Sari la conținut

Victor87

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Victor87

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timișoara

Vizitatori Recenți Profil

1.131 citiri profil

Victor87's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

265

Reputație

  1. Salutare, am reușit azi o vizită scurtă la fata asta. Programare prin sms și în 20 de minute eram în fata blocului. Fata e frumușică de fel,destul de naturală si dezinvolta. Meniu întâlniri ON până am rugat-o să monteze prezervativu. Oral destul bun umed cu tente de deep. Pt o primă întâlnire un oral foarte ok. NP se mișcă frumos cât mai natural. Se freacă de tine geme frumos, mie a reușit să îmi dea o stare de bine de relaxare și să mă excite frumos. O primă întâlnire foarte ok. Halatu 200 de lei o finalizare bani dați la final. Mersi pt întâlnire și o să revin cu siguranță la tine.
  2. Emma este o fată la care eu am mers cu drag mereu atunci când era o prezență constantă în oraș și nu puteam să nu îi fac o vizită si de data asta. Aseară am prins o vizită scurta de 30 de minute. Fata e la fel de bunaciune cum o știam. ON soft,umed,m-ai aruncă și niște priviri perverse. O plăcere să o privești cum suge. NP 2 poziții și terminat. 250 de lei 30 de minute. Acestea fiind scrise sărbători fericite îți urez de pe acum și mia făcut placere sa te revăd.
  3. Salutare,astăzi am vizitat-o pe Denisa. Urc în apartament facem cunoștință, fata a vrut să mă servească cu suc ,apă. Am refuzat politicos și sucu și apa și zic că am nevoie de prosop. Îmi înmânează un prosop și îmi aduce aminte de bani să nu uit. Ii dau 200 de lei și acu pot face dusu. În cameră începe cu ON un stil asa mai soft,fără atenție la coaie,fără deep. Totuși o suge destul de umed știe ce să facă cu limba dar un mare minus îl dau pt că să oprit de vre 4 ori să nu ce avea să îmi spună. Pe mine mă irită genul asta de oral cu întreruperi. Ea zice că e cam obosită eu zic că era cam plictisită o rog să monteze prezervativu. La NP nu se poate decât 2 poziții misionar sau caprita. Am ales caprita se mai mișcă și ia puțin și am terminat. O întâlnire cel mult mediocră cu o fată frumușică cu sâni faini și care chiar cred că știe meserie.
  4. Salutare, ieri am vizitat-o pe Karina Întâlnirea am stabilit-o prin sms. Am fost intâmpinat de o fată frumușică cu părul vopsit în albastru și parcă ceva verde prins în 2 codite de scolarita. Facem cunoștință a vrut să mă servească cu suc apă. Îmi prezintă serviciile si merg la duș. După duș fata mă aștepta în cameră mă întreabă cum vreau oral mai hard mai soft. I-am zis să facă cum dorește. ON bunicel, alterna soft cu hard tente de deep. Fără atenție la coaie dar am fost supt vreo zece minute bune fara întrerupere,până i-am zis să pună prezervativu. NP prima poziție să pus fata pe mine ,a doua poziție caprita. Se simte bine pasarica, se mișcă și ia cu tine .Pare deschisă să schimbe pozițiile însă pt mine 2 au fost de ajuns. Terminat mers la duș. Cat ma imbrac întra și fata la duș, iese mai vb puțin achit 150 de lei și dus am fost. Zâmbitoare și amabilă pe toată durata întâlniri. .
