Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Ioan4141

Maistru Curvar
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

506 Reputatie Excelenta

1 Follower

About Ioan4141

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Timișoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu e Lukașenko. El avea alte expresii - "sex în anal", "să își bage băieții penisul in analul fetei"...era inconfundabil 😂😂. Scuze @anyg45 pentru off topic.
 2. Discuție tată - fiu: - Tata, ce este dragostea? - Este atunci când fuți, dar mai lent așa....
 3. De ce e importantă gramatica? ( e doar un banc... pentru cei care se simt incomodați de ceea ce urmează 😁 ) Pentru e că mai bine să fi futut decât să fii futut.
 4. Într-un cuvânt: DA! Cel puțin din punctul meu de vedere. Nu argumentez acum răspunsul, am detaliat în recenzii.
 5. La mulți ani, frumoasă și încântătoare @Beatrice22! Une vraie femme fatale!
 6. Dragă @Emma112, am kitit și eu rekenzia de mai sus. Și kred kă e o confuzie. Autorul rekenziei a spus așa: "dinții nu îs punktu forte al ei"...m-am gândit un pik la sensul askuns al afirmației și kunoskându-te pe tine, pot să spun ku tărie kă autorul s-a referit la faptul kă dinții nu sunt singurul punkt forte al tău. Dințișorii tăi frumoși și albi înkununează zâmbetul demențial, învăluit de feminitatea, frumusețea și grația pe kare le emani. Khipul cu trăsături superbe, buzele pline și kărnoase...ispititoare și frukt interzis. Korpul tău e alt punkt forte - sânii zglobii, fundul rotund, picio
 7. Scurt și la obiect! 😂😂👏👏👏
 8. Da, ai dreptate. Viața nu e perfectă, e greu cu fericirea ( mai ales în condițiile expuse de tine )...și totuși... astăzi e ziua voastră, a femeilor. E ziua în care noi, bărbații - mai buni sau mai răi, frumoși sau urâți, deștepți sau proști - recunoaștem cât sunteți de importante pentru noi, cât frumos aduceți in viața noastră, recunoaștem că voi faceți lumea frumoasă și încercăm să vă arătăm, așa cum ne pricepem ( de cele mai multe ori nu ne pricepem ), aprecierea noastră. Și vă dorim să fiți fericite! La mulți ani, femei minunate! La mulți ani, @nandia ! P.s. E bine că ești "rea de gu
 9. Discuție pe WhatsApp: - Andreea, dacă tot ești liberă mâine... vrei să ieșim la o cafea? - Și după? - Păi... după facem sex.. - Cine mai vine? - .....
 10. - Mamă, am cunoscut un băiat deosebit, educat, civilizat și bine crescut, de familie bună, cu studii superioare făcute în străinătate.. - Unde a terminat? - Pe sânii mei, dar....ce legătură are?
 11. Eu sunt mai pudic din fire, nu îmi place expunerea publică. Pentru mine, sexul e extrem de intim și personal...nu necesită poze ale acțiunii 😁.
 12. Dacă atunci când o dezbraci, sutienul se asortează cu chiloții, decizia de a se fute a luat-o ea când a plecat de acasă, nu tu!
 13. O tânără frumoasă la dentist, la consult: - Domnule doctor, ce spuneți? Cum e? - Aveți obrazul stâng bătucit pe interior, încercați să o sugeți uniform!
 14. Sabina, Sabina 🤭 A cui o fi vina Că dragostea doarme? Cupidon săracul Colindă Banatul Doar c-a lui săgeată E tocită toată. A ta întrebare Nu-i deloc cu supărare Încântat de melodie Am răspuns c-o poezie.
 15. @Deea_Andreea m-ai emoționat! Mulțumesc pentru aprecieri! E flatant pentru mine să știu că o femeie așa frumoasă ca tine se bucură de timpul pe care îl petrecem împreună. Sentimentul e reciproc, ești o adevărată încântare pentru mine.
×
×
 • Create New...