Sari la conținut

Ionut_175

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Ionut_175

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Mures

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ionut_175's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. Ionut_175

    Ema 0747325808

    Sunt surprins de primirea din partea comunitatii. Asa se intampla cu fiecare nou user? discreditam pe oricine doar ca are cont facut prea recent?
  2. Ionut_175

    Ema 0747325808

    Și eu care credeam că eu sunt frustrat că nu i-am dat-o și la buci... Hai pa și Hai Steaua!!! sau FCSB sau CFR sau Craiova sau Rapid :))))
  3. Ionut_175

    Ema 0747325808

    Am fost si eu la Emma, Dupa ce citisem pe forum zilele trecute, i-am scris pe wApp si am intrebat-o daca e disponibila si daca are chef de o partida. Mi-a spus Da si Da asa ca am mers, si a fost chiar fain. Cum sunt incepataor, eram nelinistit, asa ca am stat si am povestit la o tigara, dupa care am mers in dormitor. ON indelung si foarte bine facut, chiar daca nu pre adanc ...am simtit ca a fost facut cu pofta si cu multa atentie atentie si la bile. Mi-ar fi placut sa facem si un AP dar mi-a zis ca-s prea gros . Asa ca i-am dat-o NP pe la spate am mers o vreme asa,. S-a miscat destul de bine si nu m-am putut abtine sa nu ii lipesc cateva palme peste fund, mai ales ca am simtit-o ca i-au placut. apoi am continuat cu ON pana la CIM.. Dupa ce am facut un dus rapid am mai povestit la o tigara. M-a intrebat daca mi-a fost bine si dupa raspuns i-am am intrebat-o si eu si sincer m-a suprins cand mi-a zis ca a avut orgasm. Daca a fost adevarat e super. Minusuri: - Frustrarea ca nu a fost pregatita pt anal. - Desi locatia e decenta, patul e pe duca si e foarte jos. In rest toate bune.. Am platit la inceput 150 si am mai lasat dupa inca 50 pt CIM. A fost o singura finalizare pentru mine dar am stat la Emma mai bine de o ora, am vazut ora cand am iesit din apartament. Concluzia mea e ca am avut o chimie buna dar personalitatea si atitudinea ei m-au ajutat sa scap de tracul pe care l-am avut la inceputul intalnirii. De revenit, mai ales daca se pregateste putin si pt un A.
×
×
  • Creează nouă...