Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Stfgd

Maistru Curvar
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stfgd

 1. Știu. Stai linistit! Oricum mersi!
 2. Salut! Am vizitat-o pe domnișoara și ca servicii nu e waw . Face total dar e cam grăbită. Am optat pentru o oră să văd ce face. După ce am finalizat prima dată a zis că nu mai îmi face decât un masaj și atât,adică "s-a schimbat regula în timpul jocului"! Cadoul 200roni. De revenit clar Nuu. Nu mi-a plăcut.
 3. Are dreptate în spusele despre Tina,chiar nu ai ce să faci la ea,E praf..
 4. Salut! Am vizitat o săptămână trecută. Aspect mult mai grasă ca în poze,deci nu are treabă cu pozele. Și prestația ca și servicii slab,e foarte grăbită și nu stă în orice poziție,nu face finalizare orală. De revenit clar Nuu.
 5. Am înțeles! Și când mai ajungi în Tg_jiu? Pe unde ești acum?
 6. Nu știu cum să pun anunțul dar dacă vreți să mergeți la ea e falsă și servicii,praf... Oral foarte slab și normal la fel. E și grăsuță și mai e și arogantă.
 7. Bună dimineața soare!😘😘 Nu am înțeles toate serviciile pe care le faci. Mă interesează FK?
 8. Hmmm... Chiar ți-ai schimbat comportamentul față de clienți și mai față de cei fideli...Dar e treaba ta dacă nu recunoști...
 9. Salut! A fost cineva,este nouă?
 10. Știe cineva ceva despre "duduia"??
 11. Cu plăcere! Ceva despre vechea Simona cea cu servicii totale care zice că primește numai cunoscuți ce mai știți? Am văzut că e din nou în oraș..
 12. Salut! Nu prea scriu comentarii.. E reală blonda ,am fost la ea dar anul trecut că a mai " defilat" prin Târgu jiu dar e sictirită de cum prestează serviciile. Mi-a zis după ce am finalizat..."gata scăpai și de de tine "....
 13. Nu a fost nimeni la domnișoara? 🙂
 14. Mulțumesc de informație! 😉
 15. Cere 200 finalizarea și 400 ora. Serviciile sunt de sex anal/normal/oral/masaj erotic.
 16. Eram client fidel și ultima dată când am fost la ea dar și penultima dată sa schimbat total,cu figuri și grăbită. Dar cine vrea să arunce bani degeaba să meargă la ea.
×
×
 • Create New...