Sari la conținut

ghost13

Membru Banat
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ghost13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Prim-ministru- Nicolae Ciucă Vicepremier UDMR - Kelemen Hunor Vicepremier PSD - probabil Marcel Ciolacu Ministerele PSD Ministerul Finanțelor- Adrian Câciu Ministerul Apărării- Titus Corlățean/Vasile Dîncu Ministerul Transporturilor - Sorin Grindeanu Ministerul Muncii - Marius Budăi Ministerul Familiei - Gabriela Firea (LOOOOOL) Ministerul Culturii - Lucian Romașcanu/Vasile Dîncu Ministerul Economiei- Radu Oprea Ministerul Sănătății - Alexandru Rafila Ministerul Agriculturii - Adrian Chesnoiu Ministere PNL Ministerul Justiției- Alina Gorghiu (WTF???) Ministerul Fondurilor Europene- Cristian Bușoi Ministerul Energiei- Virgil Popescu Ministerul de Interne- Lucian Bode Ministerul de Externe- Bogdan Aurescu Ministerul Educației - Sorin Cîmpeanu Ministerul Digitalizării - Raluca Turcan Ministerul IMM-urilor și Turismului - probabil Virgil Popescu care e interimar Ministerele UDMR Ministerul Dezvoltării - Cseke Attila Ministerul Mediului - Tanczos Barna Ministerul Sportului - Eduard Novak
  2. Observ ca Google Translate nu poate sa traduca cuvinte precum : -manele -cocalar -pitipoanca -bombardier Daca le scriu pe Google Translate, imi apare asa: -manele = mane -cocalar = lower-class suburban punk -pitipoanca= not sexy -bombardier= bomber Deci cum ii explic lui asta micu ' si african ce este un "cocalar" sau ce este "maneaua"? Oh, stai asa ca pot sa-i arat niste clipuri de pe You Tube. Uite @clement mic: Asta e manea, un gen muzical foarte ascultat de tigani, dar si de cocalari romani. E ca hip-hop si dance-pop de la americani, cam exact ce canta Cardi B si Nicky Minaj, ca si ele se imbraca si poarta bijuterii ca "manelistii" din Romania. Asta e "cocalar" Si asta e "pitipoanca", adica un fel de femei "Bimbo" de la americani. Si asta e "bombardier", tot un fel de "cocalar".
  3. Nu trebuie sa te alarmezi asa. Ti-am mai spus, atata vreme cat iti vezi de treaba ta si nu deranjezi pe vreun interlop sau mafiot, esti in siguranta. Daca deranjezi, nici politia nu te salveaza pentru ca justitia romaneasca este intr-adevar corupta si politizata. Nu trebuie sa te superi atata pe romanii albi. Ei te ataca doar cu cuvinte, dar sunt inofensivi. La noi in tara tiganii sunt cei cu adevarat periculosi. Si poate moldovenii din Vaslui si din Republica Moldova. Ar mai fi si oltenii din Teleorman, dar aia sunt mai puturosi. Nu sunt genul sa se ia la bataie, sunt doar agresivi verbali. Mai degraba trebuie sa te temi de tiganii conservatori pentru ca majoritatea nu au fost la scoala cand erau mici si inca traiesc intr-o cultura foarte conservatoare. Genul de oameni care isi vand copiii , ii pun sa cerseasca si ii forteaza sa se casatoreasca de la 7-10 ani, si isi bat nevestele. Ei nu accepta progresismul si nici feminismul fiindca inca traiesc dupa standarde medievale. Nu sunt islamici, ci ortodocsi ca si noi, dar inclinati spre superstitii neopagane. Asculta manele, iar cei bogati locuiesc in palate cu acoperisuri tuguiate. Ii recunosti dupa imbracamintea colorata si tipatoare. Nu folosesc mitraliere si pistoale ca unii infractori afro-americanii din America, ci doar cold weapons. Ei nu fac trafic de droguri si de arme, ci doar de prostituate (da, prostituatele la cate te duci si care sunt sclavele lor sexuale), tigari , piese de fier si mobilier furat, automobile, apartamente si alcool. Fereste-te de tiganii conservatori si imprieteneste-te doar cu cei care sunt realizati, seriosi, cu loc de munca si de incredere. Tiganii normali si adaptati la cultura moderna nu asculta manele si nu sunt tentati sa comita infractiuni.
