Jump to content

Linhai

Membru Premium
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Reputatie Excelenta

About Linhai

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Sibiu

Recent Profile Visitors

281 profile views
 1. Norocoșilor!!!Aveți la voi frumoasa divă. Pentru cei cu ,,briliantul" la inelarul purtător Dumineca este destinată familiei ,nu se abrobă părăsirea garnizoanei sub nici o formă. Alessia în următoarele zile (dacă mai ești în Mureș),voi face pauza de odihnă obosindu-mă cu tine.Versprechen o👅 jucăușă preferată ție ,dar și un schwanz sprinten. Iubiți frumosul.O seară deosebită tuturor!!!
 2. Johnny ai maximă dreptate,ai avut răbdarea să așterni aici exact realitatea unei infecții pe care mulți o ignoră,dar cu tam-tam-ul care sa produs în cazul,,Lidia",mulți vor fi mai reticienți.Incluxiv eu. Vă doresc la toți o Duminecă frumoasă!
 3. Recenziile lu Andre Bubu sînt alături de recenziile tale angelmro la topicul Carinei. Ce îți mai place să comentezi și să dai minusuri angelmro....umpleți-aș gura ta.
 4. Bună.Nu cunosc ,,contingentul"colegului Johnny dar modul explicit asupra celor spuse eu PERSONAL am apreciat și asta cuvînt de învățătură pentru tinerii care sînt în la început de drum și se plîng pentru țepele primite. Se discută mult despre preț=servicii aici se poate scrie un roman spre exemplu am mers la o fată cineva pt.prima dată la noi cu o finalizare la 100. A fost finuță,drăguță ușor timidă ,nu era un top dar s-au comportat cu mine cum am vrut eu.Au mai urmat și alte vizite ,încît ma-m hotărît să-i deschid un topic.La un moment dat avea atîția clienți încît nu mai aveam eu
 5. Fata a venit exact cu prețurile care se practică în vest.Desigur atît piața cît și prețurile,sînt la liberă opțiune.Credețimă va pleca de la noi așa cum a venit(poate cu cîtva jigniri în plus). O seară bună la toți!!!
 6. Draga mea ,azi din nou sînt în pofte. Păstrează-mi te rog două țîțe și pentru mine.Te pupă Linhai💋!
 7. Am fost la Lidia pe 15 noiembrie în Mureș,asta pentru că eram în trecere iar în Sibiu nu am mai prinșo. Mi-a făcut cel mai bun ON,apoi desigur NP....foarte mulțumitor.Dacă știa că are probleme,Lidia își sista serviciile sau mă obligă pentru OP. Niciodată nu m-am îndoit de sinceritatea și corectitudinea ei,iar asta am mai spus-o. Felicitări fato,meriți pupici!!
 8. Sănătate și virtute...
 9. Ai fost și la Andreia Mantea?Oare sîntem grade de rudenie? Desigur prin alianță.😂😅🤣.să ai o zi deosebită!!!
 10. Bună băieți.Lăsați cearta la o parte și să revenim la probleme mai serioase. Eu nu am reușit să ajung la Lidia cît a fost la noi(respectiv11 noiembrie) dar avînd traseu prin Mureș,am sunato așa să îi aud vocea și rîsetul și tocmai mi-a spus că cineva trebuia să vină și a primit țeapă.(acel cineva să fi știut ceva...) Atunci am reușit să o întîlnesc ultima dată (luni 15 noiembrie) la Mureș ,ori ce sa întîmplare cu yoyo, a fost cu cîtev zile mai repede poate pînă în 11 noiembrie data la care ea activa la noi. Deci eu am rămas la Lidia o oră ,am avut parte de tot ce poate fi m
 11. Bună.Avînd mai mult timp,azi am mai revizuit topicul Lidiei ,iar cînd am văzut ce se scrie,m-au trecut apele. Din punctul meu de vedere,înclin să cred că este o minciună și totuși Vizitator yoyo 14 se pare că este (a fost) un contribuabil serios al acestui site. Lidia, luni la 16,30 am fost la tine,(amintește ți plăcințelele cu măr),această fată e super,servicii impecabile. Pupici Lidia și vouă o seară deosebită!
 12. Despre Baia mare...nu știu nimic. Unde ai locație acuma,foarte aproape ai un oficiu poștal. Am fost personal și am schimbat 100 de euro.
 13. Comfirm cu încredere comentariilor foarte bune ale colegilor de ,,suferință". Fiind în tranzit pe la voi , pașii m--au îndreptat spre Alessia. Locație undeva în apropiere de un oficiu poștal. Deci să revin,Alessia în ceea ce mă privește personal, este deasupra multor așa zise ,,valorii",este cu * Un plus este atitudinea ei prietenoasă. La ieșire nu îmi venea să mă mai despart de ea.Eu am trecuto la favorite.Mergeți cu încredere. Vă doresc la toți o Duminecă deosebită!
 14. Mulțumesc Fardugol sînt ucenic...🤣😅😂...
×
×
 • Create New...