Sari la conținut

Japo1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Japo1

  1. Azi am vizitat-o din nou pe Roxana, dar am avut parte de o surpriza. Era liberă și colega ei Laura și am avut parte de un "duet" nemaipomenit. Sunt doua fete care seamănă ca două picaturi: una de apă și cealalta de Pepsi. Sau cum ar spune colegul Jony: Am mâncat și mere și pere în același timp. Au fost delicioase amândouă. Probabil că de acum va trebui sa merg doar la ambele deodată pentru că nu aș ști pe care sa o aleg. Deși sunt complet diferite una de cealaltă, ambele sunt foarte plăcute atât în pat cât și în afara lui. M-am simțit ca și cu 2 prietene. Le recomand cu drag pe amândouă.
  2. Azi am vizitat-o din nou pe Roxana, dar am avut parte de o surpriza. Era liberă și colega ei Laura și am avut parte de un "duet" nemaipomenit. Sunt doua fete care seamănă ca două picaturi: una de apă și cealalta de Pepsi. Sau cum ar spune colegul Jony: Am mâncat și mere și pere în același timp. Au fost delicioase amândouă. Probabil că de acum va trebui sa merg doar la ambele deodată pentru că nu aș ști pe care sa o aleg. Deși sunt complet diferite una de cealaltă, ambele sunt foarte plăcute atât în pat cât și în afara lui. M-am simțit ca și cu 2 prietene. Le recomand cu drag pe amândouă.
  3. Salutari. Am vizitat-o pe Roxana. Este o fata foarte frumoasa, micuța și slăbuță, dar cu niste sâni superbi. Păcat că i-a stricat puțin cu pircing-urile. Pozele sunt ale ei, fara filtre și îmbunătățiri. Ce vedeți în poze, o să găsiți la fata locului. Este foarte curată și (foarte important pentru mine) foarte vesela. Nu este grăbită și nu folosește telefonul in timpul întâlnirii. Mi-a plăcut foarte mult de Roxana. O recomand cu drag.
  4. Japo1

    LauraXx 0726468670

    Deobicei scriu recenzii cei nemulțumiți, sau cei foarte mulțumiți. Probabil că cei mai mulți sunt cei care nu au fost foarte nemulțumiți, dar nici nemaipomenit de încântați ca să se obosească sa scrie ceva despre tine. Eu am fost de 2 ori la Laura. Prima oara mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am lăsat recenzie foarte buna, doar că folosea alt cont. A doua oară a fost pe repede - înainte și nu mi-a mai placut- atitudinea. Ca și aspect, mi-a plăcut foarte mult de fiecare data. Este o fata frumoasa, curata și eleganță cu niste sâni superbi.
  5. Și "alba-neagra" funcționează încă de vre-o 30 de ani. Nu țin partea cioroilor ăștia șmecheri.... Dar sa pui botul la șmecherii de copii mici...
  6. Salutări! Am ajuns pe la Daria. As fi vrut să rămân o ora, dar din cauza că nu m-a putut primi când am dorit a trebuit să mă mulțumesc cu jumate de măsură. Este o fată superbă atât la fața cat și la corp. Din punctul meu de vedere este aproape perfecta. Sânii nici mari dar nici foarte mici, fermi și frumoși, corp tip clepsidra, fundul tonifiat și rotund și o păsărică superbă. Ca și comportament, nu vorbește prea mult, dar nu este nici tăcută. Probabil, dacă aș fi avut timp am fi stat la o poveste și un pahar de apa. Am fost puțin pe graba, dar am putut sa gust din toată oferta. Nu am întrebat de FK pentru că am citit că nu face. Oralul a fost neprotejat deși deobicei il prefer protejat, dar mi-a inspirat încredere. La normal am incercat doar 2 poziții, pentru că priveliștea a contribuit din plin și nu am rezistat mai mult. Tariful a fost 200 Ron pt. 30 min. pe care după părerea mea ii merita din plin. ( Nu sunt fan CIM, COB și altele). Sper sa mai revină în Sibiu cat mai curand
  7. Bună Daria! Te așteptăm cu drag! Poți să ne spui de la ce ora o sa îți începi programul vineri și sâmbătă?
  8. Probabil, finalizarea o socotește la 10 minute.
  9. Dacă promiți că nu adormi, as veni eu. Între ce ore te găsim?
  10. Bună Ana! Bine ai venit pe forum. Sper să îți meargă bine și să ai parte doar de clienți civilizați. Ai whatsApp, sau te găsim doar la telefon?
  11. Japo1