  4. Eu te-am avertizat. In Romania, femeile sunt mai periculoase si mai agresive decat barbatii.
  5. Exagerezi. O fi Bucurestiul cum o fi, dar nici nu suntem ca Chicago, Detroit, St.Louis sau Baltimore. Bombardierii rromi nu folosesc pistoale sau mitraliere, doar crose de golf, bate de baseball sau cutite cel mult. Si ei se iau de tine doar daca ii enervezi sau vrei sa-i torni la politie. Cat iti vezi de treaba ta, poti sa te plimbi linistit noaptea si prin Rahova si prin Ferentari. Curvele sunt ceva mai periculoase, ca folosesc macete. Am vazut ca esti amator dupa ele, asa ca ai grija!
  6. Tu meriti sa fii banat pentru ca esti obraznic in primul rand, si pentru ca te incapatanezi sa intelegi ca forumul e in limba romana. Si mai ales pentru ca nu vrei sa intelegi ca esti un musafir si trebuie sa respecti reguli de bun simt de cei 7 ani de acasa. Poate vrei sa spui de ce ai venit in tara asta saraca daca zici ca suntem un popor de intoleranti? Vezi ca sunt multe escorte cu tarife mici, dar cam rasiste......iar mancarea aia ieftina si delicioasa, sa stii ca e din import si plina de chimicale. De ce stai intr-o tara cu gropi in sosele, cu spitale mizerabile, cu scoli si educatie la pamant, guvern 0? Ce dracu iti place la tara asta? Oare pentru ca nu te-au primit polonezii , grecii si ungurii? De ce nu mai stai in Franta? Pentru ca e prea scump ? Daca esti de la ANTIFA, sa stii ca nu ti-ai gasit cel mai bun loc in care sa o arzi cu BLM. Eu recunosc ca vreau sa plec din tara asta peste cativa ani. Dar cand o sa plec, o sa uit sa vorbesc limba romana, si o sa vorbesc, o sa citesc, o sa scriu si o sa gandes doar in limba tarii in care o sa emigrez. Daca ma duc in Germania, o sa invat germana. Nu ma duc acolo ca un turist arogant sa vorbesc engleza.
  7. Bai clona trista de Pidsadera, ai fost tu in Japonia cum locuieste contul tau original in Sacramento, California. Uite ca pe romani nu-i intereseaza ce copilarie dura ai avut tu.Ca si ei au avut, poate ai auzit ca tara asta a trecut prin cel mai al dracu comunism si cea mai anarhica democratie de dupa revolutie din Europa. Stii cati copii rromi au o copilarie grea? Care sunt trimisi la cersit si la produs? Sau vrei sa stii cati copii romani stau acum prin sate fara electricitate si internet? Si eu am avut o copilarie grea si ghici ce, nu-i intereseaza pe nimeni. Aici contezi doar pentru cat produci , cat platesti taxe si daca respecti legile. Cat despre toleranta, incearca tu sa faci in Arabia Saudita. Acolo, daca te prind ca consumi alcool, carne de porc, nu-ti acoperi nevasta/iubita si joci ceva interzis pe teritoriul tarii sau te uiti la un film porn, te aresteaza. Cum am spus, intr-o tara straina esti musafir si oricand poti sa fii deportat daca nu respecti legi si reguli de baza. Nu ai cetatenie, esti PIELEA PULII!
  8. Coaie, intelege, intr-o tara straina, tu ca turist si imigrant, esti un musafir. Autoritatile oricand pot sa te deporteze inapoi in tara ta de origine. Atata vreme cat nu esti cetatean, cam stai cu frica ca oricand te pot deporta. Iar ca sa obtii cetatenie, ghici ce: 1. trebuie sa sustii un test de cunostinte despre istoria si geografia tarii 2. trebuie sa ai loc de munca si un istoric de platit impozite 3. trebuie sa ai cazierul curat 4. trebuie sa cunosti LIMBA TARII FLUENT! Ar trebui apoi sa cunosti constitutia! Asa ca mai lasa-ne cu ifosele tale ca America nu e un imperiu, nici Franta, iar Romania , oficial nu e o colonie sau o provincie a Americii sau Frantei incat sa ai tu pretentia sa-ti vorbim numai in engleza sau in franceza! Vrei sa fii respectat pe forum? Converseaza numai si numai limba romana!
