Sari la conținut

Hausted

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Hausted

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Hausted's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Salutare Am reușit să ajung la d-ra pt.a doua oară. Locația-10 Rivers Towers,blocuri noi.Programare SMS în 20 min.Ajuns in fața ușii apartamentului,am rămas un pic blocat,nu eram convins că mă aflu unde trebuie.A iest d-ra mi-a dat un restart și sa rezolvat.😁Un pic de vorbă, ai cu cine ,am fost servit cu o apă, am admirat un pic orașul de la înălțime și pe Roxi în același timp.Primit prosop curat,parfumat pt.o mică igienizare și am ajuns la locul faptei. Oral-10.Placut,atentă peste tot. NP-10.Schimbat mai multe poziții, contre,vine cu propuneri ,am ,,alergato" tot patul. GFE-10. FK-10. Roxi-10.E piesă originală ,nu chinezărie. Mulțumesc Roxi pt.clipele de vis ,petrecute cu tine. Recomand amatorilor de servicii profi. Am să revin neapărat. Spor.
  2. Dacă trăiesc 70-80 de ani,ce mai contează 2 ore pierdute.
  3. Știu că ai nr. de tel.pt.progamari.Dar de ce nu le respecți ?
  4. Se poate o programare astăzi la ora09:00am.
  5. Salutare. Trecut și eu pe la Izabela.Mesaj whatsapp ,primit în 10 min.Urcat în lift cu vecinii,soț-soție cred+cățel. Intrat pe ușă am făcut cunoștință, vorbește frumos,respectoasă, dar foarte rece. Nu a schițat nici un zâmbet. Am încercat o glumă, dar nu degeaba. Mers la baie,pentru o scurtă igienizare ,totul ok,prosop etc. Invitat în dormitor,am început cu un OP.(la cererea mea),1 min.maxim2 s-a plictisit repede.Trecut la NP,aici a fost bine,schimbat câteva poziții, știe cu ce se mănâncă ,implicare maximă. Locație:-10 Igiena:-10 Atitudine:-7 Poate ora foarte târzie a fost de vină, oboseala nu știu. OP:-Nu notez,că și cum nar fi fost. NP-9 Nu am fost grăbit Achitat 1nr.la început, 100 RON. Cu siguranță ea poate mai mult,dar cu mine așa a fost. Băieții amatori de fete cu forme(grăsuțe) recomand.Eu mi-am satisfăcut o curiozitate, prefer domnișoare mai subțirele. La plecare am dat nas în nas cu băiatul de la fast food,tocmai se pregătea să bata la ușă. Scz. Domnișoarei. Spor.
  6. Mulțumesc, ,,danrobert'' ești foarte cumsecade.Ai dreptate,am să grupez cele 20 de vizite (în jur de) la d-ra și am să las o recenzie. Nu știu ce a-și mai putea scrie.La cât e de finuță d-ra,nici nu mi-am permis.
  7. Dacă merg la doctor și îi arăt fotografia de mai sus,oare ce tratament î-mi prescrie?
  8. Hausted

    Cosmina-0742980078

    Cred că au terminat.Poți să-ți vezi de ale tale.😉
  9. Conducători auto suntem cu sutele,pe o singură stradă.
  10. Mecanic de locomotivă, o meserie adevărată. 😉
  11. Anastasia Cât stai la Iași de această dată?
  12. Să mai zică cineva, că Iașiul nu stă bine ,la capitolul escorte. Bine ai revenit Roxi.
×
×
  • Creează nouă...