Sari la conținut

Gheti88

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gheti88

  1. Salutare! Programarea am facut-o cu o zi inainte, pe whatsapp, iar răspunsul l-am primit rapid ca si data trecuta. Locatia: apartament misto care te face sa crezi ca ai venit acasa la o prietena. ai absolut tot ce ai nevoie acolo si anume prosop curat, geluri de dus inclusiv 3 catei foarte prietenosi Despre Madalina ce-as mai putea sa spun inafara de ce stiti deja . e o fată inteligenta,cu mult bun simt care stie sa intretina o conversatie (nu prea imi amintesc sa fi avut momente de liniste cat timp am fumat o tigara inainte si dupa actiune), stie să se facă plăcută și se straduie sa te simti bine în compania ei. in concluzie e super pro client si din partea mea la capitolul asta Actiunea: au fost 2 ore in care am avut parte de taote serviciile pe care le-a expus mai sus. M-am simtit foarte bine in compania ei si pot spune ca nu am facut doar sex, ea fiind implicata pe toata durata actiunii. Pana acum am doar doua vizite la activ dar pot sa spun ca nu am fost grabit absolut niciodata. La capitolul dominare este foarte profi din punctul meu de vedere si aici am fost tratat foarte bine. Halat: 700 de lei Note nu o sa dau pe toate capitolele ci doar una singura care sa le cuprinda pe toate: 10 cu steluta O sa revin de cate ori o sa am ocazia si de cate ori o sa fie si ea prin Cluj Experiente placute si Sarbatori fericite!
  2. Adevarul e ca par cam fake pozele dar am zis sa intreb sa nu mor prost :)
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-bruneta-sexy-reala-ana-100-vino-sa-te-convingi-kiss/721e600255hd701i20i98hii273i9f6i.html
  4. Salutare ! E prima data cand scriu o recenzie asa ca va rog fiti blanzi cu mine 😁 Astazi am avut ocazia sa o vizitez pe Madalina. Am facut programare pe whatsapp seara tarziu ca atunci m-a ispitit si pe mine gigel ,locatia este in Piata 1 mai foarte usor de ajuns. Madalina ma astepta intr-o lenjerie roz care cel putin mie mi s-a parut sexy. Am optat pentru o sesiune de dominare si una de sex normal. La dominare m-a facut sa ma simt foarte bine, fiind si prima data cand fac pe bune dominare:)))) din cate am vazut are un arsenal destul de generos de jucarii pentru fetish-urile tuturor 😉. Actiunea nu o s-o descriu pentru ca mi se pare irelevant. Ce mi-a placut cel mai mult e atitudinea pro-client si chiar daca eu sunt un tip timid a reusit cumva sa ma scoata din timiditate. Ca si note: OP -9 , cu atentie la sateliti; NP- 10 cu diferite pozitii, sarutari, mangaieri etc. ; locatie 10 (m-am speriat putin de catelusi dar pana la urma erau inofensivi si chiar draguti). De mentionat ca nu m-am simtit grabit deloc. Parerea mea e ca e de revenit, ceea ce o sa si fac in viitor, si de recomandat si altora in ciuda celor care incearca sa denigreze imaginea ei prin fel si fel de idei. Seara frumoasa si ciocane tari!
×
×
  • Creează nouă...