Sari la conținut

Anonymous007

Membru Banat
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Anonymous007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Ăștia sunt oameni de care spuneai ca pleacă cum trebuie de la tine ? Pai asta este analfabet, nu ai cum sa iei in considerare o parere de la asta, el nu are pretenții de la o femeie deoarece el nu scrie corect dar altele… Concluzie: Draga Adiță mai mult nu poți iar dacă poți ceva mai mult este sa lingi in cur și sa îmi dai Dislike tu cu împreuna cu ceilalți pupincuristi de serviciu!!! Fi băiat blând și nu mai latra degeaba, ai arătat ca ești supus, ajunge !!!
  2. Draga mea nu îmi mai da dislike ca prin asta confirmi cele spuse de mine!!! Aici nu suntem in șatră sa ne țigănim, probabil cum ești tu obișnuita, cedez eu la discuție cum e și normal! Dar ești obraznica rău fiind și mincinoasa in legatura cu pozele editate deși este vizibil , plus cu faptul ca toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze de la tine.
  3. Mai Mădălina brunetă pe bune, ce vise îți iei in care spui ca cei care te-au vizitat au plecat foarte multumiți de tine? Citește pe tropicul tău mai bine și vezi câți au avut nemulțumiri… Ești mincinoasa de obicei sau doar acum? Iar eu nu am scris ca nu avea rost sa ma vait!!! Iar un sfat pentru tine: încearcă sa îti postezi pozele cu luminozitatea originala, nu le mai edita ca oricum se vede!!!
  4. Uite colegule fata e propusă spre top fără sa specifice nimeni la ce top, topul celor de evitat sau topul gagicilor bombe? Oare are loc lângă bomba de Roxana? P.s fata este vizitată și de mine fără sa ii las o părere aici deoarece nu am vrut sa îmi bat capul cu lingăii !!! Cine cunoaște clar știe !!!
  5. Pot sa confirm mult din ce spui, probabil ca mulți am luat teapa cu una lăudata și linsa peste tot!!!! Personal ma laud cu o țeapă luată cu o fata care activează in oraș de aproximativ 5 ani și e foarte lăudata și recenzii peste recenzii și ea este praf săraca, cu servici vai de ele si pe Fast!!!
  6. Salutare tuturor! In urma părerilor citite despre Betti, am decis sa ii fac o vizita! Programare exclusiv pe whatsapp destul de ușor! Zona de activitate destul de cunoscuta cel puțin pentru mine! Am reușit sa o cunosc pe Betti, o fata destul de ok, cu experiența in relația cu clientul, destul de deschisă si comunicativa! Arata destul de bine dar părerea mea este ca pozele o avantajeava mult… Am inceput cu un ON destul de bine executat, am continuat acțiunea cu câteva poziții in care a fost destul de bine. Achitat 150 de lei încă de la inceput Pentru mine nu este de revenit din motive personale! Cu siguranța gusturile nu se discuta!
×
×
  • Creează nouă...