Sari la conținut

Srn097

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Srn097

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanța

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Srn097's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Aud de chestii de genu și îmi dau seama de cât de vanilla sunt =))) Puțină durere poate avea rostu ei, da la oo nu se dă =))))
  2. Mari? 😋🥰 Doamne chiar m-aș duce când reușesc să îmi fac timp. Tu ai fost la ea?
  3. A plouat ieri și m-am trezit eu mai târziu vere =)))
  4. Nu am chesti de genu =))) cred că sunt cât de cât normal. Există mulți nebuni pe lumea asta, nu cred că sunt fix eu prin top =)))
  5. Why no both? I like all kinds of stuff =))) Mai multe opțiuni, mai bine
  6. Am 20 de ani, sunt din constanța și am fantezie cu tălpi (foot fetish). Vreau să masez/miros/sărur/ling tălpi, să fiu călcat în picioare pe corp și pe față și să cumpăr șosete/încălțăminte purtată de la o stăpână. Pentru șosete/incălțăminte sunt dispus să plătesc mai mult dacă au fost purtate mai multe zile la rând sau în activități fizice (muncă/sală/plimbare etc)
  7. O doamnă bbw matură (30-40+ani) cu tălpi mari ar fi perfectă! Am fetish cu picioare și visul meu e să răsfăț (plătesc pentru asta bine înțeles) tălpile unei doame. Să le sărut, ling, masez, miros etc.
  8. Da. Nu am știut dacă sa postat prima dată și am mai scris încă odată. Sunt nou pe site și interfața mă cam încurcă.
  9. Membru nou Am 20 de ani Am fetiș cu picioare/tălpi și mă întrebam dacă există vre-o doamnă (de preferat 30-40+ ani ani și plinuță) prin Constanța dispusă să mă ajute să îmi împlinesc fantezia: (să îi masez/sărut/miros/ling tălpile+să mă calce pe față). Plătesc! Doamnele cu tălpi mari să nu se sfiască, consider tălpile mari un plus! 😋
×
×
  • Creează nouă...