Sari la conținut

alexandralex

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre alexandralex

  • Dată Naștere 01.10.1997

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bacău
  • Interese
    Sa cunosc domni manierați și dornici de experiențe plăcute!

Vizitatori Recenți Profil

780 citiri profil

alexandralex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Buna ziua! Eu am activat pe publi24 de mai bine de jumătate de an cu acest tarif in Bacău, ulterior m-am decis sa deschid topic pe nimfomane. Nu pot schimba prețul doar pentru ca sunt noua pe site și nu am încă recenzii. Și sincera sa fiu, din moment ce am revenit inseamna ca am programari, deci sunt reala!
  2. Mulțumesc frumos! Te aștept sa revii cu drag!
  3. Prestez urmatoarele servicii: 69 MFF - bărbat, femeie, femeie Show lesbi (dacă veniți cu o fata) Oral neprotejat ( in funcție de igiena) Hand job GFE (sa ma comport ca o iubita) COM (cum on breasts or back) BS (body slide) BLS (balls licking and sucking) in funcție de igiena AR (licking of the anal area) de către partener PL (pussy licking) Nu accept: Anal FK (french kiss) BBS (vaginal sex without condom) BDSM (dominare, masochism, sadism) CIM DT (deep throat) FE (squirt) COF (cum on face) Tarife: 150 RON/ finalizarea (ON inclus); 300 RON/h
  4. Noua in orașul tau! Buna! Sunt Alexandra, o persoana deschisă, amabila, îngrijită și atenta la tot ceea ce te face sa te simti bine si relaxat. Sunt o bruneta de 23 ani, 1,65 m si 52 Kg. Imi place sa cunosc oameni, sa comunic, sa trăiesc momente unice și ador sa va duc pe culmile plăcerilor. Imi plac oamenii curați, eleganți și cu bun simt, in schimbul acestor lucruri eu ofer discreție, plăcere și igiena corespunzătoare. Cu mine poți sa iesi chiar și la întâlniri,te pot insoti la diverse evenimente ,sunt o companie plăcută. Am dreptul de a-mi selecta clienții și totodata voi fi nevoită să-i refuz pe cei in stare de ebrietate,cu inserție de bile sau alte modificari (nu accept mărimi mari) Lucrez mai mult pe bază de programari . Fac programări si pe WhatsApp pe care le respect întotdeauna! PRESTEZ URMATOARELE SERVICII: 69 MFF - bărbat, femeie, femeie Show lesbi (dacă veniți cu o fata) Oral neprotejat ( in funcție de igiena) Hand job GFE (sa ma comport ca o iubita) COM (cum on breasts or back) BS (body slide) AR (licking of the anal area) de către partener PL (pussy licking) NU ACCEPT: Anal FK (french kiss) BBS (vaginal sex without condom) BDSM (dominare, masochism, sadism) CIM DT (deep throat) FE (squirt) COF (cum on face) Tarife: 150 RON/h finalizare (ON inclus) ; 300 RON/h
  5. Buna! Sunt Alexandra, o persoana deschisă, amabila, îngrijită și atenta la tot ceea ce te face sa te simti bine si relaxat. Sunt o bruneta de 23 ani, 1,65 m si 52 Kg, deci ma adresez celor care apreciaza o constitutie slim fit. Cu mine poți sa iesi chiar și la întâlniri, te pot insoti la diverse eventimente, sunt o companie plăcută, elegantă si bineinteles discreta. Te aștept sa te convingi! P.S. Fara resentimente, sper, imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii si totodata voi fi nevoita sa-i refuz pe cei in stare de ebrietate, cu insertie de bile sau alte modificari. Fac programari pe WhatsApp pe care le respect intotdeauna! Prețuri: 150 finalizarea oral/normal 300 - 2 finalizări Locație: Calea Mărășești BACĂU Telefon: 0784383127 Program: 09:30-22:00 Nu fac: FK (french kiss) BBS (vaginal sex without condom) BDSM (dominare, masochism, sadism) CIM DT (deep throat) FE (squirt) COF (cum on face) IN SCHIMB ACCEPT: 69 MFF - bărbat, femeie, femeie Show lesbi (dacă veniți cu o fata) Oral neprotejat ( in funcție de igiena) Hand job GFE (sa ma comport ca o iubita) COM (cum on breasts or back) BS (body slide) BLS (balls licking and sucking) in funcție de igiena AR (licking of the anal area) de către partener PL (pussy licking)
  6. Nu fac: FK (french kiss) BBS (vaginal sex without condom) BDSM (dominare, masochism, sadism) CIM DT (deep throat) FE (squirt) COF (cum on face) IN SCHIMB ACCEPT: 69 MFF - bărbat, femeie, femeie Show lesbi (dacă veniți cu o fata) Oral neprotejat ( in funcție de igiena) Hand job GFE (sa ma comport ca o iubita) COM (cum on breasts or back) BS (body slide) BLS (balls licking and sucking) in funcție de igiena AR (licking of the anal area) de către partener PL (pussy licking)
  7. Buna! Scuze, nu știam..am uitat sa precizez și detaliile astea, voi modifica acum
  8. Nu este nimic, sper ca acum totul este in regula
  9. Tocmai ce am zis ca nu este al meu, este o confuzie, probabil pentru ca numele noastre se aseamănă. Eu tocmai am rectificat unde pot sa fiu găsită, in ce interval orar și prețurile..
  10. Sunt cu activitate clasica! Nu virtuală!
  11. Disponibilă in Bacău! De la ora 09:30-22:00 

    41E4B447-FF23-49CB-AA1B-783F8BF000EB.jpeg

  12. Buna! O sa tin cont..sunt noua pe aici și ma descurc mai greu! Mersi pentru sfat!
  13. 150 finalizarea oral/normal cu sex oral neprotejat in funcție de igiena ta și 300 ora/2 finalizări Mărășești 179, bl E5, ap 5 Statia de autobuz orizont de langa Bullion
  14. Buna! Sunt Alexandra, o persoana deschisă, amabila, îngrijită și atenta la tot ceea ce te face sa te simti bine si relaxat. Sunt o bruneta de 21 ani, 1,65 m si 50 Kg, deci ma adresez celor care apreciaza o constitutie slim fit. Cu mine poți sa iesi chiar și la întâlniri, te pot insoti la diverse eventimente, sunt o companie plăcută, elegantă si bineinteles discreta. Te aștept sa te convingi! P.S. Fara resentimente, sper, imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii si totodata voi fi nevoita sa-i refuz pe cei in stare de ebrietate, cu insertie de bile sau alte modificari. Fac programari pe WhatsApp pe care le respect intotdeauna!
×
×
  • Creează nouă...