Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Linhai

Maistru Curvar
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Reputatie Excelenta

About Linhai

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Sibiu

Recent Profile Visitors

1,147 profile views
 1. Merită. Andreea e o pufoasa drăguță, iar serviciile mi-au creat mereu satisfacție. 🔨🔨🔨tari și seară făină tuturor !
 2. Adrian 2k22 noi înțelegem că Selena nu știe lăsa acolo cîteva cuvinte dar...poate o faci tu,atîta timp cît primești cota parte din profit.Apropo nu prea își face treabă,poate faci o rocada și aduci ceva mai bun. No Hate.
 3. Va scrie,cînd îi va veni... ,,SECRETARUL"🤣
 4. A fost ok povestea cu pățania soldățelului tau,dar oricît este de ,,voinicel" el,toi a ei e mai mare😂😆😅🤣!
 5. Confirm cele spuse de Fardugol și totuși sora ei Andreea (după părerea mea)mi sa părut a fi mai uau. Oricum Diana e superbă și mie îmi este dor de....amindoua.
 6. Pe merit.E ...totul pe merit. Te 😘 Karina, seară deosebită tuturor!
 7. Am vizitato o data la Bistrița ,iar în Decembrie la Baia M. E impecabila(pentru mine),se încadrează printre cinci dive cu steluță pe care le - am avut. Păstrațio și bucurați-vă de ea . Merita. Seară făină la toți!
 8. Ieri fiind în vizită la Bya(care este o fată bună deșii la început de ...drum)am conoscuto și pe colega ei Diana. Azi i-am împins o vizita și la Diana. Diana e bruneta frumoasă,mereu cu zâmbetul pe buze,iar ce a fost per total a fost ceva plăcut.Am lăsat 200 la o finalizare ,totul pe merit. Să aveți o săptămână frumoasă!
 9. A avut o săptămână anunțul pe Bistrița am tot sunat dar...nimic.Înclin să cred că a testat piata doar pentru apeluri.
 10. Mulțumesc Elicoidal
 11. Azi am vizitato pe Bianca 0757937983 o fată frumoasă, foarte simțită, tinerica 20 de ani 1,70 ,fain clădită ,proporțional cu înălțimea,o fată isteață cu servicii foarte bune . Am avut parte de un oral de nota 7 spe 8 (comparabil cu fete de nota 10 cu*…)iar la pat a fost super, pentru mine.Are o păsărică strimtă și s-ar putea ca cei dooooootați sa aibă ceva de întimpinat. Sa umezit bine ,iar ce a făcut,mă determină să spun că a făcut-o din plăcere. Are și colega Diana,(0759496175)o brunețică frumoasă,iar ca servicii,am întrebato pe Bya și a spus că se comporta super bine .
 12. E singura bună de încredere la voi în oraș. Daca aveți ceva mai bun,spuneți la băiat. Sau aveți ,mușcați mîriiții și tăceți ca și coioții.Futaci de doi bani. Milogi la tîrlă.Cînd mergeți în alte orașe,vă place să găsiți comentarii la tavă..Voi futeți dar nu lăsați comentarii....din comoditate. Băieți faini Bistrițeni......
 13. Mădălina ști cine e acel Angelmro care dă minusuri?Un gunoi care minusează pe toți fără nici un motiv. Nu îi mai da importanță.
×
×
 • Create New...