Sari la conținut

Vukul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Vukul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Va salut, Am ramas dator cu o recenzie, din pacate ma tin de promisiuni dar nu prea sunt bun la compunere. Prin urmare am vizitat-o pe Bianca exact in perioada in care a aparut in Brasov. Comunicare pe whatup buna, locatie Coresi, cat despre ea pot sa spun numai cuvinte frumoase. Este frumoasa, de statura mai mica, deosebit de amabila. Personal, ca asa sunt recenziile personale, nu am nimic de reprosat din puncte de vedere al comportamentului, amabilitatii, igienii, timp petrecut fara probleme chiar daca a fost la limita. Intalnirea a decurs aproape perfect, singurul care este vinovat de aproape perfect este doar subsemnatul. Recomand sa o vizitati in mod serios, o singura hiba, ca sa-i spun asa, o am cu politica de preturi. Aici nu ma bag voi sunteti suficient de inteligenti ca sa va dati seama cum stau lucrurile. Spor!
  2. Buna, ai un mesaj what-up 615 la final.
  3. Salut, Deci sunt dator cu o recenzie, pentru ca trebuie. Am cunoscut-o pe Bryanna cam prin 2021 si de atunci mi-a ramas gandul la ea. Ei bine joi, saptamana asta, am stabilit o programare, dar ca sa fie lucrurile si mai proaste m-am dus dupa munca cand traficul era cel mai nasol si oboseala si mai mare. Bineinteles ca am intrat intr-o stare de stres, ca poate intarzii sau mai stiu eu ce, asa ca prestatia mea a fost deplorabila, fiind un cuvand mai gentile asa. Bryanna si-a dat seama ca sunt vai de capul meu :))) si a redus ora la o singura intalnire si tot ea a inmanat si o parte din cadoul primit. Ce pot sa mai zic, imi cer scuze de situatie si altadata sa-mi fie invatatura de minte sa plec mai relaxat,iar recenzia are ca scop de a arata comportamentul deosebit al Bryannei. Cat despre frumusete, curatenie, etc. totul trebuie privit si luat la superlativ. Zi faina !
  4. Salut, Ieri am fost și eu la Sara si am rămas dator cu o recenzie. Nu prea sunt eu așa bun de recenzii dar pe mine m a impresionat mult, atitudinea ei cât și frumusețea și modul de abordare. Pentru mine a fost totul la superlativ și am.in plan sa o vizitez ori de câte ori voi putea. Deosebita femeie....
  5. Va salut, Am fost, a doua oara, la Rebeka ieri dimineata. Ce pot sa spun este ca nu am reusit sa o uit de la prima intalnire :)))). La a doua intalnire era sa nu o mai recunosc fiindca a slabit putin, conform spuselor ei. Pentru mine este perfecta, nu am cuvinte decat la superlativ despre ea, atat ca modul ei de abordare, curatenie, locatie . Am inteles ca va ramane ceva mai mult timp la Brasov, asa ca e de luat in calcul. Cat despre masaj, ei bine eu am o problema cu cauciucul dar la Rebeka dispare aceasta problema. Spor!
×
×
  • Creează nouă...