Sari la conținut

neimbein

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre neimbein

  • Dată Naștere 18.04.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timișoara

Vizitatori Recenți Profil

191 citiri profil

neimbein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Testul sifilis se numește RPR/TPHA Și HIV (1-2) și Antigen P24 așa trebuie sa apăra dacă nu ai nimic ! Tu ai făcut HIV și infecție urinară .
  2. Alt răspuns nu puteai da , eu ți-am explicat situația dar văd ca toți suntem prosti care vin cu freun Argument sau ceva , dacă mâine vine alta persoana sau peste 1saptamana și aia e peste sau escorta sau e aceeași persoana ? De ce nu ai făcut și testul sifilis când ai făcut testul hiv?Pe Sibiu e același pe bucuresti la fel pe Timișoara la fel .azi ziceai ca doar pe bucuresti și Timișoara acum ca și pe Sibiu și peste tot e unu și același .dar dacă scrie unu acum ca ești ok mai scriu 5 ăla de ce nu e unu și același și pe bucuresti Timișoara Sibiu? Eu ți-am zis nu te acuz ca ai sau nu ai .Am spus ca luni am văzut ce a scris acel individ și am fost Si eu la o clinica privată și am spus ce mi sa spus acolo. Am mai zis o data ca nu-ți mai scriu dar …
  3. Ești șingura pe locație …suntem la școala sau la poliție ți-am zis peste 6saptamani își mai scriu …Nu ai zis ca nu te intereSeaza ca vine lumea la tine. Fati analizele dacă vrei sa mai vina! iti mai scriu peste 6saptamani.
  4. Cum ai vrea sa detalii ?Ai făcut sex oral neprotejat și sex normal protejat. De prestație nu ma plâng chiar nota 10+ Iar ce pot sa zic ca aveai estensi și la fetele cu hiv le cam pică parul asta iar ma speriat când ma întrebat doamna. Doctor ce am văzut neregula la tine. Dar ma plâng de cele citite apoi pe aici pe forum și cele spuse de doamna doctor .
  5. Eu nu am contestat nimic , eu ti-am spus ca acel băiat a zis ca nu le-ai făcut ,eu doar am văzut ce a scris și am zis ca am fost și eu sa fac analizele dar doctora mia zis sa aștept 6saptamani. De ce Zici ca scrie doar un băiat si le banezi userele la toți ?iti e frica de ceva? de ce nu-i lași sași pună analizele dacă tu nu vrei sa faci hiv/sifilis sa le pui . Doamna doctor a zis ca hiv sifilis se vede dacă ai sau nu cum Zicea acel băiat.(hiv sub tratament poate arată negativ dar făcându-ti si sifilis arată ) Nu vreau sa intram in polemici.faci cum sti eu am zis ce am avut de zis o sa mai scriu peste 6saptamani .
  6. Exact cum ți-am spus lasă oameni sa își puna analizele nu-i mai bana. eu am fost la medic după ce am văzut ce a scris acel băiat și cred ca mai sunt ca mine . Pe Sibiu i-ai șters pe toți la fel și pe bucuresti de ce? daca erea ca tine făceai doar ce am făcut și eu te duceai la o clinica. eu atât am avut de spus o sa mai scriu peste 6saptamani dacă nu ma banezi și se șterge userul!
  7. Am mai scris și acum 2zile dar administratorul mia șters și user și ce am scris din prima “Am scris ca am fost la doamna doctor Chelmus Codruta Ruxandra la medlife se poate verifica pentru Consult ea mia zis ca am uretrită si tot ea mia zis sa fac după 6saptamani testul hiv/sifilis si ca sa fie concludente 100% după 6luni.
  8. Nu înțeleg de ce nu vrei sa faci analize hiv/sifilis și sa le pui aici sau sa nu mai banezi ceilalți ușieri și sa își pună analizele. Eu peste 6saptamani dacă nu ma banezi o sami pun analizele. Analize făcute mâine de tine de exemplu!
  9. Fata este bolnava ,am fost sami fac analizele când a scris acel baiat ca este bolnava și cei de la clinica medlife mi-au zis ca trebuie sa aștept minim 6 săptămâni sau 6luni (hiv/sifilis) apoi am vrut sa scriu aici și administratorul ma șters de ce? un băiat scria ca a luat uretrită de la ea când erea la Sibiu culmea am luat și eu🤧 am înțeles ca sunt băieți ca vor sa spună pe Sibiu și bucuresti despre ea dar sunt stersi de administrator . Dacă nu are nimic de ce nu face acele analize care zicea acel băiat (are analize dar băiatul zicea ca nu-s ale ei)sau de ce nu lasă băieți sași pună analizele și le șterge userele când vorbesc de ea. La medlife doamna dermato-venerice a spus ca sa se vadă dacă este o persoana bolnava de hiv sau sifilis trebuie făcute ambele nu una sau alta. In 30minute și contul meu va fi șters ca așa se procedează cu damele bolnave!
  10. Fata este bolnava ,am fost sami fac analizele când a scris acel baiat ca este bolnava și cei de la clinica medlife mi-au zis ca trebuie sa aștept minim 6 săptămâni sau 6luni apoi am vrut sa scriu aici și administratorul ma șters de ce? un băiat scria ca a luat uretrită de la ea când erea la Sibiu culmea am luat și eu🤧 am înțeles ca sunt băieți ca vor sa spună pe Sibiu și bucuresti despre ea dar sunt stersi de administrator . Dacă nu are nimic de ce nu face acele analize care zicea acel băiat sau de ce nu lasă băieți sași pună analizele și le șterge șuetele când vorbesc de ea. In 30minute și contul meu va fi șters ca așa se procedează cu damele bolnave!
  11. Top🙏🙏🙏 Am fost la ea …de revenit🙏🙏🙏
×
×
  • Creează nouă...