Sari la conținut

sady1986

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sady1986

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sady1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Confirm cele spuse de colegul mai sus. Clienti noi nu primeste din ce stiu eu iar cadoul nu mai este de cateva luni bune 150 finalizarea. Pretul pentru o finalizare fara alte artificii este de 200 lei. Nu inteleg de ce dezinformezi si ce anume doresti sa faci! Oricum clientela nu ai cum sa i o afectezi deoarece toti care merg la ea sunt aceeasi de ani buni. Cu mici "plombe" dar doar oameni seriosi si de incredere. Din start te ai exclus din acest cerc pentru ca toti stim de cand a schimbat tariful. Deci clar nu ai fost la ea si cel mai probabil nici nu o sa ajungi! Doar minciuni si dezinformari atat stii!
  2. Hai frate lasa ne ca ne ai plictisit. Stim toti cine esti si de ce faci asa. Este clar ca fata nu te mai primeste si ai impresia ca mai rezolviceva facand urat pe aici. Este foarte simplu. Te duci la alta si gata. Din cate sunt gasesti si tu o crestina sa te primeasca. Daca ea nu te mai primeste sigur are motive intemeiate. Toate au o limita. Ai facut o obsesie pt ea dar este cazul sa te opresti pana nu escaladeaza lucrurile. E spre binele tau.
  3. Termina te cu jignirile! Pur si simplu nu ne intereseaza informatiile tale! Ti a cerut cineva tie informatii? Nu vad unde scrie. Ai contul facut de 3 zile, ai recenzat repede laba facuta acasa sa para mai credibil si acum ne oferi tu brusc informatii...esti penibil. Recomandare: incearca macar sa te automultumesti, pari ca nici de asta nu esti capabil 🤦
  4. Tu crezi ca sîntem copii de grădiniță sa ne prostești tu?Cum naiba se face ca il cunosti tu pe roland si e la pușcărie,oare stătea din pușcărie sa isi închidă contul pe nimfomane,nu stiu de unde le scornesti.Se vede clar ca tu esti tot tazalp si roland,lasa minciunile,nu mai fi obsedat de Carmen,las o in pace.Sa nu aveti incredere in recenziile lui,sînt mincinoase,nici nu se duce si face recenzii,le scorneste din capul lui.Este tot tazalp si roland.
  5. Esti bolnav mai baiatule! Esti obsedat de ea si plin de ura in acelasi timp. Nu ti dai seama ca esti penibil? Tu chiar nu observi? Au ajuns toti de aici sa nu te mai bage in seama pt ca pur si simplu poluezi topicul cu niste aberatii. Termina pt ca nu faci altceva decat sa cazi in penibil. Esti singurul care spui tampenii despre aceasta fata. Te pot intelege ca nu ti place, sau nu te place ea sau ai avut o experienta proasta...nu stiu putem intelege orice...dar sunt atatea fete, poti sa gasesti si tu o crestina sa se uite la tine. Esti un frustrat!
  6. Cu vreo 2-3 pagini in urma te lăudai ca ai vizitat o pe Carmen și nu mai știu ce cai verzi pe pereți visai.Spuneai că vizita/vizitele au fost cu finalizare, vreau sa cred că n ai finalizat singur acasă în palmă și chiar așa e, dar totuși de ce te miri abia acum când îi vezi păsărică/fundul? Bănuiesc că n ai fost legat la ochi?!?! Ești incurabil omule!!! Vă îndemn pe toți cei care aveți ocazia/posibilitatea sa o vizitati pe aceasta fata, atât păsărică cât și fundul sunt fix așa cum trebuiesc ( pentru mine perfecte).
  7. Salutare! După o pauză destul de lungă am reușit să ajung și eu azi la Carmen, din păcate doar pentru oral, fata fiind la ciclu. Înainte să povestesc ceea ce știu toți cei care o cunosc pe aceasta fata vreau sa lămuresc și eu câteva aspecte. Observ cu părere de rău că avem printre noi niste hiene care nu au alt scop decât de a face rău. Ok pot înțelege că ai fost la o fată și nu te ai simțit bine sau nu ți a plăcut sau nu știu...orice. Sunt de acord cu treabă asta și este ok sa postezi un feedback aici pe site cu experiența ta.Dar de aici până la a denigra incontinuu pe cineva fără nici cel mai mic motiv este cale lunga. Este clar că tipul nu are alt scop decât să denigreze, poate chiar a fost la fata...dar sa faci din asta un întreg subiect și să spui tot felul de chestii legate de viața ei personală adevărate sau nu este foarte aiurea și deja nu te mai crede nimeni. Exista o vorba pe la noi daca 3 persoane îți spun că ești beat du-te și culca te. Și aici este clar că sunt foarte multi mulțumiți