Jump to content

Actorul

Maistru Curvar
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Utilizator De Incredere

About Actorul

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Mures

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alphonse tocmai sa lăudat într-un alt topic deschis tot de el, cât e de dotat, asa ca omu poate vrea sa fie el plătit de către excotre pentru serviciile aduse. Poate asta cauta el și nu găsește. 😂😂😂
 2. Atunci va trebui sa îmi găsesc o partenera. 😉
 3. Doar cu bărbați nu vreți?
 4. Chiar i-mi părea interesanta și am sunat-o cu scopul de a merge. Mi-a spus 150 finalizare oral+normal, 200 finalizare total sau 250 ora, dar atitudinea ei la telefon m-a făcut sa renunț. Poate alții au mai mult curaj.
 5. Știe cineva dintre colegi ceva de ea?
 6. S-ar putea sa ma insel in privinta pozelor, totusi mie mi se par reale, eventual putin fotosopate.
 7. Salut baieti! Nu stiu cum sa atasez loncul fetei dar m-am decis sa ii deschid eu topic. Daca Anemona si Tania (preferatele mele) nu sunt active am hotarat sa merg la aceasta fatuca deoarece am vazut ca este de ceva vreme pe la noi. Nu ma pricep sa fac recenzii dar pot spune ca fata isi merita pe deplin banii. Face OP si NP diferite pozitii, atitudinea 100%pro client, vorbareata, comunicativa, are putin peste 20 ani, este miniona, isi face meseria cu respect fata de client. Halatul e 150 o finalizare, nu mi-a spus daca face sau cat e ora. De revenit, cu siguranta. Mergeti cu incredere si nu o s
 8. Poti merge cu incredere. E super fata.
 9. Asta e Steluta din dambu, toata ziua. Cea cu masca 😂
 10. Actorul

  Amalia

  Salut colegii. Scuze pentru of topic dar as vrea sa aflu daca mai stie careva ceva despre Amalia (pretty girl)? I-as face o vizita dar se pare ca numarul de telefon ce il avea nu mai este activ.
 11. Nu o confundati pe blonda senzuala care se numeste Alexia cu Tania. Sunt doar colege, dar au atitudini diferite. In timp ce Tania merita peste 9 la toate capitolele(-1 pentru ca face doar op), Alexia nu merita nici nota de trecere. Le-am vizitat de mai multe ori pe amandoua. Imi place corpul lui Alexia si e stramta rau dar daca nu termini in primele 5 minute cauta tot felul de scuze si in maxim 10 minute esti afara. Nici nu se implica in alea 5 minute (sta lemn). Pentru atitudinea asta nu merita.
×
×
 • Create New...