Sari la conținut

Bengale44

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Bengale44

Vizitatori Recenți Profil

136 citiri profil

Bengale44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Mi se intampla, de cate ori merg la o fata noua dupa multa vreme, ca imi creste adrenalina, zi de zi pana in ziua programarii. Punctul culminant e cumva inainte sa ajung la locatie, si se deschide usa. Un fel de moment al adevarului. Daca e naspa fata, imi da bonerkiller si de multe ori depinde de asteptarile pe care mi le creez in capul meu si des, din ce citesc pe aici. De asemenea, tot asa, cand merg la o fata noua dupa mult timp, ma uit inainte compulsiv obsessiv (LoL) la pozele ei de pe forum. Acuma.. stiti cum a fost cu Oana? Ma uit la pozele ei cu mare drag DUPA ce am fost la ea (acum vreo 2 sapt) ca sa imi trezeasca amintiri. Si nu prea scriu recenzii, dar vad ca nu a mai updatat si o scriu doar, ca poate poate joc si eu un mic rol in decizia ei de a mai da un checkin pe aici. Ma rog, poate presupun doar, si de fapt e activa dar nu scrie pe aici. Fiindca se pricepe mama-mama. Are niste skilluri de a se conecta cu tine super natural. Vibe din ala bun de mi-a venit sa-i povestesc despre mine dupa ce am dat o tura din aia buna printre bucii mega catifelati. In ceea ce priveste lux-ul, eu cred ca pentru fiecare inseamna ceva diferit si are asteptari diferite. Pentru mine, cand caut fete pe forum si fac browsing pe la lux, caut de fapt curatenie, autenticitate si atractie reala. Si sa nu ma simt vinovat ca am fost la un quickie dupa alti 5 sau 10 intr-o noapte de weekend si nu stiu daca intr-adevar e curat asternutul sau prosopul sau pasarica. Adica caut ceva foarte apropiat de o fata pe care o agati in club, o duci acasa, o futi (sau te fute) si a doua zi dimineata nu regreti si o mai futi o data si ii salvezi numarul.. Oana, ti-am salvat numarul. P.S. sa-i duceti o ciocolata mica kinder daca mergeti pe la ea (you can thank me later)
  2. ola, pe rand: 1. fiind user nou a trebuit sa fie aprobat de un moderator - e good enough pt el, ar trebui sa fie good enough si pt tine 2. cu logica asta nu ar trebui bagat in seama opiniile oamenilor care sunt la prima lor experienta sau care s-au alaturat recent - prin urmare nu stiu daca cei care sunt in spatele forumului si vor s-o creasca, sunt de acord cu tine 3. poate sa ma contacteze un moderator si explic cu detalii in ce pozitie m-a asteptat fata cand am iesit de la dus ca sa mi se verifice autenticitatea - nu-mi dau seama daca asta pui la indoiala, dar te-ar ajuta? 4. nu neg scepticismul tau, sunt sigur ca sunt tot felul de specimene prin targ - zic doar ca Jessica e faina si e frumoasa la fata - asta e singurul lucru ce am "combatut" : ) am si eu o intrebare: ai fost la ea si ai alta opinie? iti respect opinia either way dar ma gandesc ca in acest context e cam relevant
  3. Am facut mult research pe aici si in seara asta am ajuns prima oara la Jess, am luat o ora jumate. Mi-a deschis usa o fata super faina, frumoasa la fata si corp, deschisa, ingrijita si haioasa. In rest nu intru in detalii ca sunt pudic Nu sunt genul care sa comenteze dar m-a ajutat mult acest forum pentru a gasi ceva potrivit pentru mine si cel putin cu un review pot si eu sa contribui. Iar colegului de ieri care vad ca e nemultumit - get over it man, era sa nu ma duc din cauza commentului tau si era cea mai mare greseala - pe bune.
×
×
  • Creează nouă...