimentati ca mine, trec direct la note. Programare 10: whatsup, confirmata ulterior la telefon a fost respectata fara probleme de ambele parti. Domnisoara 9,5: bruneta cu par lung, cu forme foarte frumoase, foarte bine proportionata sani-talie-fund. Mie imi plac un pic mai slim, de aceea scad jumatate de punct. Foarte politicoasa si calma, emana un sentiment de relaxare si buna-dispozitie. Locatia 9: Pe GEP 21, se scade din partea casei 1 punct pentru sobolaneala din zona. Apartamentul in schimb e de 10, curat, ingrijit, baie cu de toate (geluri de dus diverse, apa de gura, etc), prosop mare, pufos si curat. OP 7: soft, usoare tente de deep. Incercat vreo doua pozitii la care fata raspunde pozitiv, insa fara atentie la anexe. NP 9: Montat prezervativ de calitate, aplicat un pic de lubrefiant si trecut la actiune. Fata este extrem de implicata, atenta la feed-back, da contre si ce mi-a placut cel mai mult este ca si-a masat clitorisul pe aproape intreaga actiune, iar la final dupa ce am terminat ea ar mai fi continuat.....data viitoare o sa imi dozez efortul mai bine 😜 GFE 8: Fara FK, insa cu ceva fore-play; fiind prima vizita probabil ca nu a dat drumu la toate artificiile. Vedem cum evolueaza la urmatoarele intalniri, insa cred ca va fi mai bine. DTD 27 min, achitat 150 RON ceruti la inceput. In concluzie pentru mine asteptarea a meritat. Cred ca este un raport foarte bun calitate-pret. Voi reveni. Spor in toate va doresc!
  16. Stromeleaguj

    Indisponibila

    Dupa ce am incercat sa ne sincronizam calendarele la Bacau fara succes de mai multe ori, am reusit sa o prind in Iasi. Locatia in River, etaj superior. A avut (suficient de multa) rabdare cu mine pana am ajuns la ea. Am gresit scara de 3 ori.... sincer nu ma suparam daca ma trimitea acasa. Un mare plus pentru rabdare. Ajuns in apartament gasesc o fata care mie mi-a placut foarte mult cum arata. Tanara, vesela, te face sa te simti bine-venit din prima clipa. M-a serviit la alegere cu apa/cola/fanta, am ales apa. 2 minute de incalzire, dupa care fuga la dus. In baie tot ce ai nevoie de la apa de gura la geluri de dus si prosop curat. in dormitor au urmat: ON: Soft, cu atentie la bijuterii, cu prviri gingase, si cu usoare gemete.. Face CIM, fara swallow, nota 9 din partea mea. NP: Dupa montarea caciulitei, trecem la un doggy soft la inceput, intens ulterior. Arunca priviri dese si cel mai mult mia placut ca se umezeste natural destul de intens. Nota 10. AP: Schimbat pozitia, dupa ce a pus un pic de lubrefiant. Intrat usurel, apoi din ce in ce mai intens pana la capitularea glorioasa. Mi-a placut ca e destul de stramta si ca pe tot parcursul geme usor si iti arunca priviri. La final dus si eu si ea. Din nou mi-a placut ca a lasat usa deschisa si a facut dusul aruncandu-mi din nou priviri ademenitoare. In concluzie un 9.5 per general cu recomandare de revenire oricand. Sper sa o mai prin e la Bacau. Spor in toate sa aveti!
