Sari la conținut

mariciu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariciu

  1. Chiar este alta persoana. Sunat eu vb și nu face decât masaj.
  2. Știți la ce număr răspunde? Link-uri de mai sus nu îl pot accesa.
  3. A mai vizitat-o cineva recent de când a indexat preturile? Ceva servicii in plus?
  4. Vizitat și eu doamna bucătăreasă. Țin să vă spun că la fata nu este zâna, dar nici foarte urâtă. In schimb pielea alba, fina. Țâțele lăsate, ceva burta, pizdoiul măricel dar să știți destul de strâmt. Anal nu mai am apucat că am terminat la normal. Femeia cred că are ceva probleme la mansarda. Vorbește într-una fara sa se oprească. Și, aropo îți propune neprotejat daca te tine (ceea ce nu este de recomandat). Că preț am platit 100 de lei unde era inclus și anal.
  5. Oarecum, dar acum doamna a mărit tariful: 200 lei oral, normal și 250 lei oral, normal și anal. Am discutat la telefon și am zis că am sa caut altceva, mai ales că doamna are o vârstă (cel puțin 52 de ani din câte știu eu).
  6. Am reușit eu sa dau de ea. Doamna și-a indexat puțin preturile: 200 lei oral, normal și 250 lei oral, normal și anal, motiv pentru care am zis pass. Nu cred că merită atât.
  7. Salutare! Așa cum scrie și în titlu caut o escorta cu par pubian. Mergem la Doamna căsătorită de pe Moșilor, dar văd că de ceva timp nu mai răspunde la telefon. Știți cumva pe cineva cu aceasta "dotare"? Văd că a devenit din ce in ce mai rar sa ai par pubian la păsărică.
  8. Da. Tot eu ca de obicei. Prestează doamna, dar am înțeles că ar vrea sa se retragă. Nu prea mai merge treaba. Daca vrei mai multe detalii trimite-mi un mail la [email protected]
  9. Pe bune? Chiar a decedat? Eu tot incerc sa o sun de ceva timp și observ că nu răspunde, chiar daca are anunțuri zilnic.
  10. Mai știe cineva ceva de ea? Nu mai are numărul conectat se pare! Poate un coleg sa ne spună dacă a mai fost la.doamna!
  11. Cu doamna si cu sotul a avut cineva o experienta recenta? As dori sa ma duc si as vrea, daca se poate sa impartaseasca un confrate o experienta recenta. Ma intereseaza ce servicii presetaza impreuna cu el si daca accepta dubla penetrare!
  12. Încearcă și aici: Eu zic că se merita.
  13. Se pare că doamna și-a schimbat locația: undeva pe Str Luica într-un bloc nou. Nu știu exact, dar am primit un mesaj de la dânsa cu noua locație. Nefiind foarte interesat nu am reținut.
  14. Mă știe cineva ceva despre dominsoara? Mai lucrează? Este cu circuit închis? Ceva?
  15. Vizitat astazi doamna. Schimbat cateva cuvinte si purces la actiune. Oral neptrotejat destul de bun, cu tentative de deep. Normal proteja cu destul lubrifiant. Doamna destul de stramta, pasarica epilata corespunzator. Anal dupa mai multe insistente si cam destul de greu la intrare. Tarif: 70 fin si cu anal inclus 150 lei
  16. Stiam ceva ca sta prin Bereceni dar numele Aterida nu prea pare romanesc.
  17. Puteti sa dati un link la Corina? Ca tot caut si nu gasesc.
×
×
  • Creează nouă...