  9. Nu mai semnaliza tu. Du-te in China sau Japonia si incearca sa vorbesti engleza pe acolo. Asta daca o sa iei viza si o sa poti intra vreodata in tarile astea. Ma doare undeva ca engleza e limba de circulatie globala, uite ca UK a iesit din UE si acum franceza, germana, italiana, spaniola si neerlandeza au devenit limbi de baza. Si chiar si asa, cand umbli intr-o tara straina, e elementar sa stii cateva cuvinte. Poate vrei sa te duci in Grecia la un club de stripteuse, dar intri intr-un club de bombardieri Gay, si esti futut in cur si in gura chiar de la intrare pentru ca nu te-a interesat sa inveti putina greaca si alfabetul grec.
  10. 1. Ceri respect, dar vii si scrii aici in limba engleza in conditile in care mai toti userii scriu in limba romana. 2. Incearca sa faci pe Softpedia(cel mai mare forum romanesc) ceea ce faci aici. Sunt sigur ca moderatorii de acolo vor fi foarte ingaduitori cu tine cand vei comenta doar in engleza, desi prima regula a forumului specifica ca trebuie sa scrii doar in limba romana! Oh, stai, e posibil sa nu-ti aprobe postarile....ha ha ha . 3. De cand Marea Britanie a iesit din UE, limba engleza nu mai e limba de circulatie europeana si internationala in UE. Acum fiecare turist sau imigrant cam este obligat sa invete germana daca calatoreste in Germania , Elvetia sau in Austria, neerlandeza daca calatoreste in Olanda, spaniola daca se duce prin Spania, italiana in Italia, franceza in Belgia, Franta si Elvetia, greaca in Grecia, romana in Romania, maghiara in Ungaria ....si tot asa. Asa ca muie limba engleza ca nu mai trebuie sa ma oblige vreun strain cand vine in Romania dupa curve ieftine si mancare buna sa-i vorbesc in engleza......poate la conferinte de cariera, poate la conferinte culturale unde vin actori si sportivi din strainatate , poate daca as fi angajat intr-un call-center cu suport pentru clienti stabiliti in America si Anglia (atunci au scuze ca ei nu se afla in Romania) si as face bani din asta . Sau poate atunci cand sunt intr-un joc si vorbesc pe chat cu straini atata vreme cat sunt stabiliti in tarile lor native sau daca limba engleza e limba regulamentara a platformei, precum Steam. Eu ca roman, daca vreau sa ma duc in Franta sa muncesc, trebuie sa invat franceza. Daca vreau sa ma duc in Germania, trebuie sa invat germana. Daca vreau sa ma duc in Italia, trebuie sa invat italiana. Dar daca italienii, francezii si germanii vin aici in Romania, vorbesc engleza cu multa nesimtire. Normal, ca turist trebuie sa stii cateva fraze si propozitii elementare. Ca imigrant si viitor muncitor trebuie sa inveti limba fluent. Tu cu ce drept vii aici in Romania si conversezi in limba engleza cand limba tarii este LIMBA ROMANA? DAR IN TARA MEA, ROMANIA, VREAU SA VORBESC DOAR LIMBA ROMANA PE PLAN COTIDIAN. Nu limba engleza. Si nici romgleza. CI DOAR LIMBA ROMANA! PUNCT! Ca turist, esti musafir. Tu trebuie sa respecti regulile si legile tarii, nu tara trebuie sa-ti respecte tie mofturile. Nu-ti convine, nu veni aici. Ai dictionar, ai Google Translate, ai aplicatii vocale, foloseste-le in Pula Mea! 4. Numai prostii de romani s-au invatat sa stea umiliti si cu capul plecat sa rabde umilintele turistilor straini fitosi care vin aici sa comunice in engleza cu romanii. Uite ca acum sunteti nevoiti sa invatati cateva cuvinte in limba tarii. Casierii si ghiseistii pot acum sa va ignore si sa nu se uite la voi daca veniti sa vorbiti in engleza, asa cum faci multi prin Franta, Germania sau Ungaria, tari populate de oameni care isi iubesc tara si limba. Toti europenii iti cam stramba din nas acum daca tu ca turist calatoresti in tarile lor si incerci sa vorbesti in limba engleza, inclusiv la ghiseu. Ca imigrant nici nu te angajeaza daca nu cunosti cateva cuvinte elementare in limba lor. Incearca sa te duci in Japonia sau China si sa vorbesti in engleza. Pai asiaticii aia nici nu se uita la tine. Respect poporul chinez si cel japonez ca-i pune pe turisti si imigranti la respect. In Japonia nici nu poti sa calatoresti fara sa cunosti cateva fraze in japoneza. In China....ha ha ha , cam trebuie sa inveti caligrafia. Asa cum si chinezii care calatoresc in America invata limba engleza si alfabetul latin din respect, si noi suntem obligati sa invatam limba si caligrafia mandarina. 5. Ma tot intreb de ce atatea escorte sunt proaste si sunt nevoite sa invete engleza ca sa va faca pe plac voua clientilor ? Cand in mod normal ar trebuie sa va respinga? Ha, stai, pentru ca aveti bani. Eh, uite ca s-au dus vremurile alea cand stateau la cheremul vostru acum cand exista Onlyfans. Stii, pentru faptul ca veniti aici in Romania si vorbiti in engleza ar trebui sa fiti taxati exact ca-n Anglia sau ca-n America si sa platiti tarife ca acolo . Escortele cam au dreptul sa faca asta. Vreti sa platiti tarife romanesti, invatati in pula mea limba romana si vorbiti doar in romana cat sunteti pe teritoriul Romaniei.
