Sari la conținut

Kumbaya98

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Kumbaya98

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Kumbaya98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. Te ai programat la Mirage pt octombrie? Eu m am bagat in seama pe IG cu ceva romance care practica acest sport si am rezolvat de ceva sessions.
  2. https://sessiongirls.com/lola-hardcore/ am vorbit cu ea si vine in Ro in perioada RMF daca are minim 10h de sesiuni la 400E / h ofera sex, eu m as baga macar pentru 2 ore. Mai e careva interesat?
  3. In vara o sa fie la Cluj Olympia Amateur Eastern Europe, intre 26 si 27 august. Sper sa vina ceva culturiste sa iasa ceva frumos. Ce parere ai?
  4. Salutare, ce ati mai reusit ? Ati facut careva vreo sesiune in ultimul timp?
  5. Am vorbit cu ea prin email si are niste tarife foarte bune : 300/h - muscle worship si 500/h - full service. https://sessiongirls.com/denise-wrestler/ Singurul inconvenient ar fi ca trebuie sa ma duc in Londra ca sa ne vedem, dar nu cred ca ar fi asta o mare problema, mai ales ca tipa e intr-o forma de zile mari si o sa creasca si mai mult, e superba.
  6. Cat i ai platit Lisei? 1000? Inclus si full service?
  7. I am trimis lui Mirage 100$ pentru rezervare dar inca nu a raspuns, sper sa nu mi iau teapa. Mai astept cateva zile si dupa ii dau iarasi mesaj.
  8. Vad ca in noiembrie mai vin la Bucuresti si Micaela Viscido dar si Lisa Cross. Daca Lisa accepta sa facem un FS session, im all in. Micaela a acceptat dar ea cere cam mult, 1000 de euro.. https://wb270.com/ind/micaelaV.htm https://wb270.com/eur/lisaCross.htm
  9. Si totusi sunt si atatea romance musculoase, care practica sportul asta, fac inclusiv videochat si OF dar sessions nu... Oare de ce? Eu zic ca ar castiga bine si ar avea multi clienti si din tara si din strainatate. A avut careva dintre voi noroc sa aiba vreun session cu o romanca pana acum?
  10. 580 euro pentru 2 h de muscle worship
  11. https://sessiongirls.com/musclebarbie/ se pare ca mai avem o doamna care ne viziteaza in noiembrie...
  12. Mie mi a cerut 300h si o sa i ofer, chiar mi se pare un pret bun. Doar ca raspunde foarte greu la email uri. Sper sa imi pot face programare si sa o vad. M am gandit ca daca as mai oferi 300 pe langa suma initiala ar accepta. Ar fi ceva de vis.
  13. @fbbbuc cat ai platit pentru Mirage cand a venit in Ro? as vrea sa ma programez la ea dar sa am si ceva bani in plus, poate ajungem sa facem sex.
  14. Hai sa incercam. Totusi sa chemam una care ar accepta si Full Service, daca stii la ce ma refer.
×
×
  • Creează nouă...