  5. Salutare,azi am cunoscut-o și eu pe Ana. Programare pe whatsapp cu confirmare cu o ora înainte. Ajuns la locație,servit un pahar cu apă,stat puțin de vorba cu Ana și colega. Duș și în cameră începe cu săruturi,continuat cu ON. Sunt fan oral,fata sa descurcat foarte bine. O suge de toți banii pe scurt. Ar fi putut să mă termine oral destul de ușor însă am oprit-o și am rugat-o să pună prezervativu. Np se simte bine,se mișcă frumos schimbat 2 poziții și terminat. Achitat la final 150 de lei 30 de minute. O prima întâlnire bună,sper să își facă un obicei din a vizita Timișoara. Eu voi reveni sigur
  6. Salut, înainte de blocu cu pricina este o străduță cu piatră. Acolo găsești loc de parcare tot timpul
  7. Salutare. Am vizitat-o azi pe Patricia,zic să las și eu câteva rânduri. Programare rapida pe whatsapp și în 20 de minute eram în apartament. Facem cunoștință, îmi prezintă fata oferta și aleg 1h cu masaj,oral și NP. Cost 400 lei. Acțiunea începe cu masaj. Oferă o combinație de masaj de relaxare cu masaj erotic destul de bun,ceva săruturi pe corp. Fata e frumoasă pare că știe ce face pe mine a reușit să mă relaxeze și să mă excite. Continua cu oral,nimic de excepție partea frumoasă este că te privește în ochi când o suge și are buze faine. În rest mai are de învățat. Np aici e ok fata îți dă impresia că e acolo cu tine. Se mișcă frumos. Am schimbat 2 poziții și am terminat. În ansamblu a fost o întâlnire bună cu o fată frumoasă care a reușit să mă excite și să mă termine destul de repede. Eu am să mai merg măcar o data să văd cum e și a doua întâlnire.
  8. Salutare,am fost marți la Adelina. Programare pe whatsapp foarte ușor am stabilit întâlnirea confirmare cu o oră înainte și din partea mea și din partea iei respectată la minut. Frumușică cu 2 tatuaje nu foarte mari,blondă sub acoperire(vopsită blondă).sociabilă. Duș, dormitor începe cu câteva săruturi pe corp prea puține totuși, puțină atenție la ouă. ON umed o linge frumos da o suge așa puțin de cap. Poate cel mai soft oral de care am avut parte și scurt ca durată. NP schimbat 3 poziții e activă geme frumos da contre. Achitat la început 150 de lei 30 minute.
  9. Salutare colegi. După o primă întâlnire cu Elena săptămâna trecută,azi am trecut iarăși pe la ia. Despre prima întâlnire pot zice că a fost cel mult decentă sau cum zicea colegu cozonac "fata știe pași însă nu reușește să lege dansu". Totuși am zis să m-ai trec o tură pe ia azi. Servit cu un pahar de apă,vorbit puțin. Mers la duș și înapoi în cameră. Acțiunea începe cu ON. Față de prima întâlnire a executat un ON mult mai bun. Fără întreruperi,fără întrebări,umed,fără a folosi mâinile aiurea, lins,supt,viteză și presiune bune de la inceput și pana am rugat-o să pună prezervativu. Am lăsat-o ceva timp să facă oral pentru că vroiam să vad dacă continuă sau se oprește să pună prezervativu. Nu sa oprit decât la cererea mea.Clar un oral mult mai bun decât prima dată parcă vroia să arate că știe și vrea să suga pula. NP folosește puțin lubrifiant, se mișcă geme pasarica se simte bine. Schimbat 2 poziții și am terminat. Runda 2 începe la fel cu ON pare și mai încrezătoare în forțele ei. Montat prezervativu la cerere însă a doua finalizare nu a mai avut loc. E greu 2 într-o oră. Să nu uit e frumușică fata și după mine eu zic că știe să suga pula. Potențial exista.
  10. Cum a trecut ceva vreme de la ultima vizita astăzi având puțin timp liber prin oraș am reușit să trec 30 de minute pe la Mira. Contact prin whatsapp,locație Rebreanu, etaju 10. În câte ap am fost acolo în cel azi e prima dată când merg. Socializat puțin că nu era prea mult timp,făcut un duș repede și mers în dormitor. Deja eram excitat și cu filmu meu în cap o rog să îmi monteze prezervativu și trecem direct la NP. Unul din principalele motive pt care revin la Mira e pasarica ei strâmtă. O plăcere să pompezi. Schimbat 3 poziții și am terminat. Fata e la fel de frumoasă și curată cum o știam, achitat 200 de lei,făcut un dus rapid și plecat am fost
