Jump to content

Ilove68

Maistru Curvar
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Reputatie Excelenta

About Ilove68

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, smecher ești tu, ai memorie scurta... Imediat sari la om și afirmi diverse lucruri, îți amintesc ca tu ai început la mine cu chestiile alea total neadevărate... Acolo știi ce ai zis și te faci ca ploua, nu mai știi ce ai zis... vezi ca nu ma sperii tu pe mine, chiar dacă ești zmeu-user, zero barat tot aia. Am zis ca ma opresc, dar tu continui cu ridicolul, potolește - te și lasă-mă în pace pe forum, restul rezolvam în privat...
 2. Salut, în primul rand îți zic sa nu te bâlbâi, lasă balbaielile te-ai emotionat😂😂😂 țin sa intervin încă o data și aici ma opresc, eu am vizitat-o pe Amalia la începutul lunii septembrie... În recenzia aceea am scris din greșeală ca am făcut 68 și 69... În rest am scris bine la toate recenziile, nu am greșit nimic. Tu vorbești și nu știi nimic, vorbești fara sa știi?! Tu tragi concluzii greșite, afirmi fără rost, fără sa știi, nu vorbim dacă nu știm... și nu avem habar... Aa ești detectiv ori ce? Tu ce treaba ai? Sa vorbești fără rost sa induci în eroare, asta e treaba ta? Referitor la celela
 3. Salut, fără sa vreau am scris asa... din greșeală, având multe pe cap, dar în rest am scris bine... Știu ce am scris, am memorie bună , dar se mai întâmplă să greșesc, santem oameni pana la urma 🙏
 4. Salut , indiferent cum e 68, eu știu poziția 68 știu ce e și cum se face și îmi place foarte mult 😂😂😂 pentru cei ce știu ce e 68, știu la ce ma refer, în rest no comment.
 5. Salut, aici e vorba de altceva, nu e vorba de Amalia, colegul a făcut referire la altceva, e vorba de alta fata și pe fata aceea am întrebat-o și i-am explicat ce e 68 și a fost de acord, numai ca asa dintr-o data fata aceea nu mai știe ce e 68 chiar și asa dacă fata aceea nu mai știe și nu își aduce aminte nu înseamnă că nu am făcut 68 și sex cum sugerează colegul SexArt 2019, total eronat!!!
 6. Bună, aici e vorba de altceva, colegul s-a referit la altceva, și a trebuit sa intervin pentru ca vad ca are treaba cu mine și da, am fost la tine pe la începutul lunii septembrie, o zi buna!
 7. Salut, sant nevoit sa te corectez ca nu știi ce vorbești, asa ca nu mai vorbi dacă nu știi ce vorbești, și nu e deloc cum zici tu, am făcut 68 și i-am explicat la fata, ca să știi despre ce e vorba ca vad ca ai treaba cu alții și vezi cum vorbești... grija la limbaj ca eu vorbesc cumsecade și nu înjur pe nimeni. Dacă ai ceva să-mi spui, spune-mi în privat, ca vad ca ești tare-n clanta și rezolvam în privat!!!
 8. Salut, eu îmi vad de treaba, am făcut recenzii ADEVARATE, nu cum afirmi ca cică scriu prostii și ma bag în seama, te sfătuiesc sa lași amenințările, acum tu vorbești ce nu trebuie și nu e cazul , și țin sa precizez acest lucru, o zi buna!
 9. Salut, după ce ai zis despre Amalia :"Eu unul nu cred ca mai revin, asta e" acum o dai la întors zicând :"Numai bine, și cine știe, poate ne auzim... Cam curios, nu crezi?! Cum explici aceste afirmații? Asta înseamnă ce? După tine.
 10. Salut, vreau sa îmi exprim și eu o părere, nu vreau sa crezi ca ii iau apărarea, dar zic ca dacă i se pare ca ceva nu e ok, e de înțeles sa îți facă op și nu are nicio vina, eu înțeleg lucrul acesta, am fost în situația asta și înțeleg perfect, îmi pare rău pentru tine și trebuie sa înțelegem situațiile ca acestea, sunt și vor mai fi, inevitabil. Îți zic sa știi ca am vizitat-o de câteva ori i-am lăsat și niște recenzii, fără nicio problema m-am înțeles cu ea și s-a comportat foarte bine cu mine, de la început pana la sfârșit. O zi frumoasa sa ai!
 11. Salut, nu e ca prea o laud, după părerea mea s-a comportat foarte bine cu mine și de-asta am lăudat-o. O zi frumoasa sa ai!
 12. Salut, după ceva timp trecut de la precedenta vizita, am reușit sa o vizitez din nou pe Amalia. Am comunicat ușor cu ea /făcut programare pentru vizita, programare respectata de ambele părți. Locația ei e aceeași - după părerea mea una dintre cele mai frumoase locații din Sb, situata în zona bună, locuri de parcare libere. Ajung la ea, ma roagă sa aștept puțin fiindcă era la dus, nicio problema pana a ieșit de la dus, dat o fuga sa cumpăr niște țigări, asa e când fumezi mai mult ramai fără țigări 😂😂😂 eu fiind fumător. Îmi deschide ușa o fata foarte frumoasa, drăguță, vesela îmbrăcată într-u
 13. Aici ai dreptate, perfect de acord cu tine, vreau și eu sa adaug : categoric va avea succes, are toate calitățile pentru succes după părerea mea!
 14. Dacă nu ai loc pentru o programare, nu e problema, îmi faci o programare cand poți și ai loc, Multumesc!
 15. Bună, o întrebare : ai loc pentru o programare? 482 la sfârșit, Multumesc!
×
×
 • Create New...