Jump to content

mariciu

Curvar Ucenic
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Reputatie Neutra

About mariciu

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vizitat si eu doamna din locatia pe Calea Mosilor. Arat bine pentru varsta ei, care apropo este cam peste 50 de ani. Piele alba, fina, cu putin par pubian, destul de excitant. Am optat pentru varianta all inclusive la 200 lei h. Oral neprotejat, bun fara prea multe artificii, dar bine executat. Normal destul de bun, accepta orice pozitie, dar lubrifiant la greu. Anal: intra foarte usor tinand cont se faptul ca foloseste mult lubrifiant. Pompat la dansa cam 15-20 de minute. Pare ca ii place mai mult decat normal ca practic te trage in ea fara sa dea semne se oboseala. Daca e
 2. Salut Ai facut cu ea anal? Eu i-am propus de cateva ori si ma tot refuza cu toate ca se vede clar ca este forjata bina anal!
 3. Am fost si eu de 2 ori la ea. Prestatia este ok, dar varsta isi spune cuvantul. Doamna are peste 50 de ani si executa un oral foarte ok, chiar insistent. Normalul umed si natural, dar si cu lubrifiant din belsug. Anal chiar placut. Un total note: Oral neprotejat: 8 Normal protejat: 8.5 Anal protejat: 8 GFE, FK: lipsa. Tarif: 150 lei/h sau 200lei/h cu anal inclus. Per ansamblu la preturile acestea nu prea se merita tinand cont si de varsta si lipsa GFE, FK, dar daca are balta peste, de ce nu?!
 4. Se pare ca domnisoara s-a retras pana la urma. Telefonul pare deconectat.
 5. Mai stie cineva ceva despre doamna? Am tot incercat sa sun si nu merge pe numarul din titlu!
×
×
 • Create New...