Jump to content

Suna-ma

Curvar Ucenic
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Reputatie: Troll / Spam

About Suna-ma

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna dragilor, sunt Simona si in urma unor probleme am alt cont pe acest forum. Sunt din nou aici si va astept 😘 Am schimbat numarul de telefon… Noul meu numar fiind 0729620919 Acelas program 8:00 la 22:30 !
 2. Buna dragilor, azi voi fi de la 09:00 pana la 22:30 Va astept cu drag 😘
 3. Buna dragilor, azi voi fi de la 8:30 pana la 21:30 maxim, va astept cu drag ! 😘
 4. Buna dragilor, sunt Simona si in urma unor probleme am alt cont pe acest forum. Sunt din nou aici si va astept 😘 Am schimbat numarul de telefon… Noul meu numar fiind 0729620919 Acelas program 8:00 la 22:30 !
 5. Buna seara, @pisicuts tu citesti ceea ce scrie intr-un anunt inainte de a pune lacatul pe el ? Te rog frumos sa citesti ceea ce scrie in topicul meu din ( Escorte Salaj / Simo ) sa intelegi si sa vezi problema…! Te rog frumos sa imi deschizi topicul si sa mi-l lasi ON pentru ca nu am facut nimic gresit. Mersi in avans ! PS: Sorry daca nu am scris unde trebuia dar nu stiam unde sa postez. Mersi !
 6. Hello guys, sunt o bruneta slim dar cu forme armonioase, foarte deschisa si comunicativa, respectoasa ( asta astept si din partea voastra ) si va astept in compania mea sa ne simtim bine . Va astept imbracata in diferite lenjeri sexy, tocuri, igiena si curatenie garantat ! Ofer Servicii de calitate si fara graba ! * Te pot lasa sa patrunzi in pasarica mea umeda si micuta, Oral de vis, Limbute si 69, Masaj de relaxare si BodyMasaj, Diferite pozitii, Mici fantezi si la cerere dominare soft ( nu am inca jucarioare ), foarte deschisa si implicata . 150 Fin si 250 Ora cu 2 Fin
 7. Hello guys, sunt o bruneta slim dar cu forme armonioase, am 22 ani, foarte deschisa si comunicativa, respectoasa ( asta astept si din partea voastra ) si va astept in compania mea sa ne simtim bine . Va astept imbracata in diferite lenjeri sexy, tocuri, igiena si curatenie garantat ! Ofer Servicii de calitate si fara graba ! * Te pot lasa sa patrunzi in pasarica mea umeda si micuta, Oral de vis, Limbute si 69, Masaj de relaxare si BodyMasaj, Diferite pozitii, Mici fantezi si la cerere dominare soft ( nu am inca jucarioare ), foarte deschisa si implicata . 150 Fin si 250 Ora
×
×
 • Create New...