Sari la conținut

Linhai

Serious Contributor
  • Număr conținut

    417
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Linhai

  1. Am avut ocazia și am intîlnito in Bistrița ,o dată în Mureș și ultima oară în Oradea. Este o moldoveancă tinerică, subțirică,dar frumos proporționată , cu trăsături plăcute dar mai ales simpăticuță și glumeațăEu nu mă consider dotat,(17) și am avut parte ultima dată de un uro de toți banii. Mergeți cu încredere. O zi faină la toți!
  2. Pe ea băieți,nu o iertați, că nu știți ce pierdeți 🤣!
  3. Anca972.Are topic deschis,e de găsit pe str.Mișu Caftangiu.Am intîlnito și în Oradea.Sincer...e absolut ce trebe. Seară faină la toți,
  4. Venoma5 te întreb dacă tu ști cît costă ara la psiholog?Să știu ce să aleg.Tu ce alegi?Merci.
  5. De vizitat .Am întâlnit această frumusețe de fată și la Oradea,mereu am rămas plăcut de serviciile dar mai ales comportamentul finuț de care dă dovadă. Imediat ce ai ajuns la ea se străduiește să-ți Intr în grație,mai mult ești însoțit la duș , care este obligatoriu și fără comentarii. Trebuie să avem grijă de fetele bune. Vă doresc tuturor un Wichend plăcut!
  6. Da , cîntă la bot de...mîț🤣.
  7. Ori lucrează altcineva cu pozele ei ,sau poate are Nr. nou de tel.
  8. Am intîlnito pe 0744911992 în Oradea anul trecut ,acuma e la voi.Îmi amintesc că lucra la 200 fin. și era ce trebuie , da,era absolut ok.Avea deschis topic acolo(Mișa),dar am căutat acum pe acest Nr. de tel.și nu-mi dă nimic. Să veți o seară faină !
  9. Și eu ,ne intîlnim mîine seară🌹💋!
  10. Femeile sînt că locul de parcare: Care sînt bune mereu sînt ocupate de alții și care sînt libere sînt pentru handicapați .
  11. Mulțam boss...dacă îmi spui și cînd are liber,îți dau și eu ceva !
  12. Dacă ar mai și răspunde la mes.ar fi bine dar na...
  13. Am întâlnit azi anunțul Alessiei ,am sunat de mai multe ori dar în zadar. Posibil să fie prezentă și Paula și lucrează doar pentru băieții favoriți? Alessia e o jună super.Știe cineva , ceva ? Meci,o seară frumoasă !
  14. Linhai

    Escorte ieftine

    Dacă vrei să faci bani pentru fetițe de top,ei bine.dute în Germania la futut de babe,dat mare atenție dacă ești dotat să nu fi nevoit să-i faci inmormîntarea.
  15. Să vă cred oare.....? Cîți ani aveți?🤣🤣🤣. Oricei posibil.
  16. În partea de sus orașului ...da mai bine cineva din Bistrița îți dă cîteva nr.de tel. Sincer sînt la drum,dar dacă nu găsești vb .mai tîrziu in privat și poate te ajut eu.
  17. Aici îți dau dreptate Ioda, mai sînt locații foarte bune ,dar numai să vină .
  18. Să nu crezi nimic din ce auzi. Nici că locația e cu probleme nici că orașul este aglomerat,..,cît de bătrîn poți fi să faci PE JOS 2 ORE dintr-o parte în cealaltă parte a orașului ? Noi ne-am intersectat o dată în Cimișoara la complexul Mara...fata își merită banii. Seară faină!
  19. Linhai

    INDISPONIBILĂ

    Luați măsuri de precauție și nu aveți încredere în femei.
  20. Bună. Am vorbit aseară cu Anca ,pe care am intîlnito la Oradea, speram după vizita de la Arad să vină la noi ,dar..,na. Voi recomand este o jună la 26 de ani absolut super. Nu vă mai răpesc din timpul vostru prețios vă doresc la toți o săptămână frumoasă , numai cu împliniri!
  21. Nu o cunosc pe Sandra ,dar am cunoscut-o cîndva pe Paula colega Alessiei la un trio. Paula...da. O 😘 pe Alessia !
  22. Conoaștem noi , desigur și Orădeni o așteaptă.Ar fi super o vizită aici. Este Wichend,să fiți iubiți și fericiți !
  23. Salut. Am intîlnito pe Tania in Oradea și încă o mai aștept.Nu am avut parte de Nurru că i-au băut Arădeni uleiul.....Da , e super , aveți grijă de ea. Seară faină!
  24. Interesante serviciile variate dar și prețurile.Desigur fiecare își fixează prețuri,eu vizitind fătuca asta, sînt sceptic ,rezervat de această dată. Păi nu pot să o pun pe aceaș treaptă cu....știți voi și nu vreau să dau nume. Să aveți o zi faină și cu multe împliniri.
×
×
  • Creează nouă...