Sari la conținut

Folowme21

Serious Contributor
  • Număr conținut

    237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre Folowme21

Informatii Personale

  • Sex
    Cuplu
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Folowme21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

202

Reputație

  1. Dacă nu te uitai la camera era și mai drăguț. În orice caz e bine asa .
  2. Știe cineva pe unde mai activează biencutz?sau sa retras .
  3. Salut băieți, nu ma pricep eu la recenzii dar sper sa fiu pe înțeles. Astăzi pe seara am sunato pe Maya luând numărul de pe publi. Domnișoară a vorbit foarte politicos și ma îndrumat fix la ea. Mai avea o colega, nu ma deranjat. Apartament cu gust, primitor. Acțiunea sa desfășurat în living pe canapea. Maya are niște forme foarte frumoase și un fund bestial. O piele foarte fina. Și carne tare. Am început cu un oral din partea ei foarte bine lucrat în ciuda faptului ca sunt cam dotat. Am atins-o la pasarica un pic și Maya deja era udă. Nam mai rezistat și lam băgat. Am schimbat doua trei poziții. Poziția capra nu te mai saturi sa dai în ea. Am finalizat din poziția linguriță. Nu știu dacă și ea dar eu asa am simțito. Achitat 150 de lei în jur de 20 25 de minute meritați. Sincer. De revenit la domnișoară cu mare drag.
  4. Bună ally urmăresc de ceva timp topicul tău. Ai și părți bune și părți rele.esti o femeie frumoasă și am.auzit ca te futi bine . Nu înțeleg de ce ai urcat preturile. Din cauza operațiilor cumva? Scz dacă deranjează întrebarea mea.
  5. Ești setat prost. Suna și tu pentru mai multe detalii.😅
  6. Ba nebunilor maya a fost tot timpul aici și este .ca numai postează de o laba una alta e altceva .adevărul ca mulți va indragostiseti de găurile ei și fără sa o futeti. Maya sta în umbră .clar ca ne făcea ziua mai frumoasa . Te pup maya .
  7. Am fost și eu la maya zilele trecute. O bomboana de fată. Am discutat un.pic .ai ce . Sunt mai pe scurt. Un oral bestial .a reușit sa o ia toată, plăcerea mea.la normal am schimbat vreo doua poziții. Pana la urmă am pus-o capră, dat tare în ea și ejaculat .10 pe linie . Nu mă pricep eu la recenzii Maya ești dulce rău peste tot .😘
  8. A zis bine maya ca nu vrea sa fie probă de divorț la nimeni 🤣🤣🤣va spălat creierii in plm
  9. Cu asta se ocupă unii de aici de obicei . În a posta gunoaie. O recenzie si restul gunoaie.mai lasatio in pula mea v-ați îndrăgostit luati cate un buchet de flori si marș la ea la ușă. ✌😎
  10. Coaie nu ai inteles aluzia. Slab
  11. Cam așa arată topicul lui maya . "Fetele" își dau posete în cap 🤣🤭
  12. Băi eu o simpatizez pe fata asta ,nu are ea vină ca ăștia da in ea ca surdu in tobe si nu lasă măcar o recenzie .ea mai animeaza topicul cu cate un film,poza etc dar sunt si multi care discută între ei si atât pe aici.se stiu ei.
  13. Facem grevă. ✌ Eu pana nu se ia măsuri împotriva lu benzema ma abțin de la laba piciorului. 🤣
×
×
  • Creează nouă...