Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Alex160

Curvar Ucenic
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Reputatie Neutra

About Alex160

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Buzau

Recent Profile Visitors

119 profile views
 1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/fac-si-deplasari-la-tine-sau-hotel/d092f9e52108780fe02i44i402e2g76g.html Am fost da d-soara în urma cu vreo 2 săptămâni, Am întrat și am simțit un miros neplăcut dar am crezut ca mi se pare și am cerut la baie, mi-a dat un prosop pe care i l-am dat înapoi instant pe tru ca era murdar vizibil, (în gândul meu am zis ca ma șterg pe tricou pt ca am de rezerva în mașină....). Întru la baie și era o mizerie de nedescris și un miros puternic.... În acel moment am ieșit instant și la revedere.... Mai era cu o piranda pe
 2. Am fost și eu recent... La telefon am întrebat-o de cim și a spus 150fin/250h. Am ajuns, am cerut la dus dar mi-a dat prosop care se vedea clar ca a mai fost folosit și am preferat sa ma șterg pe tricou (aveam rezerva în mașină). La oral s-a descurcat, sa zicem, ok. S-a folosit cam mult de mana dar finalizarea a fost în gura. Ca și aspect corporal mie îmi place. De revenit doar dacă ar fi singura varianta și as vrea neapărat în momentul acela.. Bafta!
 3. Crezi ce vrei... Cum ar trebuie sa fie activitatea mea ca să ma crezi când spun ceva? Dacă prima mea postare era de bine o vedeai altfel? Nu am zis ca fata nu e buna, doar ca e neserioasa dacă face de-astea... Și sincer sa fiu, mi se fâlfâie de părerea ta. Apreciez totuși ca te-ai chinuit sa scrii în enspe mii de culori. Stai liniștit ca nu sunt pescar, am relatat doar ce am patit, vrei sa crezi bine, nu vrei iar bine.... PS : nu mi-am făcut cont pana acum din motive personale, dar am pățit de multe ori faze de genul și miercuri m-am enervat prea tare și am decis sa fac cont.
 4. Salut, Este în Blocul G2, Dar pare sa fie neserioasa, am sunat-o și când mi-a zis locația i-am spus ca în maxim 10 min ajung dar am ajuns în 5 minute și era ocupata. Când i-am reproșat (destul de elegant) ca doar ce am vorbit și i-am zis ca ajung în 10 a zis ca "dacă ai ști câți spun ca ajung în 10 min, eu nu aștept". Pai și la tel de ce spui vino???
×
×
 • Create New...