  11. Salutare colegi. Prima întâlnire cu Bryana am avut-o în 2021 de atunci nu am reușit să ajung la fata asta până ieri. Contact pe whatsapp relativ ușor în 2 ore eram la ușă. Locație primu bloc nou pe Rebreanu cel de lângă Lidl. O locatie bună pt mine. Socializat puțin,servit un pahar cu apă, mers la duș amândoi și intram în dormitor. Acțiunea începe cu săruturi pe corp FK mângâieri,îți acordă timp să intri în film. ON destul de bun ,cu atenție și la ouă are o tehnică bună mie mi-a plăcut. Reuseste si un deep destul de bun.Pus prezervativu și începem cu NP, întreține FK pe toată durata actului sexual. AP în ce poziție am dorit și fără limită de timp. Prima runda terminat AP. Făcut puțină pauză mers amândoi la duș intram în dormitor începe iar cu săruturi pe corp ON și montat prezervativu,continuat direct cu AP. A doua rundă de AP a durat mai mult schimbat 2 poziții însă fără a reuși să termin și a doua oară chiar dacă fata sa oferit să mai continuam cu AP sau ON e greu să fac două finalizări într-o oră.
  12. Salutare colegi am să las și eu câteva rânduri despre întâlnirea de astăzi cu Cristina. Modalitatea de contact îi trimit fetei un sms cu ora la care pot ajunge și îi spun că îmi poate da răspuns prin sms când are timp să îmi zică dacă are liber. Cu 30 de minute înainte de ora la care i-am zis ca pot merge primesc sms îmi zice că e liberă și pot să merg. Ajung în fața blocului la ora stabilita urc sus,vb puțin intru la duș. Începe acțiunea cu mișcări de sâni pe soldatel pana se scoala,îmi place cum se mișcă si cum se simt sfarcurile pe pula. Urmat de ON bun cu atenție și la coaie o suge frumos o linge are o tehnică bună. Greu să rezist mult timp la oralu Cristinei. Montat prezervativu la cererea mea continuăm cu NP și terminat am fost. Achitat 100 de lei. Zic eu raport calitate servicii preț e ok. Acestea fiind scrise,mersi Cristina pt întâlnire și o sa revin cu drag la tine.
  13. Și probabil cei de care zici tu aici au și un potențial financiar mult peste posibilitatea ta. Pai tu crezi că e ușor să te droghezi,să fi bețiv,gras și îți permiti să mergi și la escorte. Trebuie să ai bani. P.S. Nu te m-ai primește nici o fată și îți verși amarul aici. Hai da tot că poți m-ai mult.
  14. Eu nu contest anumite calității ce le are Maria. Cred că am și scris despre o întâlnire cu ia. E frumoasă,este curată,respectă programările. Știe să te excite,vorbește frumos socializat servit cu apă. Nu vreau să fiu rău însă trebuie să recunosc că la oral fata e sictirita și nici la Fk nu pot să zic că e ceva wow. Cu toate că prima întâlnire a fost ok. @statistics ce te califica să afirmi că fata are servicii de mare clasă peste media din Timișoara? Ai vizitat fata? Alte detalii ce ne poți spune? Atitudinea ta agresivă împotriva unor colegi care aleg să scrie adevărul despre unele întâlniri poate descurajează pe alți să scrie și cred că faci m-ai mult rău fetei decât bine. Ce promovăm de asta o să avem parte. Noi care mergem la futut că tu nu prea mergi. Seară bună la toți colegii Fără supărare.
  15. În sensul că poate vine însoțită de vre-o colegă.
×
×
  • Creează nouă...