Sari la conținut

SebiPrice

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SebiPrice

  1. După multe încercări în sfârșit astrele s-au aliniat și am pășit și eu pragul domnișoarei. Am fost poftit înăuntru la un suc și o țigară de o fată zâmbitoare cu un vibe nemaipomenit. Am vorbit, am râs... Deja îmi părea rău că am luat doar o oră. Terminat țigara și la duș după care mă îndrept în dormitor unde mă aștepta pe marginea patului dezbrăcată exact ca dintr-o scenă de-a lui Evelin Stone. Acțiunea în sine nu vreau să o descriu, însă tot ce pot spune e că te întreabă ce îți place și ce nu, e atentă la cerințe și face totul să fie bine. În concluzie, pentru mine e de top (acuma fiecare cu preferințele lui), însă când o să ne mai onoreze cu prezența nu ezitați să-i faceți o vizită. Karina te pup și îți doresc drum bun... Căpșună 🍓 (ști tu 😘)
  2. SebiPrice

    Indisponibil

    Cât ce am ieșit de la încântătoarea "BJ queen" și ce pot spune e că își merită titlul. Programarea făcută cu ușurință pe WhatsApp, cu unpic de probleme din partea mea (netul ăsta mânce-l binele că tot atunci cade când nu trebuie). Însă problemă s-a remediat și din spatele uși mă întâmpină o domnișoară pe niște tocuri înalte făcute să sperie bărbați. Am fost profit la un pahar de apă sau o cafea (Am ales cafeaua că doar încă una pe lângă altele 3 de mai devreme nu strică), am stat la taclale și apoi cu mici subtilități am fost invitat în dormitor nu înainte să trec pe la baie. (Apropo, apartamentul e fain, baie dotată, e ce trebuie) Acțiunea în sine nu am să o descriu, însă oralul e demențial și se conformează cu cerințele tale fără mofturi. Despre aspect, acesta e total subiectiv. Mie personal îmi place cum arată, de aceea am și fost la ea (sper să ajung și la prietena ei @sabrinaporno pe viitor). Deci în concluzie cine își dorește să o viziteze, să încerce măcar odată. O seară faină vă doresc șogori și numai bine.
  3. Oare de ce nu apare numărul tău pe Whatsapp? 🤔
  4. Am vizitat-o si eu pe domnisoara Laurette, iar experienta a fost una foarte placuta. Cand s-a deschis usa am fost intampinat de o fata mica de inaltime, imbracata sumar si draguta foc. M-a servit cu un pahar de suc si am stat unpic la taclale. Nu vreau sa detaliez actiunea sau sa dau note insa pot spune ca m-am simtit exact ca si cu iubita din liceu. Asa ca daca aveti ocazia face-ti o vizita pentru ca nu o sa regretati. Laura te pup 😘 si sa ne mai vedem cu bine.
  5. Am revizitat-o astăzi pe @lory lory și ca de fiecare dată mă face să o i-au acasă. Jovială și pasională, nu te mai poți sătura de ea. Nu ezitați să o vizitați că nu o să vă pară rău. @lory lory te pup și sper să ne revedem cu bine.
  6. Am avut plăcerea să mă întâlnesc astăzi cu @lory lory și m-a dat peste cap complet. Nu vreau să detaliez acțiunea însă eu m-am simțit fenomenal de bine cu ea. Atentă, comunicativă și jucăușă. Dacă e genul de fată care vă place, eu personal o recomand. Vă salut.
  7. Cât ce am ieșit de la distinsa domnișoară și pot spune cu toată sinceritatea că aș fi vrut să nu mai plec de la ea. Nu relatez acțiunea însa ce pot spune e că, Jessica e fenomenală din toate punctele de vedere. Comunicativă, jovială, atentă la cerințe, pasională, tot tacâmul. Așa că cine are o slăbiciune pentru fetele de genu, eu personal o recomand cu toată încrederea.
  8. Bună stimați domni, După o primă încercare de programare cu Diana, ratată din cauza mea (jobul vieții), am zis să mai încerc odată și de data asta am reușit. Nu vreau să detaliez acțiunea, însă pot spune că Diana e atentă la orice amănunt chiar dacă se vedea pe ea că e obosită. Așa că domnilor, dacă vă plac fetele skinny, Diana e de vizitat fără nici o ezitare, iar eu unul, clar că am să îi mai trec pragul. Diana te pup și sper să ne revedem cu bine 😘
  9. Salutare domnilor. Am vizitat-o și eu pe superba Synthi și tot ce pot spune e că, este o profesionistă din toate punctele de vedere. O recomand tuturor care își doresc niște clipe de neuitat împreună cu ea. Synthi te pup și sper să ne revedem 😘
  10. Seara bună distinși domni. Am bifat și eu o vizită azi la distinsa domnișoară și cu mare regret trebuie să mărturisesc că nu a fost ziua mea. Se mai întâmplă ce pot să zic, însă vreau să spun că Lidia s-a comportat exemplar pe parcursul acțiuni neîmplinite. O fată de nota 10 (la toate categoriile), frumoasă foc, impecabilă, ce să mai... Lidia îmi pare rău de prestație și sper să mă revanșez tura ce vine. Te pup și sper să ne revedem cu bine 😘
  11. Tocmai ce am fost la a 2-a întâlnire cu fascinanta Sofi (prima recenzie am uitat să o mai scriu că tot la ea îmi stătea capul), și pur si simplu m-am îndrăgostit de ea. Sofi este o fată care știe să te facă să te simți dorit, are niște servicii ireproșabile și o spun cu toată sinceritatea că merită vizitată. Sofi te pup și sper să ne revedem cu bine 😘
  12. Cât ce am ieșit de la distinsa domnișoară și pot să spun că își merită cu prisos locul din top. Nu vreau să relatez acțiunea pentru că nu sunt genul, iar pentru voi domnilor, nu ezitați și vizitați-o pentru că nu o să regretați. Paula te pup și sper să ne revedem cât mai curând.
  13. Am fost și eu ieri seară la distinsa domnișoară, însă abia acum am apucat să scriu recenzia pentru că doar ce m-am trezit din vis, și ce vis frumos a fost. Nu vreau să dau note sau să detaliez ce s-a întâmplat însă Delia pentru mine personal e mirifică. O recomand cu toată sinceritatea și deabia aștept să o revăd. Delia te pup și sper să ne revedem.
  14. Am avut și eu plăcerea să mă întâlnesc cu Betty chiar azi și pot spune că pentru mine personal e de nota 10. Aspect : 10 Personalitate : 10 Acțiune : 10 Eu o recomand. Te pup Betty și să mai vi pe la Cluj
×
×
  • Creează nouă...