Sari la conținut

Nostalgie21

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nostalgie21

  1. Laura,stai fata mea cuminte,nu se victimizeaza nimeni,dacă preferi să o tinem așa, fie ....
  2. Eu zic că ajunge,ai jignit și amenințat, am zis și eu la nervi,miză nu există, devine bizară situatia....
  3. Băi boschetarule,Laury homosexualul,la ce morții tăi vrei referințe despre escorte,când tu ești gaozar? Îți dai seama că mi se rupe pula de tine.Ce vorbe ai in tine,pe stil vechi,faci parte din vreo sectă, ceva?
  4. Am fost și eu la ea,nu excelează, oral ciudat,neprotejat la cererea mea,normal protejat pe la spate dar sincer cam lărgită, într-adevăr a zis că e foarte obosită, acum nu știu unde ce să zic,poate am prins-o într-o zi mai proastă, nu aș mai merge la ea,nu am nimic cu ea dar asta e parerea mea.
  5. Băi Laury,nu fi obraznic,că poate la nunta ta îți fur mireasa și din nostalgie cine știe ce scriu pe aici,stai cuminte in coaja ta și du-te,fute,scrie aici cât vrei tu,nu toți facem așa, pe banii mei scriu ce vreau,cât vreau,când vreau,de unde slobozul meu mă tragi tu la răspundere?
  6. Bă băieți, dacă am fost de 2 ori intro zi și am precizat,oi fi fost de plictiseală sau că a fost tipa super ok,in funcție de gusturi,și da,te și poți îndrăgosti de ea,e dulce.
  7. Bună Roxana,am fost la tine de 2 ori,in aceeași zi,dimineața si seara,nu am ce zice de servicii,dar ce sa intamplat cu whats-ul?
  8. Că schimbă locația nu e bai,mai bine,că zona aia e foarte aglomerată, să ne spună unde e urmatorul ring ...😋
  9. Cine pleacă din locație, eu vreau să merg?
  10. Da,doamna face anal neprotejat,are si partener simpatic pentru cei interesați. Eu am optat pentru protejat.
  11. Atât poți? O intrebare proastă, ca actiune,oral nep,cim,normal protejat orice pozitie,sărutări, limbute,anal nep sau pro,gfe de calitate,vorbesc strict ce am făcut eu,foarte tandră, vorbareata,dulce,eu am 36 si doamna a fost pe sufletul meu,250 ora total,nu grăbește, am si depășit....
  12. Vă salut pe toți, am fost la doamna, adoră pula,îi place, oferă servicii de calitate,ca idee,când pleci ai febra musculara,am stat 3 ore,după ce am plecat mă gandeam la ea,recomand doritorilor de gfe,milf,total si fantezii,te sărut Nicole.
  13. Auzi,dute-n malachia mea,mamă ce urât...
  14. Cum stă ciorapii aia pe ea,nu are nici un haz,in rest e ok...
  15. Bună, de ce nu ai whats,nu toți putem suna,stai pe Dorobanti dar nu folosești whats....
  16. Bună Simona,pe whatsapp răspunzi,mă interesează o programare din timp mâine .Mulțumesc.
  17. Stai liniștit, probabil că singurătatea te impinge,nu merită, decât dacă vrei să pupi in pula juma de populatie.
×
×
  • Creează nouă...