    Mikymikyy 0748696796

    Am fost și eu la domnisoara. Aceeași părere cu a colegilor dinainte. E o fata super din toate punctele de vedere. Merita vizitata.
  12. ➡️ 30 de minute ( o finalizare ) - 150 de lei ➡️ O oră ( 2 finalizări) - 350 de lei Ești tare frumoasa. Se poate să îmi rezervi 2 ședințe de 30 de minute? Te rog! 🤣
  13. Stai tu liniștit, nu-ti bate capul....Nu duce Monica lipsa de clienți.
  14. Pai cu o informație utilă te-am ajutat pe tine. Văd că înțelegi doar ce vrei. 😅
  15. Văd că ești non stop pe nimfo' și pe toți îi dădăcești sau le dai sfaturi. Vreau doar sa te informez: onomastica = ziua numelui. 🍺
  16. Și mie mi-a plăcut de Giulia. Chiar foarte mult. E frumoasa, subțirică și foarte naturala. Mi s-a părut foarte finută și nu as fi crezut că are meseria asta daca nu as fi știut. Iar pozele sunt reale 100%. Nu mi s-a părut timidă. As zice că vorbește ce trebuie și cat trebuie. Nu încearcă să tragă de timp. La capitolul sex, pentru mine a fost exact ce mi-am dorit. Fara gemete prefăcute, dar și fără restricții. Nu se trage și nu refuza poziții. E adevărat că nu am exagerat nici eu. Sper sa mai ajung o data pe la ea înainte să plece.
  17. Scrie că ,,blonda-pufuasa"😅
  18. Salutări! Am vizitat-o și eu pe Izzabell. Am fost și data trecută când a mai fost la noi, dar nu îmi mai prea aduceam bine aminte cum arată in realitate. E o mămică foarte drăguță. Pozele probabil că sunt dinainte sa nasca, dar mie mi-a plăcut de ea și acum. Cu părul desfăcut e foarte sexi, păcat că îl ține prins, dar e de înțeles fiind foarte cald. OP (așa am cerut) a fost exact ce îmi doream. Se simt buzele foarte bine, chiar și prin prezervativ. Atenta și la vecini. NP - super. Nu refuza poziții, nu încearcă să se sustragă in nici un fel. Funduletul foarte excitant, păsărica mica și curată. Face și FK. foarte plăcut. Eu o sa o mai vizitez fara ezitare. Singurul mare minus - sta foarte puțin în toate orașele, din cate am văzut. Cred că nu e o tactică foarte buna, dar probabil are motivele ei.
  19. Foarte interesant cum ii dau like și inimioara Cleopatra și pisicuț.
  20. Am impresia că a plecat deja din Sibiu. Nu se trimite mesajul.
  21. Mai nightstar ! Da nimic nu îți scapă. Ți-e și lui angelmro. Prea o luați în serios. Ori sunteți polițai și aveți un defect profesional ori sunteți angajați la ,,nimfomane,,. Că numai așa de-ampulea, să vă băgați ca musca in lapte... Pai e un site pentru placeri și distracție. Nu mai fiți și voi așa de ciufuți. Mă gândesc că lucrați și voi într-un birou și tăiați frunza la câini toată ziua ( cum zicea iubitul nostru premier) și din prea multa plictiseala minunați încolo și încoace. No... Nu-i bai! Spor să aveți în continuare.
  22. Pai nu are. Ce te oftici atât? Face cu doar cu băieții frumoși. Ca bonus. Nu ai de ce sa te superi.
  23. Super! Cea mai buna veste pe ziua de azi! Bine ai revenit!
  24. După 6 ani ți-ai amintit așa deodată? Pai nici înainte nu activa, că văd că ai fost singurul de aici la care a ajuns domnișoara. 😅
  25. Și eu am primit, tot seara la 21. Nu am fost la ea dar am contactat-o o singura data acum vre-o o 2 luni cred. Am stabilit întâlnire pentru a doua zi și seara mi-a scris că îi pare rau dar nu ne mai putem întâlni că i-a venit ciclul. Am considerat că e cam dusa cu pluta și am evitat-o. După o perioadă, probabil seara când ați primit și voi invitația pe onlyfans, am primit și eu.
×
×
  • Creează nouă...