Sari la conținut

K1cku

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre K1cku

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

K1cku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputație

  1. Salutare, am ajuns din nou la aceasta fata draguta, am urmarit recenziile si m-au convins. Per total a fost o experienta memorabila alături de o femeie frumoasa și cu servicii bune. Recomand
  2. Am sunat-o si eu astazi pe Jasmine. O fata foarte joviala la telefon si super prietenoasa. Abia astept sa ajung in vizita la ea.
  3. Am revenit Vineri la Selena si fata e buna la toate capitolele. Programare facuta pe whats app si respectata de ambii. Locatie: 9 - aceiasi locatie, accesibila, usor de ajuns si centrala. O garsoniera perfecta pentru ,,actiune,, ...aviz celor fumatori in interior nu se fumează. Fata: 8.5 - este o simpatica rau, buna la corp, tonifiata si fara tatuajele, este ceea ce trebuie, ma asteptat intr-o costumatie rosie foarte sexy. Este buna tipa, ti se scoala din prima nivelul Oral: 9,5 - neprotejat cu tente de deep si grija la vecinatati, sustinut fara maina Normal: 10 - protejat, cu schimbari de pozitii, contre si intretinut, unde am si finalizat in doggy Anal: nu mai presteaza! GFE: 10 + intretinut, foarte atenta la nevoile mele. Pentru cei ce cauta asta este foarte buna. Halatul: 200 lei ptr 20 minute dtd De revenit clar, chiar am stabilit si urmatoare programare. P.S.: Recomand sa fie trecuta la Top! Spor la futut, ca aveti ce fratilor!
  4. Salutare tuturor, Ieri dupa amiaza m-am intalnit si eu cu Bianca si va voi impartasii experienta avuta cu ea. Programare prin Wtz cu 1 h inainte, ajung la locatie, parchez cu usurinta, am gasit si loc de parcare, zona linistita , bloc langa mall Vitan. Locatie curata, cocheta, discreta, utilata pentru job. Este o fata vorbareata, deschisa la minte, amabila, corpolenta, ai pe ce pune mana , carnea tare, ai senzatia ca esti cu o milfeta sexy si porno care abia asteapta sa-ti innebuneasca pula. Am intrat la dus, unde mi-a oferit prosopul mare si papuci, in dus erau multe geluluri de dus de diferite sortimente. ON nota 10 cu fluieraturi , atentie la sateliti , tenta de deep (stie ce sa-i faca la organ) , a pus balonas si dupa 2 pozitii am terminat in doggy. Da contre, se umezeste natural, se muleaza dupa situatie, iti da sugesti cum sa o futi, ii place si e rezistenta, poti sa o futi mai hard ca nu comenteaza. NP 10, al doilea numar a inceput cu ON, a continuand in doggyyyy... si s-a terminand in misionar, unde m-a tras in ea de ziceai ca suntem magneti. Ii place pula rau FK nu am incercat, nu sunt adept. Atitudine pro client, amabila, am baut si un suc la o pauza de tigara intre nr. E tare gagica, smart si e plimbata mult prin UE. Halatul 500 lei, 2 fin , am stat cam 1 ora si 10 min fara sa se uite la ceas, fara sa verifice telefonul, fara sa imi bata vreun apropo. Nota generala 9,5 (intotdeauna e loc de mai bine). De revenit : DA, chiar se merita! Raport calitate, pret destul de bun! Multumesc Bianca pentru experienta si ne mai vedem. Te pup si ai grija de tine. Spor.
  5. Politica, cea mai mare curva! 😄
  6. In nordul țării, in special in Ardeal și în orașe precum Cluj sau Timișoara acest "Salut" este folosit atat de către femei cât și de bărbați. Nu mai face insinuări eronate! 😁
  7. Sărut mâna Selena. Mai activezi in București?
×
×
  • Creează nouă...