  11. Țările predomant USOROSISTE-iste (transformate in dictaturi cyberpunk) 1.SOROSISTUL suprem, China - cu sistem de securitate sociala , care a ajuns o distopie cibernetica 2. Statele Unite ale Americii , cu California ca cel mai sorosist stat, avand Hollywood- cel mai mare producator de filme progresiste si feministe, si MTV.....urmat de New York si Illinois care sunt populate de afro-americani, ecologisti, hipsteri USR-isti si feministe 3. Canada 4. Tarile vest- europene ca Germania, Franta, Olanda, Belgia .........doar Italia, Spania, Portugalia si Marea Britanie mai opun rezistenta 5. Tarile islamice ca Arabia Saudita si Emiratele Arabe care promoveaza islamizarea Europei vestice cu sustinerea sorosistilor 6. Israelul 7. Manevre ecologiste. Elitele franco-germane-evreiesti sororiste promoveaza apocalipsa ecologista, o apocalipsa unde Pamantul e distrus de poluare si de schimbari climatice, si obliga toate guvernele lumii sa reduca consumul, sa scada nivelul de trai, pentru ca ei sa preia resursele , in timp ce restul vor trebui sa duca un nivel de trai subzistential . In Romania aceasta apocalipsa ecologista este promovata de Digi24 si trompetele ecologiste ONG-iste afiliate cu USR. 8. Cine sunt USOROSISTII? Sunt degenerati comunisti fanatici si atei, pot fi considerati un fel de comunisti sau neomarxisti (marxismul lui Karl Marx, remember?) 9. Ce vor USOROSISTII romani? Vor sa instaureze dictatura cibernetica in Romania sa faca experimente pe populatie si sa o faca dominata de CORPORATII si PRODUCATORI BIOCHIMICI, ALIMENTARI SI MILITARI PRIVATI. De ce? Pentru ca lucreaza 9-12 ore pe zi cu ore suplimentare in weekend, au devenit buimaci....se simt exploatati, distrusi. Au salarii mari, dar mananca rahaturi bio si eco si din cauza asta nu sunt suficient vitaminizati, nici n-au proteine destule fiindca nu mananca carne deloc. Nu fac sex deloc. Beau doar apa imbuteliata cu continut chimic sau sucuri naturale si carbogazoase. Fac ca exorcizatii posedati daca le dai sa bea apa pura de izvor de la munte. Vor sa desfiinteze Biserica pentru ca au fost ani la rand manipulati de televiziune si internet, robotizati si fortati sa gandeasca ca niste teleghidati. Ei au fost invatati sa nu creada in Dumnezeu, ci doar in bani si in lucruri materiale pe care nici nu le poseda. Detesta patriotismul si nu le convine ca sunt romani care inca mai iubesc tara asta. Previziuni: apocalipsa crestina descrie un balaur mare, rosu cu sapte capete si 10 coarne Adica un stat lider comunist (CHINA)- cele sapte capete - cele sapte regate din care au fost unificate sub dinastia Qin ,si 10 coarne - cele 10 dinastii care au dus la o alta reunificare a Chinei, va ataca Femeia in durerile nasterii , inconjurata de luna si Soare si incoronata cu o cununa cu 12 stele (EUROPA, BISERICA CRESTINA). China va cumpara si subjuga Europa, apoi va ataca Biserica Crestina ca sa o desfiinteze , dar biserica va naste un prunc ce va declansa o miscare de rezistenta anti-comunista in Europa. Imnul final: cred ca prin 2040-2050 toti vom fi microcipati si ne vom injecta cu seruri anti-emotionale ca in Equilibrium - acum ne educa cu masca anticovid si cu certificatul verde.
