Sari la conținut

Speddy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Speddy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

679 citiri profil

Speddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Una si aceeasi cu " kakshbsnska", "daianaks", "Antoniamirab" aceeasi tarfa despre care posta pe 8 oct 2021 " danielsun" pe Sibiu din care reiese ca l-a asteptat cu 2 proxeneti care l-au batut si l-au lasat fara bani ... si-n data de 9 oct 2021 erau deja in Bistrita. Aceeasi tarfa la care i-am trimis in vacanta la Mioveni logodnicul- proxenet fiindca l-au fript degetele si a umblat unde nu trebuie. De reala e reala ... asta-i cert, era la sectiunea FULL SERVICE , 100 lei nr 200 lei ora dar cel putin in cazul meu prestatia a lasat mult de dorit, totul mecanic, oral de 5, normal statea ca vaca, la anal zici ca dai intr-o cizma. Ca si bonus are toti dintii-n gura.Poate aveti noroc si noul stapan.ii lasa mai multi bani decat ultimii 2 pt.produse de igiena personala. Cel putin la Oradea nu era sampon, sapun, prosop curat ....e o tarfa de 100 lei, nimic senzational. Acum cred ca e cumintica fiindca cred ca-i trebuie multi bani pt avocat sa-i scape logodnicul proxenet de parnaie.Succes domnilor .... astept recenzile voastre....
  2. Poate le spui si astora de ce ai renuntat la 0721082685 si ai 0734874610 .... mai nou, nu merge bine reteaua?
  3. Mai devreme sau mai tarziu toate se platesc in viata asta! In cazul tau nu e vb ca te-au fript degetele ci de atitudinea de cacat de care ai dat dovada.
  4. Si nu esti tu aia care mai are si alte tatuaje pe brat dar te chinui sa le ascunzi ....si care te-au fript degetele sa le bagi adanc prin buzunare ....vezi ca mananci cacat... nu-i nici o problema voi posta toate recenzile pe unde ati umblat ( sa le arat si alora cu, care ai dat fata-n fata pe data de 8 martie de ati facut piesa aia de teatru de prost gust)
  5. Am user din ziua in care am citit pe nimfomane Sibiu ca l-au batut pe " danielsun" , stii a fost piesa lipsa din puzzle fiindca i-a recunoscut.Da ai dreptate....am o problema cu buzunarele mele... ce era in ele trebuia sa ramana acolo!
  6. 1.Nici eu n-am spus ca e din Campulung, in schimb logodnicul proxenet ii este din Campulung( ea e tot de undeva din Arges dar irelevant) 2.Are 3 usere, doar ca nu-i plac recenzile lasate, si se redescopera de fiecare data 3.In poze e ea, doar ca e mai descentrata decat pare, dar e o cizma de 100 lei( orbiteaza prin Craiova, Tg. Jiu, Slatina,Targoviste, Rm. Valcea, aproape de casa ca-i scumpa motorina la BMW) in rest succes!
  7. Pe scurt va invit sa-i cititi recenzia domnului " danielsun" din Sibiu in care relata ca au aparut 2 ratati din camera alaturata si l-au batut.Mai nou stau prin masini, pe holurile cladirilor dar au ramas aceeasi ratati.
  8. Cand l-au arestat l-au arestat si ca a batut si deposedat de bani clienti la Sibiu....saracutzul de el, cred ca i-a fost greu 6 luni in preventiv, probabil ii vor confisca si BMW ul , ca e parazit social fara venituri, asa ca te-ai futut degeaba .....cat despre Politie vezi ca inducerea in eroare a organelor judiciare e fapta penala!
  9. Inca dau recompensa pentru ala care pozeaza proxenetii, sa fie clar. Asa sa fie mai usor pt. cei de la Politie sa ii identifice.Ati uitat ca ati batut un om la Sibiu.Sa va iti revitalizez memoria.Defapt va urmaresc de vreo 14 luni ... nu de 7, de 7 de la arestarea alora care bateau oameni prin apartamente in Sibiu.Si aia 12 pt ce sunt arestati? Apreciez ca nu ai minte si ai raspuns, ca certificat ca sunteti VOI in toate orasele unde am postat.Te INDEMN sa mergi la Politie si sa spui TOT! Cat despre cei dupa NIMFOMANE, mergeti cu incredere la proastele astea dar aveti grija la fulaputi, bai, buzunare etc.
  10. 2 doamne din Arges care-s plimbate de 2 drogati. 0733792909, 0733793028 le puteti gasi aici. De regula stau ascunsi prin baie, holul caldirilor si mai nou sa se ascunda de Politie prin BMW ul de Arges din parcare. Sa le intrebati de domnul "danielsun" clientul batut la Sibiu anul trecut....
  11. Sa mergeti la Politie, va indemn, doar sa scrieti tot despre astia 2 ... cat si despre drogurile care le aveati cu voi in Valcea....sa scrieti tot!
  12. Vad ca ati uitat ca l-ati batut pe danielsun in Sibiu... anul trecut.... iar cat despre proxeneti aia scandalagii ii gasiti in dosar 768/109/2022, Curtea de Apel Pitesti ...domnul Ghizdavet, domnul Paun etc
×
×
  • Creează nouă...