Sari la conținut

Cacatul_pute

Membru Banat
  • Număr conținut

    364
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Cacatul_pute's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputație

  1. Lasa ca pt. prostime e bun site-ul asta, ba chiar va bucurati de el si il tot aparati. Pt. lumea cu cap exista alte platforme de schimb de experienta.
  2. Vai, si la clarviziune te pricepi. Stii tu ce sunt si ce nu. Bun, despre tine stim, caci te-ai prezentat, ca esti taran necioplit si ca comiti o infractiune dand sfaturi juridice. Ceea ce te mai face si bou. Pt. tine si ceilalti boi: Inchirierea unei locuinte nu satisface criteriul de promovare al prostitutiei. Va place sau nu, lumea nu functioneaza dupa fantazmagoriile unor semidocti.
  3. Ai de pula mea, numai juristi pe aici, unul si unul. De ce habarnistii nu-si poti tine pur si simplu gura nu voi intelege niciodata.
  4. Ce noroc ca lumea poate fute si fara sa o intelegi.
  5. Ca esti pudel (si lingau) ai semnalizat deja de sute de ori. De ce mai insisti?
  6. Promovarea prostitutiei este in continuare ilegala. Nu ma alimentez cu nimic, incerc sa informez nestiutorii. Din pacate multi dintre acestia sunt si prosti, caz in care ma lupt cu morile de vant. Este si cazul tau. Intr-un singur posting ai reusit: - vii cu siretlicuri de gradinita pt. a o da pe intors la ce ai scris in postingul anterior. (De parca interzis si "legal in 3 tari" nu e acelasi lucru dpndv.) - sa zici ca oferi informatii de interes, cand de fapt oferi informatii false. (De fapt ai preluat niste prostii de pe Wikipedia. Chiar crezi ca avem nevoie de un releu uman pt. ca noi nu stim sa cautam?) - sa te dai cunoscator al legislatiei in vigoare fara a fi (mai pe sleau: aberezi), - aberezi si in ceea ce priveste www. Pana in 93 te bucurai de Gopher. Sa te numesc prost nu e nici jignire si nici expresie vulgara. Este doar o constatare si anume bazata pe cum te-ai prezentat. Apropo, daca nu crezi cat de "superilegal" e acest site, poti fi si tu in curand invitat ca si martor pt. audieri. Lista fraierilor care si-au facut cont platit e deja gata. Dar poti si tu fi identificat, nu este chiar asa greu.
  7. Nu era vorba de tine, care nu te misti din satul tau.
  8. Nu stiu la voi pudelii cum e, dar eu cand ma duc la curve o fac exact pt. a. A avea garantat rezultatul, b. Sa nu ma obosesc cu politeturi si blabla (ce voi mascati in "atitudinea clientului"). Ca altfel pot sa-mi agat si una pe gratis.
  9. Postezi pe un site superilegal si iti faci probleme cum ca nuru ar fi interzis.
  10. Ai de pula mea. S-or inchis bordelurile in Germania si au venit fetele aici. Mergeti la Frankfurt, gasiti la un loc 200 de bucati fix ca asta. Diferenta e ca acolo se bucura daca primesc 20€. E bine, e rau? In principiu ar fi bine, ca de obicei sudamericancele lucreaza corect. (Alea din Repdom fluctueaza, cele din Colombia is mai de incredere.) Dar cred ca fraierii si aici vor strica treaba.
  11. Care-i acel topic? Dupa nr. de telefon nu-l gasesc.
  12. Bai, de agitat ca un Pepsi va puteti cand scrie cate una ca se fute fara prezervativ, dar sa dati o cautare pe publi nu va mai duce capul.
  13. La ce mi-ai vorbi? Ti-am explicat rolul tau. Fantazmagoriile tale nu intereseaza pe nimeni, nici n-au legatura cu realitatea.
  14. Pai revino, este loc berechet in orasul asta. Inclusiv pt. tiganci.
  15. Mie astea mi se par cele mai naspa care fac diferente mari intre clienti. Adica pula mea, cum ar fi cand iti iei o masina tie sa-ti dea una ruginita pt. ca nu ai mutra simpatica?
×
×
  • Creează nouă...