Sari la conținut

Sarraelisa

Neverificata
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre Sarraelisa

Vizitatori Recenți Profil

426 citiri profil

Sarraelisa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Dragii mei 3 zile nu voi lucra❤️Va pup
  2. Mai stau pana pe 18 mai🥰
  3. Îți plac pozele. Mele😂😂
  4. Hey dragii mei pentru cei care ma cunosc și cei care vor sa ma cunoască … vreau sa va zic ca o sa mai rămân la voi….mai sunt și oameni minunați … încerc sa ma fac plăcută tuturor , este normal nu pot sa ii multumesc pe toți … vreau sa va urez un Paste fericit alături de cei dragi !!! Va pup 💋💋❤️🙏🏽
  5. Pe tine șefa 😂cine te a băgat in seama ?
  6. Pe tine cine te a băgat in seama ?😂
  7. Ahhh ne ai băgat pe toate la un loc numai vorbi așa cu aceste cuvinte de rahat… pana la urma noi ne facem treaba voi va simțiți bine … de aceea veniți la noi “curvele” nu?
  8. Angelo ai un vocabular de cacat ! Ești un om frustrat se vede ca ai multe lipsuri după cum vorbești !!! Nu suntem ,,curve” asta este o munca dar tu ești prea frustrat !
  9. Nu va mai certați va rog din suflet nu va mai certați și nu va mai contraziceți ! 🙏🏽🥰
  10. Mai stau puiule … nustiu exact dar mai stau…. Astăzi am avut o zi încărcată , îmi cer mii de scuze pentru cei care ia m făcut sa aștepte … 🙏🏽💋
  11. Înseamnă ca am greșit eu , îmi asum îmi cer mii de scuze ! 🙂
  12. Îmi cer scuze pentru aceste circumstanțe , doar aici mi sa întâmplat pt ca nu ma sunați sa îmi spune ti vin intr o ora sau 20 min sigur, îmi spune ti ok multumesc o sa revin sau revin când sunt in apropiere … pai câți ma suna și îmi spune asta ce ar trebui sa fac ??? Ce vina am eu ? Nu sunteți siguri pe ce spune ti și tot nu va convine!
×
×
  • Creează nouă...