de serviciile acestei fete și doar un personaj nemulțumit lucru pe care il repet îl putem accepta. Nu mai vizita fata și încetează cu aruncatul gunoiului in ea pentru a-ți atinge anumite scopuri. Deci clar sunt doar minciuni. Este cred cea mai corecta escorta din toate punctele de vedere. Iar dacă cineva își închipuie că aceste fete nu au o viață personala (așa cum o au ele, unele mai frumoasa altele mai urata) atunci este un idiot. Au dreptul la viață personală și nu avem noi dreptul să intrăm cu picioarele în viața lor personală și nici să divulgam aspecte adevărate sau nu din ea. Așa că haideți să nu mai fim rai și indiferent de ce ne motiveaza, să lăsăm fetele sa și facă treabă așa cum știu ele și cu cine doresc ele.Revenind la Carmen este la fel cum o știm toti de ani de zile, mereu zâmbitoare cu un corp frumos și bine proporționat și o păsărică exact așa cum ne place noua cei ce mergem la ea regulat. Dacă cuiva nu ii place sau nu ii mai place este liber sa meargă în altă parte. Nu cred că a luat Carmen pe cineva de pe strada cu forța ba din contra... Deci pentru mine și mulți alții de pe aici are o păsărică perfecta!!! Pe care din păcate azi nu am putut sa o răsfățat din cauza ciclului lunar. M am rezumat doar la un oral executat ca de obicei de către Carmen, adică super! Te pup Carmen!
  8. Înainte să plec am zis sa o mai vizitez pe domnișoara Carmen așa ca de sfârșit de concediu, este pt a 4-a oara in decurs de aprox 2 luni. N am sa detaliez prea mult...ajuns la locație Carmen mi a făcut primirea intr o ținută sexy cu niste tocuri superbe.Dupa țigarea de acomodare am trecut la acțiune. Am inceput cu un oral din partea mea care nu-mi doream sa se mai termine, cred că și ei ia plăcut.... Pt că s a discutat mai sus legat de igiena acestei domnișoare eu va spun că la toate întâlnirile aceasta fata a fost impecabila din toate punctele de vedere și mai ales cel al igienei. Va spun asta din punctul meu de vedere care practic ii fac total cu TOTAL cu LIMBA. De fiecare dată fata a fost dusata și cu un miros impecabil.Probabil nu mai făceam această recenzie dar citind cele mai sus discutate am dorit să vă relatez experiența mea per total cu aceasta fata. Restul acțiunii a decurs că întotdeauna...am finalizat glorios in pozitia misionarului. Note: Igiena- impecabila - Nota 10+++ Aspect și atitudine: cei care o cunosc știu despre ce vb deci nu va mai povestesc despre reactia ei la de la ușă în mom in care ne am vazut...fata este foarte drăguță cu niste sânii sunt SUPERBI Nota 10+++ Acțiune: 10+++ PS: tipul de mai sus o confunda sau este doar rău intenționat sau cel mai probabil nu a fost primit.
  9. Vizitat si eu astazi dupa cateva luni de absenta impins mai mult de la spate de ultimile discutii de pe aici. Am sunat pe numarul de telefon din titlu, nu a raspuns am incercat din nou peste 10 minute, a raspuns am facut programare in 45 de minute. Ajuns la locul faptei am fost intampinat cu un zambet larg de aceeasi persoana pe care o stiam. Nimic schimbat la ea, o persoana calda cu atitudine pro client. Am fost asteptat intr -o tinuta sexy care practic nu ti lasa timp de discutii. Am reusit cu greu sa fumam o tigare pentru ca practic nu reuseam sa mai fiu atent la discutia de acomodare, dupa care am trecut la actiune, eram nerabdator sa i simt din nou gustul lucru pe care l am si facut. Am inceput cu un oral din partea mea, am fost atent sa acopar toate zonele de interes inclusiv funduletul, aproape ca imi doream sa nu se mai termine acel moment. Am continuat cu un oral superb din partea ei si fiind foarte aproape sa termin am rugat o sa trecem la normal. N am avut prea mult timp de gandire pentru ca aceasta fata se misca superb. Am terminat glorios pe spate in maxim 2 min. Note: GFE 10+ Igiena 10+++ Normal si Oral 10+ Ce pot spune este ca este aceeasi persoana pe care o cunoastem multi dintre noi. Nu s a schimbat cu nimic atitudinea ei fata de mine cel putin raportandu-ma la vizitele anterioare. Serviciile sunt ireprosabile. Eu unul o recomand din toata inima. Am sa revin de fiecare data cand am sa vin in tara. Succes tuturor! Te puuuup Carmen!! Mentionez ca am fost nevoit sa mi fac cont nou.
×
×
  • Creează nouă...