  17. Ce dor imi este de Elena si de Diana de la Finesse……ce vremuri!!!
  18. Grabiti-va ca nu mai sta mult! Cu treburi rezolvate cu talent prin Brasov zic sa-mi iau singur un bonus, sa inchei saptamana frumos. Verific repede forumul si imi atrage atentia domnisoara discutata aici. Programare watsup, complicat cu adresa pentru cine nu e brasovean. Am sfatuit-o sa nu mai dea adresa postala ci sa dea share-location. Va fi mai simplu asa. Locatie: 10, bloc nou, locuri de parcare, apartament cu tot ce trebuie, baie dotata, prosope curate. Fata: 9, frumoasa dupa gusturile mele, blonda, mica de statura, bate la poarta departamentului MILF. Sani micuti si moi, cu sfarcuri erectile, insa punctul de rezistenta fundul, prezinta un raport excelent fata de talie (2/1 palme). ON 9 cu felicitari. Face deep fara nicio problema. Atentie la sateliti, pana la perineu. Mi-placut ca mi-a propus cu un zambet strengaresc sa se intinda pe spate la marginea patului si sa ma lase sa pompez cum/cat doresc. Face si CIM, insa nu inghite, motiv pt care te roaga sa o anunti, sa nu o ia baietzeii pe esofag la vale. NP 9 cu felicitari. Doua pozitii. Capra cu burta pe o perna si cu o deschidere generoasa a picioarelor. Priveliste magnifica. On-top ulterior, foarte implicata, soft, cu gemete usoare pana la final. Nu se grabeste dupa finalizare. GFE 9. Daca ar fi si fk in program ar fi de 10. In rest m-am simtit ca si cu o civila dornica sa iti faca pe plac. Achitat 150 Ron la inceput, 30 min cu tot cu dusuri. In concluzie este de revenit, mai ales pentru amatorii de arome civile. Acestea fiind spuse va doresc spor in toate! Sa inceapa weekendul!
  19. Cei care te-am vizitat, stim exact care este adevarul. Nu te lasa atrasa in plasa “influencerilor” de carton. Propun sa revenim la recenzii.
  20. Aflat cu treburi prin Focsani, la final de program si la mine si la ea, i-am facut o vizita de inviorare. Imi da adresa, ma invart un pic pana gasesc blocul, din cauza numerotarii ciudate din zona. Dar ajung cu bine fara intarzieri. Fac un pic de miscare pana la etajul fetei, iar cand deschide usa sa pic jos din picioare. Ori de la numarul de trepte sarite cate 2-3 ori de la cum arata fata. Bruneta miniona cu forme superbe. Nu cred ca are 1 m 60. Fund bombat frumos, talie de viespe, sani perfect proportionati cu restul corpului. Doar la fata iti seama ca a absolvit de ceva vreme promotia ‘berly legal’. (La corp seamana cu secretara blonda a lui Alen Harper din Doi barbati si 1/2) Desi mi-a placut foarte mult, si am socializat frumos, la partea practica nu am reusit sa facem click. O fi fost de la oboseala, nu stiu. Trebuie investigat si incercat a doua oara. Sa trecem la note: Licatia: 8, not great, not terrible; Fata: 10, total pe gustul meu; ON: 7- fara atentie la sateliti nici dupa ce am intrebat. A zis ca nu face. Destul de monoton, pe un stil destul de agitat pt mine. Face niste miscari interesante la baza penisului, insa e nevoie de mai mult pt nota mai mare. Pune frumos prezervativul cu gura; NP 8 - misionar, priveste intr-adevar cum o penetrezi insa m-am prins repede ca nu e din placere ci pt ca urmareste sa nu se intample ceva cu prezervativul; GFE- 7 - nu a fost click. Destul de focalizata pe task si mai putin pe relationare. Tarif 150 Ron/ 30 min, ceruti inainte (chestie care iar nu imi place). Am plecat cu sentimente amestecate, motiv pentru care sper sa reusesc a doua vizita sa vad daca va fi mai bine. Spor sa aveti!
  21. Din pacate in perioada asta foarte putine escorte (spre de loc) lucreaza. Aseara am incercat vreo 3 ore sa gasesc pe careva insa nimic. Pe publi majoritatea aveau telefoanele inchise, iar escortele consacrate sunt probabil inca in concediu.
  22. Am incercat aseara sa ajung la aceasta fata. La telefon foarte amabila, imi spune tarifele si serviciile. 100 nr / 250 ora servicii clasice ON/Np. Anal nu face, deci expresia Full Service e doar marketing. Imi lasa o impresie foarte buna. Zic hai ca ajung in 5 minute. Zice ca ma asteapta. In 5 minute am fost in fata blocului. Sun, nu raspunde. Dau mesaj ca am ajuns, nimic. Mai inghet prin fata blocului, mai sun de doua ori nimic. Asa ca renunt. Am mai sunat peste vreo doua ore, zice ca a terminat programul. O intreb de ce nu a raspuns mai devreme si imi inchide telfonul. Am vazut ca mai este un anunt cu acelasi titlu insa in poze este o bruneta. Nu stiu daca e coincidenta sau nu. Am sunat si la acest numar dar nu a raspuns nimeni. Concluziile le trageti voi.
  23. Nu inteleg de ce ti-ai schimbat si numele?! Speram ca odata cu rebrandingul au crescut si serviciile prestate. Iti doresc spor in toate!
×
×
  • Creează nouă...