  12. PICON = VOTANTUL IDEAL PENTRU USR, PENTRU CA E UN PEDO FIL DEGENERAT! Sigur a fost si membru MISA unde a baut pisat alaturi de Pipilica si a participat la spirale Yoga.
  13. UITATI AICI UN PEDO FIL DEGENERAT! Care in 2017 s-a dus la Tanya cand avea 16 ani! FUTEȚI FRAȚILOR MI NO RE , C'AȘA-LE TREBUIE! Cum ar veni.....
  14. am deschis topicul pentru că 1. au fost discutii aprinse, uneori hilare, pe diverse topice, aici pe forum 2. curvele si pestii incep sa devina devianti bisexuali si care ajung sa voteze cu Ciolos, fost membru MISA alte caracteristici alte razvratitilor progresisto-neomarxisti , pe langa ca Soros e mare si Romania = pielea pulii 1. pamantul e doar un fir de praf si roca intr-o galaxie dintr-un univers marginit de 90 miliarde de ani lumina dimensiune, fara niciun Dumnezeu Creator, iar omul nu valoreaza nimic, e doar un robot biologic alimentat de nutrienti, oxigen, cu sistem circulator, respirator, digestiv si extractor, o fiinta rationala datorita creierului cu neuroni si unde electrice, dar fara suflet . Nu exista nimic dupa moarte, iar existenta e lipsita de sens si de destin, cu toate ca daca ii intrebi ce e constiinta, ego-ul si capacitatea de observabilitate si de ce fiecare dintre noi simtim ca traim in corpul de om cu care ne-am nascut (si de ce nu ne-am nascut in schimb caini sau elefanti) , nu vor stii sa raspunda. 2. resursele sunt finite si trebuie depopulare, omul trebuie sa consume cat mai putin si sa nu se reproduca, trebuie sa dispara ca ecosistemul sa prospere 3. vor sa ne oblige sa ne intoarcem la evul mediu ca sa nu mai poluam. 4. incalzirea globala si schimbarile climatice sunt provocate de om, cu toate ca si in trecut, inainte de industrializare, erau incendii , inundatii, furtuni de nisip,desertificare , tornade, uragane si crestea nivelul oceanelor si marilor si inainte. Altfel cum se explica ca a luat Roma foc pe vremea lui Nero? Cum se explica ca Venetia a fost inundata in evul mediu? Cum se explica toate verile secetoase care au provocat foamete in Franta rezultand milioane de morti in timpul marii ciume sau pe la 1600 ? De la POLUARE UMANA domne! cine a aderat la aceste perceptii "pe dos" - toti marginalizatii / respinsii societatii, degeneratii sexuali , **spam editat**tatile etnice , indiferent ca au sau nu bani , oportunistii care vor sa faca bani usor din latrat Alte trasaturi ale USR-istilor: -anxiosi -sociopati -devianti sexuali , degenerati sau asexuati -egoisti -distantati -ipocriti -fatalai care se lasa dominati de femei -prea dependenti de tehnologia virtuala -dementi deliranti care cred in multiculturalism si diversitate multietnica, fara sa aiba habar de barierele lingvistice si culturale, si care ajung sa mai creada si in agende ecologiste si de depopulare si cibernetizare. Intr-o societate cu sistem medical bine pus la punct, asemenea oameni erau demult pusi sub tratament si vindecati sa traiasca ca niste oameni conservatori normali. Sau macar ca niste liberali. Invatamantul prost din Romania a daunat enorm acestor categorii , rezultand subculturi. factori favorizanti pentru aparitia progresismului USR-ist: - democratia esuata in Romania, capitalismul prost implementat, sistemul medical si invatamantul care sunt la pamant, inexistenta psihologilor care sa-i trateze pe deviantii sexuali, partidele liberale, socialiste si conservatoare care s-au dovedit a fi corupte, criza financiara din 2008, filmele si serialele Netflix, oportunitatea ONG-urilor de a face profit pe spatele **spam editat**tatilor etnice, feministelor , schimbarilor climatice si homosexualilor.
×
×
  • Creează nouă...