Sari la conținut

Aida_980

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Aida_980

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Aida_980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Aida_980

    0734216048

    Nu pe bune, atunci de ce ai luato la fuga cu adidasi in mana? Ca esti smecher asai?? Am mai auzit de smecheri ca tine sa sti.
  2. Aida_980

    0734216048

    Da imi pare rau ca nu ai ramas, totusi ca sa te duci la femei in primul rand trb sa fi igienizat, asa cum barbati vor o femeie igienizata asa si noi femeile, da intradevar teai rugat sa te primesc cu 100lei 5 mn ca nu te tine mai mult, ok am acceptat, dar sincer nici o femeie de pe escorte nu cred ca ar accepta sati faca oral np la 100lei+ ca nu erai igienizat si aveai un miros dubios. Imi pare rau ca gandesti asa despre mn dar tu sti mai bine ce am vorbit cu tine si nici nu tiam spus ca fac oral np la tel si nici tu nu ai intrebat. Mai ales la 100lei. E inacceptabil. Sorry
  3. Sa inteleg ca fetele tale nu fac bani asai? Ca din cate am vazut la toate femeile le comentezi cu aceias vorba paraseste orasul, dar spre surprinderea ta aici locuiesc in alba, si ai face bine sati vezi de treaba si sa ai grija de fetele tale, nu de alte femei. Iti dau un sfat, daca nu mai faci bani pe alba schimba orasul ca sunt cam invechite fetitele tale.
  4. Da si de mine sa cam luat aiurea, sunt multi pescalai care lasa comuri aiurea despre femei fara ca macar sa le cunoasca, sau sa fi mers la ele.
  5. Daca tu spui asta scriemi pe wap si iti trimit aceasi poze cu fața mea, nu mai folosesc fața din cauza ca multe femei imi fura pozele si le foloseste si cu fața. Si vb frumos ca nun tea jignit nimeni, asta daca esti manierat si cu bun simt, ca un domn adevarat nu ar vb asa si nu ar critica o persoana daca nu stie adevarul despre el.
  6. Daca tu spui asta scriemi pe wap si iti trimit aceasi poze cu fața mea, nu mai folosesc fața din cauza ca multe femei imi fura pozele si le foloseste si cu fața. Si vb frumos ca nun tea jignit nimeni, asta daca esti manierat si cu bun simt, ca un domn adevarat nu ar vb asa si nu ar critica o persoana daca nu stie adevarul despre el.
  7. Buna, acest anunt este al meu, dar din pacate pentru domnul care a lasat astfel de comentariu nui nimic adevarat, si in primul rand nu accept 70lei nici macar sa intre in casa, ori a gresit persoana ori este domnul,, tigan'' cred, acela care ma ameninta ca daca nu accept sa ma f... Fara prezervativ imi va lasa un topic sa nu mai fac bani, sincer urat din partea lui sa vb de cineva ceva care nici macar nui adevarat. Dar punei intrebarea cum arata pasarica mea, iti spun sigur ca habar nu are.
×
×
  • Creează nouă...